95

Pris

преди 8 години

Vinetkata skacha, kabineta leti?!

94

акуд

преди 8 години

горанооф а кога ще намалиш разходите за малцинства и "мигранти" вече не е тайна .че това е перото в което потъват милиарди . също и ромите с валшиф телк. кога ????

93

Анонимен

преди 8 години

ЯКО МИНУСИ НА КОМЕНТАР 127. САМО СЕЛЯНЧЕТА ЛИ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА СИ ЧУКАТЕ КЛАВИАТЮРИТЕ БРЕ??? СЪС ЧУКАНЕ НА КЛАВИАТЮРИ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СЕЛЯНЧЕТО ОТ БАНКЯ И НЕГОВИТЕ ПРИДВОРНИ ЩЕ СЕ СТРЕСНАТ?? НЕ Е НЯМА ДА СЕ СТРЕСНАТ. А ЩЕ ВИ ГО НАТРЕСЪТ ДЕБЕЛИЯТ С КОТЕШКАТА ГЛАВА.

92

batio

преди 8 години

винетката е рекет а трябват тол такси само без стикери !

91

Анонимен

преди 8 години

VINETKATA I 1000 LV. DA STANE PATISHTATA SHTE BADAT V OKAIANO POLOGENIE,ZASHTOTO MNOGO SE KRADE.

90

Лунохода

преди 8 години

С чии пари се възстановяват пътищата ? С тези на народа дадени на ЕС да ни води за носа, даваме 100 лева членски внос и получаваме 50 лева по европрограми ама то голямо благо ще е да се откачим от европата. Ние тях не ги щем , натискат се да сме в кюпа бунаци дето да ги издържат.

89

Жоро

преди 8 години

До АнонименНапълно съгласен съм и се пробвах. Оказа се, че съм "карал с несъобразена с пътните условия скорост"

88

Анонимен

преди 8 години

А за 4. Млрд лв от КТБ защо се прикриват участниците?

87

...

преди 8 години

Няма да е 100, ама ще е 98. Аз тука в Германия що не плащам винетка, а карам по хубави пътища. Имат икономика и кадърни управници.

86

Кan4o

преди 8 години

След 1-2 дни идва пак 10 ноември,26 или 27 поред,незнам.Оправия няма.Българите навън,изпращат близо 10 млрд.евро за да помагат на останалите в майка България гладни и жадни 6 млн.То не бяха данъци,такси,патенти,лицензи и ред още налози.Срамота за управляващите и два пъти срам за нас!От 2016 ще е нетърпимо!

85

Лунохода

преди 8 години

Уважаеми управляващи, до днес купувах 3 годишни винетки за 3 коли и ми беше скъпо но от днес няма да купя никога повече винетка. Предпочитам да си платя акта ако ме проверят веднъж на 10 години, сори. Докато има луди да Ви търпят сте прави да ни грабите, опитахте с полицията но ударихте на колкъл и сега се чудите на къде да избивате ама нанай.

84

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем да плащам 145лв но искам да виждам резултати

83

Анонимен

преди 8 години

Ако ще подавате оставка горанов подавайте викайте орешарски пак дави оправя заемите и фалита на държавата

82

Анонимен

преди 8 години

НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВАТ СКОЦИТЕ НА ВИНЕТКИТЕ. НЯМАМ СЕЛО И СИ СТОЯ В РОДНИЯТ МИ ГРАД СОФИЯ. ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ СЪМ СОФИЯНЕЦ. ТАКА ЧЕ ДА МУ МИСЛЯТ 1 МИЛИОН СЕЛЯНЧЕТА КОИТО ВСЕКИ ПЕТЪК СЕ ИЗНАСЯТ КЪМ РОДНИТЕ СИ СЕЛЦА.

81

Анонимен

преди 8 години

Ще ви платя скапаната поскъпнала винетка, но този път след като си счупя колата в поредната дупка ще правя протокол и ще завеждам дела. Така съветвам и всички останали. Писна ми вече!

80

Анонимен

преди 8 години

Ей браво! Горанов, можеше да кажеш, че винетката ще бъде 500 лева! Сега на хората щеше да им е много по леко, даже щяха да бъдат щастливи с тия под 100 лева..!

79

Анонимен

преди 8 години

Горанов, от Бойко ли ги научи тия ефтините трикове бе?

78

Анонимен

преди 8 години

Предизборно ленти, следизборно секири.

77

Анонимен

преди 8 години

Това, което творят, ако го бяха заявили преди изборите дали щяха да вземат и един кмет някъде? Съмнява ме, мазохист трябва да си за да дадеш гласа за тия.

76

Анонимен

преди 8 години

Че то като дойдат гербавите комунисти на власт, освен вдигане на данъци и такси, замразяване на заплати, пенсии, без бонуси друго може ли да се очаква. Пак няма заплати за полицаи, пак ще събаряме балконите, пак ще санираме принудително, ще увеличаваме цената на винетки, навярно и въздуха който дишаме ще заплащаме. Орешарски беше на светлинни години, колкото и да плюят по него.