74

АРАМИС

преди 8 години

Бойкот и нокдаун за АТАКА!!! АЗ НЯМА да гласувам за Атака!!! Не гласувайте за Атака, че Боленчо скъса сумати и рубли да пере кока през нослето

73

Гербераст

преди 8 години

Ако АТАКА не са във властта , България ще се оправи, Вервайте ми ! Ако не се оправи , дето видите герберуга ...бой бой и ..... нали който иска де ся не всеки може :) но с помощта на ДПС ...България ще стане пак велика ....османска империя !

72

Кошмара Атака

преди 8 години

Атака е враг на всеки, защото е дяволска партия.

71

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е просто едно недуразумение на природата, не знам защо ни занимават с новини за тоя и приятелката му Чукче :) хехехе

70

Анонимен

преди 8 години

поредната платена дребна душица

69

Анонимен

преди 8 години

Ето ги цигарите без бандеролСимеонов да покаже клипа как Сидеров го малтретира

68

ККК

преди 8 години

Тоя и аз бих го набил !

67

Волен Сидеров

преди 8 години

Всички атакистки *** се активирайте, иначе ще ви уволня, ако не ме защитите по форумите!

66

атакидт

преди 8 години

жалко че на тези са им дали много малко пари иначе щяха да твълдят че сидеров е извадил лека картечница

65

1234

преди 8 години

До АнонименКасабов, не лъжи! Айде да си лягаш вече, де!

64

Анонимен

преди 8 години

Дай да Видим клипа беИзвини се бе търгаш на цигари

63

КуКлКл

преди 8 години

Няма такава мазна физиономия просто !Да бяхте избрали някой поне съжаление да предизвика в народа !

62

Анонимен

преди 8 години

абе нещо не ми е много чиста тая история...честни,обикновени хорица с малък бизнес изведнъж така да пострадат...кога стана проблема,кога се появиха и журналисти...и честно казано тая жената-гледах я в предаването-еми тя,извинявам се,но се хилеше като *** направо,особено в моментите,в които обясняваше как се страхува за семейството си,бизнеса и т.н.,и това ,че баща му на тоя бил гласувал за Атака...нещо не ми се връзват съвсем нещата

61

Тодор Абаджиев

преди 8 години

Никой не може да черпи права от собственото си неправомерно поведение!Не знам защо хората, нападнати от депутати не се защитават. Имунитетът на народния представител вкл. забрана САМО да бъде задържан, но не и да се съпротивляваме с всички незабранени от закона действие от тяхно незаконно поведение, вкл. и да отвърнем на шамара с шамар, или с юмручен удар. За нас, обикновените граждани статусът на депутата е същият, като на другите хора! Не се колебайте да се защитите - законно е!

60

Волен Сидеров

преди 8 години

Защо наричаш ти българите ***? Извини се! Извини се! Извини се! Извини се бе! Извини се бе! Знаеш ли как ще те съдим сега? Извини се! Извини се! Извини се бе!

59

ХХХ

преди 8 години

Какво ни занимавате с глупости за хора които не са и няма да са в управлението ? Кажете Пеевски кои министри управлява ? Кажете причината за бруталната катастрофа на Витиня ? Дойдоха избори и пак започнаха да залъгват шилетата с незначителни глупости ! Пич, вадиш си медицинско и съдиш , какво ми ревеш по тв-то ? Роми да бяха те изнасилили теб и жена ти нямаше да вдигнеш такава врява ! Очевидно и по физиономията си личи че за пари ще дадеш жена си за една вечер ! Надявам се да четеш това плюнко !

58

възмутен

преди 8 години

Ако е верно и така направи с жена ми ще го убия на място!Даже ще му взема пищова ако още го носи и ще му га завра в кафявия двор и ще го прострелям от там!!!!Нека опита!!!! ше му разплача!

57

Искрен

преди 8 години

До Пешо, да това е същината. Дори там да се продават наркотици или цигари без бандерол ( някога преди много лета имаше наливна ракия ;)), това не оправдава психарията на сидеров. И не това е начина да се провери обекта. Нищо не се прави по начина по който го прави атака. С психария, прибързаност и клоунада. Но шизофренните явно се кефят да се олицетворяват с болния...

56

Анонимен

преди 8 години

Хубаво ве, капак, емигрирай! Голема работа! Само да знаеш, че там накъдето си тръгнал, за продажба на дрога се лежи в панделата. Едва ли ще се оправиш с тамошните полицаи, както с тия тукашните.

55

Анонимен

преди 8 години

Тоя като го гледам какъв як вол е, и почти толкова умен, какво се е разцвилил че го били ритнали по мръсния крак? Нагласена работа, както и да го гледаш.