15

Анонимен

преди 8 години

В Русия народа е много зле, живеят в пълна нищета, но и мозъците на повечето от тях са промити от национализъм! Затова и си обичат Путин, защото си мислят, че,като са превзели Крим и ще станат по добре! Там хората говорят само за война по улиците, война със Запада, как щели да унищожат Запада, как щели да са най великата империя и т.н а в същото време нямат какво да ядат.

14

Анонимен

преди 8 години

Само слушайте ?Руските ракети заплашвали Търговските им самолети . Леле , какво возите в търговските самолети над Сирия ?

13

Анонимен

преди 8 години

na kolko metra nad zemiata se namira Bankia i 6-te apartamenta na Cecko shestako

12

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин, всички трябва да ги е страх от него. Ако трябваше да летят, бог щеше да им даде крила! Путин е пратеник на БОГ!! Меркел е коза.

11

Анонимен

преди 8 години

Ми нали бяха паднали в Иран тия ракети, според шорошташките ***...

10

Евроатлантик

преди 8 години

Русия са много зле, 2016 г. ще бъде кризисна, изразяваща се най-вече в намалената покупателна способност на обикновенния руснак. А България от кактво се присъедини към голямото евроатлантическо семейство е тод 20 страни в света по висок стандарт на живот.

9

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Руските ракети са заплаха за сигурността на полетите, това следва да се знае. Русия трябва да прекрати с действията си, които не са съгласувани и одобрени от нас, защото те атакуват позициите на излямистите, без да знаят дали трябва или не.Отделно, американските ракети не са заплаха за полетите, това е доказано с времето, за толкова време на операцията в Сирия от НАТО полетите са били в сигурност.

8

Анонимен

преди 8 години

Крилатите ракети на руснаците летят като следват релефа на височина до 50 метра. А пък не знаем гражданската авиация да лети като селскостопански самолети близо до земята.

7

Асенчо от маалата

преди 8 години

Руските ракети заплашват,ЖенскияПазар,Факултето,Столипиново,Плевен,Сливен и метрото и въздухоплаването м/у Фъшингтон и Ну ѝ***

6

Анонимен

преди 8 години

Излиза, че гражданските полети над региона са били нормални по време на американските бомбардировки, защото бомбардировки е нямало.

5

Анонимен

преди 8 години

Айде сега пък, руските ракети ви пречат да си летите. А кат летяхте над укруината какво, нищо страшно нямаше нали? Никой не се скара на укропите, никой за нищо не се загрижи! Що за *** са това брюкселските зелки? А това че Бука бил руски, ами че ЦЯЛАТА ВОЕННА ТЕХНИКА НА укропите Е РУСКА БЕ умници!!!! Абе, докога ще ни бъркат с тъпите еуропейчета, дето поглъщат всякакви тъпизми по медиите си????? А колкото до руските крилати ракети, те се движат на 50 до 100 метра! Че там и гарга не лети бе...

4

Анонимен

преди 8 години

Да, руснаците са като Вилхелм Тел с Бука. Дай им само да стрелят и да убиват хора без оръжие. Русская водка, водка и селедка....!

3

Анонимен

преди 8 години

Айде стига паника, ракетите с които удариха летят на 25-50 метра над земната/водната повърхност, а гражданската авиация лети на височина над 8000 метра...

2

Анонимен

преди 8 години

Въздух има над земята по всички полета .Няма да летите над Сирия , Ама до сега летите ли над Ирак, нали там американците бомбиха И.Д ?

1

Анонимен

преди 8 години

"От ръководството на "Бритиш Еъруйез" потвърдиха, че са запознати с бюлетина и увериха, че в никакъв случай компанията не би изпълнила полет в региона, ако има заплаха за сигурността му."Тези поне имат акъл за разлика от украинските ***.