16

Ф.С.В

преди 8 години

До Джедай Мастер -- ХАХАХхахххаха - да ти имам чувството за хумор -- хахахахахаххахах

15

Даниел

преди 8 години

До Анонимен(17)При 1.2 промила и нагоре директно отиваш на съд за бързо производство.

14

Джедай Мастър

преди 8 години

Рапона се стреснал и - хоп - директно в затвора за превишена скорост. По непотвърдени слухове Рапона е искал директно тежка каторга в урановите мини, придружена с конфискация и телесна повреда, но правосъдният министър Христо Иванов му е разяснил, че това няма как да се случи без промяна на конституцията.

13

Анонимен

преди 8 години

Всеки втори кара пиян или с невалидни документи или неизправности, това е селското самосъзнание на българина, а повечето даже го имат и за гордост и голямо мъжкарство и демонстрация на умения.

12

Ф.С.В

преди 8 години

Повечето шофьори под 30 г възраст- не са пияни --а ДРОГИРАНИ ! - защо няма бусове лаборатории както нявсякъде в Европа - Защо няма упоменати наказания за дрогата ? -само едно сваляне на табела--- Ще ви кажа защо - защото пак няма пари за наркотестове - пак няма пари за такива бусове - и няма пари за медици в тях - отделно полицаите са длъжни да си затварят очите за богатите дрогирани типове пренасящи дрогата на някоя любима партия - Това е цялата игра - дами и господа форумци -*** БГ !!!

11

Анонимен

преди 8 години

Тия съвсем охахавяха. Казва ви го човек, който не е шофьор - карам от дъжд на вятър един път в месеца.То сега да ме е страх и един път в месеца да карам. Я не си сложа колан - незнам си каква глоба, колкото половината ми заплата. Забравя фаровете - другата половина от заплатата. Взема, че съм махмурлия от предната вечер и ми отчете 0.2 - в затвора...Всъщност 0.2 колко е? Четвъртинка бира?

10

maketo

преди 8 години

абре за алкохола не го разбрах начи над 0.5 промила ясно а над 4-5 промила що ке правимтия каде пият по една ракия и карат си е тъпо ами ние дет пиеме над кило кило и половинка и не от оная пърцуца от магазино ами убава ракийка над 65 градуса що ке правим

9

Анонимен

преди 8 години

Основното е в България, да има полиция, а не организирана престъпна група!!!На това първо трябва да наблегнете!Иначе само дигате размера на откупа!

8

Анонимен

преди 8 години

каква е тая глупост , ако изпиеш една боза и да изпушиш две три цигаари набързо ще ти покаже над 0,2 промила и си готов затворник, ами тогава забранете да се продава боза, аз всяка сутрин пия по една с две банички

7

Анонимен

преди 8 години

Кога ще вземат подобни мерки срещу Битовата престъпност !?25 пъти хващан за кражби и на свобода

6

:)

преди 8 години

След като се приеме закона, молбите за постъпване в КАТ ще се удвоят. Подкупите ще са зверски.

5

Бен Ган

преди 8 години

Толкова ли сте ПРОСТИ? Аз питам, кога законите ще важат за всички? Какво ги интересува мафиотчетата и обкръжението, които карат с 300 навсякъде? Кога ще ги хванете? 1 телефон и е на свобода. По околовръстното минавам всеки ден. И винаги ме задминават дупенцата с поне 150-180км в час. За тях ще важи ли закона? Или е нормално глобата да е 10 пъти над минималната заплата? Не не е редно! Защото законите са само за простосмъртните.

4

Онанимен

преди 8 години

До АнонименНе разбира се. Ама че въпроси!

3

Анонимен

преди 8 години

Бе айде майнатта ви бе

2

Българин

преди 8 години

Браво!

1

Анонимен

преди 8 години

Това отнасяли се за дупедатите?