145

Анонимен

преди 8 години

Какви автомати, бре?Пистолет, с пълнител 8 патрона (вероятно макаров)

144

аз

преди 8 години

имам чувството, че този драскач много ама много му се иска нашето момче стреляло във ВЪЗДУХА вече да е линчувано за назидание на другите. ти драскачо,знаеш ли какво е да защитаваш Родината и да пазиш границите й неприкосновени. няма откъде да знаеш защото ти плащат тези които трябва и за теб Родина означават само финикийските знаци.

143

Анонимен

преди 8 години

Следващия път ги посрещнете с моторизирана пехота. Ако ще 150 да са, срещу картечницата с пистолети няма да се оправят. Ако са си помъкнали РПГ-тата от Афганистан не знам как толерастите ще ги защитят, че били "мигранти".

142

Анонимен

преди 8 години

~ ~ 0 Ataka pobedaaaaaaaaaa.......

141

Анонимен

преди 8 години

По устав в такива случаи се полага награда и отпуск за граничаря.А като отстрелят още няколко и ще престанат да влизат.

140

дд

преди 8 години

Награда за граничаря . Трябва обществото да го защити . А то от либерализъм и демокрация се превърнахме в разграден двор , забравихме си корените и гордостта че сме българи

139

евротъпанар

преди 8 години

Вместо милиони за ограда по-добре е стотина хиляди за безотчетни патрони,и всичко ще е шест!

138

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно некой от муслиманите ще посегне но български офицер и ако той загине, щото тия са диваци, Тикваров да си търси или много скришно местенце или некое по-високо дърво да го обесим за предателствата.

137

Герой

преди 8 години

Това гранична полиция ли е? Едно време каква гранична полиция имаше!Браво на този граничар!

136

Анонимен

преди 8 години

Сто на сто ,граничаря ще бъде съден ,съден ,потискан и психически разкатан .А би следвало да не бъде възбуждано дело срещу него ,изпълнявал е задълженията си . Иначе излиза ,че са пратени там да посрещат и придружават ,,бежанците ,,да не би да се загубят,лутат и върнат обратно. А за кого работи прокуратурата ,ще разберем ако се заведе дело срещу него .Досега тя е доказала че прикрива и работи за престъпността ръка за ръка с МВР.Последно е случаят с ,,Клекшопа ,,останал непроверен.

135

евала на пича

преди 8 години

Е сега го обвинете и елате да видите какви бунтове ще си спретнете сами. Браво на този служител. Така трябва за се охранява границата и никакви настанявания в бежански центрове, а обратно в Турция.

134

Пешо

преди 8 години

ДО КРАЯ НА ДЕНЯ ПОЛИЦАИТЕ НИ ДА БЪДАТ ВЪОРЪЖЕНИ С АВТОМАТИ С ПО ЧЕТИРИ ПЪЛНИТЕЛЯ. ТОВА Е ГРАНИЦА , А НЕ БАХЧА, ЕВРОПОДЛОГИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА, КАКВО ОЧАКВАХА - ТИЯ РАЗБОЙНИЦИ ДА СЕ ИЗТЪПАНЯТ В НЯКОЕ СЕЛО И ДА Е..Т МАМАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ЛИ. ТОЗИ ПЪТ - БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ, ВСЕ ТАКА ДА ДЕЙСТВАТ РЕШИТЕЛНО. НАРОДА Е ЗАД ГЪРБА ИМ - АКО ТРЯБВА ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ В ТЯХНА ЗАЩИТА

133

Анонимен

преди 8 години

Ако беше с модерен автоматичен пистолет как щяха да рикошират тези 15-16 куршума...

132

Анонимен

преди 8 години

Самия факт, че има такива пълчища по границата и това се пази в тайна е престъпление! Да се увеличи присъствитео на тежко въоражени и механизирани войски и да се вдигнат заплатите на служителите на гранична! Да се направи бонусна система - за всеки убит "бежанец" без документи и в добро здраве по 100 лева, без ограничение на бройката. Служителите достигнали повече от 100 бройки да биват награждавани с допълнителна премия , поивишение и отпуск.

131

До 184

преди 8 години

Виновният вече е наказан от БГ граничен полицай !

130

Анонимен

преди 8 години

Добре са си свършили работата граничарите, заслужават награда за това, че са предотвратили незаконното нахлуване на българска територия! На тарамбуките трябва да им е ясно, че не могат да идват тук и да си правят каквото искат. Поздравления за МВР!!!

129

Професор

преди 8 години

Афганистанеца да бъде награден посмъртно с орден Стара Планина от Президента. А граничаря в затвора най малки 30 години.

128

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че са обучени в Инджирлик. Таийб спира жените и децата, но осигурява коридор и логистика на точно такива терористи, които да запалят и унищожат цяла Европа, а Роско се гордее с турските си "приятели", дето ни точат ножа.

127

Анонимен

преди 8 години

Защо не се направят доброволчески отряди, които да помагат на гранична полиция? Аз с радост бих пострелял по този опасен дивеч, който застрашава да разкъса децата ни ако влезе.

126

ДС

преди 8 години

Медал за полицая. Нашата граница трябва да се пази с АК47 не с пистолет.