23

Анонимен

преди 8 години

Как да няма разлика между Илиада и Антигона? Вие като пишете, чели ли сте ги изобщо? Илиада и Одисея се изучавят в цял свят,че и в Индия! Но в България явно трябва да растат *** тъпоглавци, на управляващите ни така е по спокойно и удобно!

22

Анонимен

преди 8 години

Предлагам, както е тръгнало, да се изучава Бойко Борисов, комунистимески произход, детство, бандитския период, периода като агент на ДС и ЦСБОП, пълзенето по стълбичката нагоре, кметскоото крадене, ограбването и смазването на Малкия и Среден, купуване на избори, продажна външна политика, изнасянето на пари с Отряд 28 и в фшорни фирми, и накрая хилядите "мъдрости" изречени от болният му мозък.

21

партиен член

преди 8 години

Тия както са я подкарали накрая ще махнат и България от учебниците.

20

без ценности

преди 8 години

Режат Вазов и Ботев от учебниците по литература. Няма да режат "Моята борба" на Адолфус.

19

Анонимен

преди 8 години

Ясно е, че отдавна искат да махнат Ботев, за това са извадили отново скандалния проект от предишното управление на Буда. Ботев е много неудобен с това, че казаното от него преди толкова години звучи актуално и днес, а и често споменава турското робство, което сега взе, че стана присъствие. Само един цитат от "Елегия":Сочи народът, и пот от челокървав се лее над камък гробен;кръстът е забит във живо тело,ръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости

18

ПРИЯТЕЛЯ НА ЕРДОГАН

преди 8 години

може би ще го включат да изучават децата "бисерите" МУ. А също и "мъжа на жена си" и по съвместителство президент

17

Анонимен

преди 8 години

А по литература да правят разсъждения и преразкази на турските сериали

16

Анонимен

преди 8 години

Ujas ...Tea okonchatelno da ni zatriat kato narod!!

15

Анонимен

преди 8 години

Тъпоглавеца от Б го потупват по рамото в ЕС, знак, че слугува чинно и безпроблемно. ДПС са платили на някое долно същество да предлага Ботев да се изучава по-малко, ако може и да се премахне. А Ботев със силата на словото си и огненият дух още бърка в г...на турската пасмина, Настане вечер е изографисано със златни букви в Париж.Кой предател ще го премахва, къде е онзи *** министъра, заща не спре тези гнъсни предатели? Ботев е еманация на духа на непримиримост към робската психика и поведение

14

Анонимен

преди 8 години

"ще режат...", глупости! лай-лай-***!

13

Д. Димитров

преди 8 години

Махайте бе... махайте, на българчетата не и трябва патриптизъм! Даже вкарайте в учебниците нещо за Али Реза и Фархунде.... ПРЕДАТЕЛИ!!!! ДО КОГА?

12

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая - "Ромео и Жулиета" вместо "Хамлет". Но дали "Илиада" или "Антигона" няма голяма разлика. Колкото до Ботев - нормалните учители си обръщат внимание и се изучават всички стихотворения, независимо кои са по програма.

11

Анонимен

преди 8 години

ДПС е подготвило учебник по история с модерното евро-атлантическо име " Благоденствието на Българския народ по време на 500 годишното османско гостуване в България".

10

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде орязан Ботев, но за сметка на това ще бъде включен Али Реза и творчеството му! Малко ли е?!

9

Анонимен

преди 8 години

i ko slagame bajzid i suleiman

8

до 2

преди 8 години

"Тия" моето момче са най големите нарко босове. Дрогата която ежедневно приемаш е от тях но докато стигне до теб преминава през много ръце които я смесват с всякакви л..на и ето резултатът, мозъкът ви е започнал да се вкаменява.

7

Анонимен

преди 8 години

Пак ли на тая разплетена кошница Дамянова поредните глупости са на дневен ред?

6

Анонимен

преди 8 години

В новите учебна програма ще има учрбник по " приватизация" с автори: Иваб Костов, Надежда Неински и др. Хит ще бъде най новият учебник по "усвояване на еврофондове" с автор Бойко Борисов.

5

МРАВКА

преди 8 години

ОТНОВО НИ ПОДМЕНЯТ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ .ТИЯ "ЕКСПЕРТИ" СА ПЛАТЕНИ СЛУГИ НА ЧУЖДИ НА БЪЛГАРИЯ ИНТЕРЕСИ.ДА ПОСЯГАШ НА ТВОРЧЕСТВОТО НА БОТЕВ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.БИХ ПОПИТАЛ КАКВО ИМ ПРЕЧИ НА УПРАВ;ЯВАЩИТЕ ТВОРЧЕСТВОТО НА БОТЕВ И ВАЗОВ?ТА ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.ДРЕМЕТЕ РОБИДОКАТО НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НИ РАЗРУШЪТ НАПЪЛНО РОДИНАТА.

4

номер2

преди 8 години

Закрийте МОН! То е вредно за държавата!