35

Пешу

преди 8 години

Аааааа, тва за Вавилонската кула съм го писал преди 20 години и то защото преди 25 нямаше къде да го напиша.

34

Анонимен

преди 8 години

EUROPA SIE EUROPA! Koito neshte EUROPA da vari v Sibir s Volen agata! Hihihihi.....

33

те меркел

преди 8 години

и оланд първо да направят референдуми в собствените си страни дали народите им искат налаганата от тях политика и ислямизация а после да гонят някого от ес(който не им е бащиния да се разпореждат) . по-скоро тези двамата трябва да изхвърчат

32

Анонимен

преди 8 години

Бойо, що ще чиниш ти зимъска,щом руснакът те заблъска?С фалкончето полеко,де ще фръкнеш на далеко?

31

Анонимен

преди 8 години

Maliii, kakvi chudni Rusofilski TROLOVE sa nalazili Dnes.bg! Abe hora EUROPA SIE EUROPA! Koito neshte da se maaaaaaa!

30

Хм...

преди 8 години

Меркел и Оланд: Който не иска повече Европа, да си ходи!-------------------------Трябва да не си добре с главата да искаш Европа такава каквато е днес /към момента/! Европа е хаус, безпорядък, страхове, в безпътица и зависимости! Всъщност никой вече нежерае не Европа, а Меркел, Оланд и подобни тех! Ако некой трябва да си ходи то е Меркел и Оланд!

29

Анонимен

преди 8 години

Чакайте, затова ли влязохме в ЕС, една американска робиня да ни превръща в гето на *** и арабески за да може олигархомафията ни да lара евра, а народът да гине в мизерия??? ДО ТУКА БЯХМЕ С ВАС, ОТТУК НАТАТЪК СМЕ С РУСИЯ!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Чакайте, затова ли влязохме в ЕС, една американска робиня да ни превръща в гето на *** и арабески за да може олигархомафията ни да *** евра, а народът да гине в мизерия??? ДО ТУКА БЯХМЕ С ВАС, ОТТУК НАТАТЪК СМЕ С РУСИЯ!!!

27

Илко

преди 8 години

Боко чули, вън от ЕС!

26

Анонимен

преди 8 години

E защо да си ходи? Хвърля си паспорта на *** и гледа тъжно и хоп 1000 евро помощи. На нормалните хора им писна вече! Освен на големите компании, чрез подбиване на заплатите, имигрантите не помагат на никой друг.

25

ИВАН

преди 8 години

СЕГА Е МОМЕНТА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ....ЗАЩОТО НИЕ НЕ СМЕ ЧЛЕН А КОЛОНИЯ....

24

Анонимен

преди 8 години

Оланд и Меркел да лахат хурката. Да живее Русия!

23

помнете това

преди 8 години

Разбирате ли защо цивилизацията на ЕС е пред провал .Че това е една скъпо платена пластична операция на един болен човек .Защото ЕС няма идеали .Той е бил построен за печалби ,не за идеали .Там е нямало идеала на християнина,ни на комуниста,ни на Хитлеровия Райх и рицарството .Нямало е даже американската мечта за свободния от държавата индивид.Не бе хора,там е върлувало просто едно лоби дето е спасявало печалбите на Фолксваген ,Рено ,Фиат и тн . И това лоби гони нас и кани тях - да печели.

22

помнете това

преди 8 години

Страхът е най -великата сила на света. ЕС е съюз на страха от нацизма,от комунизма .Затова няма по -страшно и лошо място от ЕС.ЕС е нещо трето ,то е трети пол ,с извинение .В ЕС няма да има мъже и жени .Ще има само трети полове. Страхът създаде ЕС.И той погуби цивилизацията.

21

Анонимен

преди 8 години

Меркел, събирай багажа и се обади къде ще заминавах, просто да знаем, че си минала границата.

20

от избриените три

преди 8 години

Мигрантите идват с надежда за мир, справедливост и просперитет. е вярно само ,че идват за просперитет.те не приемат справедливо всички да са равни и съответно няма как да идват и за мир. а това ,че европа мойела да предложи ценностите си на света....ами там е проблема ,че другите имат собствени ценности и разбирания

19

590

преди 8 години

Всеки разумен човек вижда как тези двамата скоро ще бъдат аут от политическата сцена. Да му мислят следващите, които ще трябва да се оправят с поразиите им!

18

Анонимен

преди 8 години

ясно

17

факт

преди 8 години

Ес е един брак по сметка ,на който обаче му предстои развод.

16

@@@@@@@

преди 8 години

Когато българските пенсионери взимат по 100 евро пенсия, когато минималната заплата е няма 200 евро, когато българският народ изнемогва и се надява ЕС да му подаде ръка, а ЕС се е загрижил повече за бежанците, които не са граждани на EС, то тогава наистина ще е по добре да напуснем!И онези франсета, четат ни конско за човешки права, а ни връщат ***...