38

Анонимен

преди 8 години

Моля студента направил детето на Волен да си признае !!! Иначе този ще побърка цялата държава !!!

37

---------

преди 8 години

Бе, незнам къв рокер е тоя, но да внимава да не се среща по-тъмното с "рокерските" Атакисти!Що се касае до Сидеров, - това е човека който превърна Националната Идея в посмешище, а патриотизма - в *** дума!

36

ню демо крац

преди 8 години

Депутатите трябва да имат имунитет, който да ги защитава да говорят каквото искат на избирателитеИзбирателите трябва да имат имунитет, който да ги защитава да хвърлят каквото си искат по депутатите

35

Анонимен

преди 8 години

До атакаАТАКА - ПОБЕДА! ВОЛЕНЕ, ЦЯЛА БАЛГАРИА Е С ТЕП!!- - - Точно така - СТЕП бай СТЕП към пестниците !!! И СТЕП бай СТЕП - към Карлуково !!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Лидерът на юруш е получил от едно северно джудже една пачка долари и листче хартия на която е пишело:Д Е С Т А Б И Л И З И РАЙ

33

Анонимен

преди 8 години

sled kato DARJAVNITE INSTUCI NE MOGAT DA YKROTQT SIDERA,SLED TOLKOVA MNOGO GAFOVE,BI TREBVALO SQ NA TOQ DA MY DADAT MEDAL,ZA DETO IM E SVAR6IL RABOTATA

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧе то негово ли е?! А защо обикаля вечер вузовете да търси бащата?

31

Анонимен

преди 8 години

Типичният герберец - дебел, с голяма обръсната глава. Всички бойковци са такива. Интересно какво е правил там, след като не е студент или преподавател. Виж, ако случайно е мнавал оттам, да го поздрави човек, обаче случаят е толкова нагласен че няма накъде.

30

срам ме е от театъра

преди 8 години

Докъде стигна България .Отдавна казвам ,че им диктатура на мафията .Ние живеем като при БКП.Изкуството пледира за затварянето на човек .Докъде стигна театъра ни .Позор.

29

Анонимен

преди 8 години

пак ни цакат с топла бира

28

Анонимен

преди 8 години

До атака"АТАКА - ПОБЕДА! ВОЛЕНЕ, ЦЯЛА БАЛГАРИА Е С ТЕП!!" ЛЕЛееее абе хора като сте националисти или там каквито си мислите че сте може ли поне малко да се научите как се пише името на родината ви. Или понеже сте берзодници няма нужда да учите такива неща...

27

Анонимен

преди 8 години

Евала бате ! Каса бира от мен !!!!

26

Джедай Мастър

преди 8 години

Много Макиавелистки ход на Волен. Твърде вероятно е Камен Попов е подставено от Волен лице. Така: 1. Волен се представя като жертва и буди симпатия сред електората си. 2. Сред анти-електората му се буди обратно симпатия към Камен Попов. 3. Тъй като анти-електоратът на Волен доста надвишава електоратът му, ако Камен Попов бъде обявен за нац. герой и после бъде избран за премиер на България, Волен на практика ще управлява чрез марионетката си.

25

Анонимен

преди 8 години

дано да не се случи нещо лошо на детето на Сидеров и жена му, много несигурни времена настанаха....

24

Марин Шопов

преди 8 години

До АнонименТози е доста известен в рокерските среди и лично ти препоръчвам да не се занимаваш с него, за да не ти се случи неприятна случка.

23

Истината

преди 8 години

До ИСТИНАТАОтишъл е да изрази всенародната любов към вожда Сидеров, това правил там. Това правиха и още няколко десетки граждани. В днешно време с тия комуникации бързо се разбира къде се изявява всенародния любимец Волен Сидеров :)

22

Анонимен

преди 8 години

Този човек си плаща данъците, следователно му плаща и заплатата на Волен от, което следва, че му е работодател и като негов работодател има право да оцени и възнагради служителят си. Оценката всички я видяхме.Право в десетката с удоволствие !

21

Елемаг

преди 8 години

Сидеров в затвора!

20

Анонимен

преди 8 години

Орден Стара Планина за героя пред НАТФИС!

19

Ангел

преди 8 години

Във фейсбук току що бе създадена група в подкрепа на Камен Попов.Нека всички се присъединим Името на групата е : Аз ударих Сидеров