50

Анонимен

преди 8 години

как изчислихте 40 км от границата, моля? по международния път с камерите и табелите, през КПП-то с паспортната проверка и визите ли?

49

Анонимен

преди 8 години

Нямат работа тук. Да ходят там зад океана при тия, дето уж ги спасяват, а изкупуват петрола от ИД на 15-16 долара на барел.

48

Анонимен

преди 8 години

горкичкият 56-годишен водач на група :):)..за справка: бин ладен убит на 54г.; садам хюсеин - 69 г.; муамар кадафи - 69 г.; хитлер - 56 г.; сталин - 74 г.; ...много им се иска на някои да го изкарат безпомощен, недъгав старец с патерици..понеже няма как да мине номера за нещастна бременна сирийка с 10 сополиви деца, нали?

47

Анонимен

преди 8 години

НАЦИОНАЛНАТА НИ ГРАНИЦА Е НЕПРИКОСНОВЕНА Граничарят,който изпълнява своя дълг е неприкосновен и има право да използва оръжие (когато аз бях беше задължително) .Който иска убежище отива на граничния пункт и го получава.

46

Анонимен

преди 8 години

Да бяха ги опукали всичките.Днес по телевизията даваха едно10-11 годишно *** няколко пъти как се заканва да реже глави.Ами работата отива или те нас или ние тях.Краварите малко по малко си постигат целта.на граничните не им трябват пистолети а АК.и прес 500 метра вишка с картечница.Иначе няма оправия.

45

Паметлив

преди 8 години

Що за граница е това,дето всякаква *** си преминава както си иска?????Има си пропускателен режим и пунктове!Всичко друго е престъпление и следва да се предотврати по всеки възможен начин,включително и с оръжие!

44

Анонимен

преди 8 години

Чудесен момент да си купя ловна карабина.

43

Анонимен

преди 8 години

какъв бежанец бе? афганистан - българия = 4000 км. минаваш 'напряко' през муджахидини, талибани, оон конвой, сащ и съюзници, после се натрисаш при аятоласите в иран, дето бесят за поглед накриво. ако изкараш и там, попадаш в ирак, сирия, оттам - директно в ислямска държава. ако оцелееш руски, американски, сирийски удари, си при кюрдите. ако и там се окажеш брус уилис, се нацепваш на ударните сили на турските командоси, после цяла турция.Бежанци с по 10.000 евро и GSM-и, ама друг път :)

42

къде е БГ

преди 8 години

Факт, е че е нарушена нерегламентирано държавната граница, но недопустимо е да убиеш човек заради това! Дълга на граничаря е да опазва границите, но не като убива хора, а като ги залавя и предава на правораздавателните органи! Това е очерк на държавата колко далече е от хуманизма и въобще България с това си действие показа, че само географски е в Европа, а ценностите са като на страна от 3-я свят! От над половин млн. бежанци, това е единствения убит от членка на ЕС -с една дума нецивилизованост.

41

Анонимен

преди 8 години

"Добре тренираните 20 годишни и тежко въоръжени мигранти си оказаха чичковци на по 50 години, въоръжени с пластмасови бутилки с вода."мИнджев, кое не ти е ясно бе мой, групата е от млади мъже, а само водачът е на 50 години. Айде стига си задавал *** въпроси.

40

Анонимен

преди 8 години

Стрелял в въздухя и рикошет къде сигурно в тялото на бежанеца , диваци такива аман да не ни ядат хляба толкова ли сме злобари не може да бъде защо трябваше да бъдем първата страна убил бежанец .

39

АНТИ

преди 8 години

Един тъмнопрепечен даде фира и счупиха клавиатурите да го защитават.Пътят е ясен-оръжие-морга-ходжа-в дупката.

38

:))

преди 8 години

До едър капитализКолко тона сте бе та се определяте като едър! Предполагам, че стe и тлъст, само сланина, а не месо! :))) Причината в лошото качество на връвката ви предполагам е в малкото движения, бързото наддаване на тегло на домашната ясла - приватизацията!

37

Анонимен

преди 8 години

***, може ли да публикувате имената на полицая. Вашата низост и непрофесионализъм минават всякакви граници

36

ко?

преди 8 години

Добре тренираните 20 годишни и тежко въоръжени мигранти си оказаха чичковци на по 50 години, въоръжени с пластмасови бутилки с вода.

35

73101

преди 8 години

Какво арестуване бе? Вие луди ли сте? Полицаят си е изпълнил дълга и служебните задължения и заслужава държавна награда! Ах, какъв вой ще нададе нашата журналистика, ако аз не се подчиня на полицай... Ама сега подлагат *** на еврогейците. Нямат срам, нямат нищо българско в тях.

34

Анонимен

преди 8 години

На времето на границата тези диверсанти щяха да бъдат посрещнати с откоси от калашников.Тогава държавната ни граница беше неприкосновена.А не като сега,да казват че всеки може да я наруши,понеже искал да стигне до обетованата земя.Не мога да разбера тези пeдaлckи европейски ценности до къде ще докарат държавата ни и дали след 1300г съществуване герб ще сложат нейният край.

33

Анонимен

преди 8 години

Саудитска арабия също може да приеме няколко милиона имигранти. Израел граничи със Сирия и също може да приеме 3-4 милиона за да си оправи демографията

32

МЛАДЕНОВ

преди 8 години

ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПАЗВА ПО НАДЛЕЖНИЯ РЕД.ЗАГИНАЛОТО ЛИЦЕ ДА Е ПОЛЗВАЛО ГРАНИЧНИЯ ПУНКТ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ.ТО Е ЗАГИНАЛО ОТ ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН ,КАКТО ЗАГИНАХА И НАШИТЕ МОМЧЕТА!!!

31

Елена

преди 8 години

Вълкан Харалампиев ми напомня за Петко Лисичков ,човекът който ликвидира преди 5-6 години ония бандит с прякор Рижия, от когото цял Бургас беше пропищял и никой не намираше смелост да ..... Те и двамата Истински мъже са от Бургаския регион - Странджа планина - странджанци- ГЕРОИ