24

Анонимен

преди 8 години

Тия *** на снимката ли е българската полиция!!!???

23

тТт

преди 8 години

Хайде разваляйте я тази държавна хранилка "ЦЯЛАТА РОДА В МВР" АД!!! Цял живот ми се чешат по тумбаците няк'ви де.би.ли по родова връзка в МВР, я да излязат в частния сектор като са толкова силни на думи. 30 дни отпуск ли? 2% прослужено време ли? Социални придобивки ли? И си прочетете молби при започване на работа, започват: "МОЛЯ да бъда назначен"!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Ако 200-300 от Атака направят спонтанен протест като този снощи на Орлов мост ! Реакцията на управляващите няма да е същата като на вчерашния протестД И С К Р И М И Н А Ц И Я

21

Анонимен

преди 8 години

Кога ще има оценка и за работата на полицаите, както искате и за учителите

20

ime

преди 8 години

Стархливци !!! Защо не ги уволнят всичките дисциплинарно, защото по закон нямат право да протестират пък камо ли незаконно. И без това никаква работа не вършат когато трябва да помогнат. Могат само да взимат подкупи и да бият беззащитни !!! БГ полиция = ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

19

Анонимен

преди 8 години

В системата са само близки и роднини. Това каква държава сме "лъсна" вчера на "спонтанния" протест в цялата страна. На всеки трезвомислещ гражданин и данъкоплатец му е повече от ясно, че няма начин това да продължава за напред. Няма откъде да се генерират повече средства в бюджета. По-лошото е че финансовия министър вместо да намери начини за привличане на чужди инвестиции прибягва до такива дребни кокошкарски номера. Извода е ясен. Пари няма действайте. Наказани също няма да има. Факт.

18

Анонимен

преди 8 години

Мдаа... Прекалено много циркове тия дни, нещо се върши зад гърба на народа...

17

Анонимен

преди 8 години

До Бамв главата ти е баб -бум -тряс -къв военен съд бе *** -това не са военослужещи и от поне 10 г. полицията не е подсъдна на военен съд.Вчера пак един такъв лепшер се изцепи -що не докарат жандармерията да ги бие и изгони -ами жандармерията случайно не е ли в МВР??? Аман от профани -ДО КАТО СЕ РАДВАТЕ И ЗЛОРАДСТВАТЕ НА ЧУЖД ГРЪБ -ВИЖТЕ КАК ОТ НОВА Г. ЩЕ ВИ ВДИГНАТ ВИНЕТКИТЕ НА 140 ЛВ. че от боковата партия така правят -да минат изборите и после -изненадкаааа.

16

Дедо Мраз

преди 8 години

След провала на постановката със Сидераста ,масовките и стрелбата с гранатометите -минаваме на новия епизод за отклоняване на вниманието от темата :ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ Плашим милиционерите с орязване на привилегии и пари и те съвсем очаквано и напълно безплатно излизат ,като овце да протестират . Естествено след това не им орязваме нито парите ,нито привилегиите , но темата в медиите и новините вече е : ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТЕСТИ , А НЕ ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ , НАЛЕ ????

15

до 20

преди 8 години

Ми той народа и на тези не гласува за тях !

14

Веско Потния

преди 8 години

Гордост е да служиш в редовете на ...

13

активист на БСП

преди 8 години

Добре организиран цирк на театрала от с.Банкя,с цел да се отклони вниманието от ФАЛШИФИКАЦИЯТА на изборите от страна на ГЕРБ !!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Утре като протестират от Атака пред Министерски съвет тези които протестираха вчера ще ги блъскат защото са нахранени децата им !

11

Анонимен

преди 8 години

До маринами що не им сложиш и норма -толкова и толкова съставени актове на нарушители ...после ако си в числото на нарушителите -да не пееш друга песен .....

10

Бам

преди 8 години

Тези вчера, които блокираха пътищата, дисциплинарно уволноние и военен съд!

9

Анонимен

преди 8 години

Не е ли това дискриминация?

8

Анонимен

преди 8 години

Какво искате от полицията, вижте колко му е пипето на Гл.секретар, като на кокошка. Послушник някакъв. А предишния, ами онзи перко-каратиста на Рапона производното, а Рапона като беше? Тези умници натикаха МВР в джаза, оставиха една функция само, да пази тлъстите задни части на ухравниците-владетели.

7

Анонимен

преди 8 години

това ще е голяяяяма мотивация за новопостъпилите ...ако изобщо за напред вече има такива

6

марин

преди 8 години

На всеки отдел или секция в МВР да се плаща за свършена работа.ЩОМ ИСКАТ ПРИВЕЛЕГИИ , ДА ГИ ЗАСЛУЖАТ И ЗАПЛАТИТЕ ИМ ДА СЕ ОБВЪРЖАТ С РЕЗУЛТАТИТЕ.Така , тези които са набутани в МВР с връзки и не са пригодни за полицаи , ще трябва да си заминат.

5

Анонимен

преди 8 години

Новите да не почват тогава да назначат от *** те и без това по цял ден се разхождат с светоотразителни жилетки !