19

Анонимен

преди 8 години

До матрьошки30 :)) е ти вярваш ли си на писанията

18

АТАКИСТ

преди 8 години

Подзаглавието казва всичко!Руснака се е.ава вече и вербално с тия!С други думи им казва Путин: ще ви подкрепим с някоя друга ракета, спокойно драги джихадисти!

17

Анонимен

преди 8 години

И защо "сирийската опозиция" отхвърля призива на Москва за подготовка на избори? Да се явят на избори срещу Асад и да спечелят честно властта! Или няма такава опозиция, а всички са главорези от ИД и не смеят да се покажат открито на света?

16

Анонимен

преди 8 години

"трябва да спрат да ни бомбардира. 8 % от руските удари са насочени срещу ССА", каза той." нали 80% от ударите бяха по тия "умерени" поне това се твърдеше в доста предишни новинияко дезинформация просто нямам думи

15

матрьошки

преди 8 години

Русия е в паника, след международния удар, който получи за анексирането на Крим и иска да компенсира това с водеща роля за решението на проблема в Сирия. Мазнят се и на американците, ЕС и на турците за да не сгафят отново в позицията си. Нямат ясна политика за Сирия хем искат Асад да остане, хем ще подкрепя опозицията в съучастие с САЩ и Турция. Русия в момента е паникьосан играч, който го е страх да направи следващия ход самостоятелно.

14

Мурзи

преди 8 години

Скоро рашките ше се наядат на *** хахахха

13

Анонимен

преди 8 години

Ushankata vidq debeliya ,neshto po4na zadna da dava,chakay ve oshte ot 20 dena si vav voyna

12

Анонимен

преди 8 години

Нещо май даваме на задна Що така

11

анонимен

преди 8 години

Америка си свърши прецизно работата - набутаха техния човек ПУТИН в Сирия, и след като в момента е готов новия военен бюджет ,който с помоща на ПУТИН е огромен 630 милиарда долара / шест пъти по -голям от този на Русия /.решиха да го изтеглят от цирка. ЕТО ТОВА СЕ ВИКА БИЗНЕС!

10

ало журналята

преди 8 години

Сега разбрахте ли защо мислещите хора ви считат за медийна прислуга. Когато се съобщава една новина бъдете коректни да я съобщавате цялата и да не се опитвате да променяте смисъла и по начин който обслужва друга страна. Просто хората са достатъчно осведомени и няма да се оставят да бъдат заблудени чрез полуновини .

9

анонимен

преди 8 години

РУСИЯ Е ПРЕД МАТ В СИРИЯ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ! КОГАТО САМ СЕ НАДЕНЕШ НА ВИЛАТА, ВАДЕНЕ НЯМА! ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ ГИ ПРЕДУПРЕДИХА ЗА ТОЗИ ПРОВАЛ, НО ПУТИН СЕ НАПРАВИ НА ВИЛИК !!!

8

Пешо Мастиката

преди 8 години

Ай сикктирр ва! Не мой да бъй!!!Язека това да видим, не моем да го повервам! Все едно Хитлер да каже: "Да, ще спрем да избиваме евреите и ще работим в полза на болшевиките от СССР." Не че не са го правили, ама...знаеш ли, може и Слънцето да изгрява от Запад, пък ние да не знаем...

7

Анонимен

преди 8 години

До ВенелинНай-обективната медия е моят видеорегистратор.

6

Анонимен

преди 8 години

Обрат - руснаците признаха, че разузнаването им куца и искат опозицията сама да дойде и да им разкаже плановете си.Обрат щеше да е, ако се бяха разграничили от протежето си касапин Асад.Иначе сте ми ясни, щом искате американците да определят кой какъв е в Сирия... явно нито местните, нито руснаците имат собствено мнение.

5

ангелов

преди 8 години

Как бе Лавров, та вие до'вчера бомбордирахте опозицията и се провехте на луди? Лъжите и манипулациите са ви безкрайни! Провалът на Путиновата агресия идва с гръм и трясък! Русия е в пълна изолация в света, но продължават всеки ден да пускат кьорфишеци. Какво може да се очаква от Кагебейци и Болшевики .....????

4

дядови

преди 8 години

Какъв обрат бе журналистически тикви !? Русия отдавна е обявила, че ще помага на всички които се бият срещу ИД и го правят!

3

Анонимен

преди 8 години

Обрат е силно казано. Тази мисъл беше озвучена от Владимир Путин в четвъртък на форума Валдай.Условието е ВКС РФ да окажат помощ на опозицията в борбата и срещу терористичните групировки.

2

Анонимен

преди 8 години

Ирак разреши на ВКС РФ удари по терористичните конвой бягащи от Сирия в Ирак.

1

червен

преди 8 години

От известно време се наблюдава и друг обрат - каквото каже Русия, останалите също имат опция - подчинение :)