67

Анонимен

преди 8 години

до пешкоМНОГО ТИ ОТИВА И ТАЗ ПРИЧЕСКА И ТОЗ ГРИМ...МУЦИ.ТРАВЕСТИТЧЕТО . АМА В ПОЛИТИКАТА СИ ГОЛА ВОДА. НЕ СЕ НАПЪВАЙ ПОВЕЧЕ..

66

Пешко

преди 8 години

До ДраскайтеПреди няма и седмица Ердоганчо и гаджето му Вова Православни откриха най-голямата джамия в Европа (ако приемем, че Масква е в Европа)

65

Пешко

преди 8 години

До АсорТакова отричане няма. Независимостта ни не е постигната благодарение на парите на Русия, а това е прийом на Русия да продължи да налага влиянието си у нас, създавайки такива "благодарни" лакеи. По него време Турция е в сериозна вътрешнопол. криза, от което се възползва първо Австро-Унгария, после ние и Крит, а накрая опитва и Русия, но е порязана. Иначе на финала вместо на Турция "България се задължава да изплати на Русия в срок от 75 г. 82 млн. франка."

64

Драскайте

преди 8 години

Драскайте вашингтонски тролчета. Вашингтон ви е подготвил по една джамийка за награда. Га са усетите, ша молите чичко Путин да помага, ама ще е късно, Ердоган каза че тоя път Виена няма да са отърве, кво да кажем за България.

63

Анонимен

преди 8 години

Да Асор, Защо не се намери един историк, който да каже, че независимостта на 22.09 дължим на платеното от Русия на Турциязащото това няма да бъде историк, а най-обикновен лъжец. Тая глупост кой вия наби в русофилските глави?

62

Василев

преди 8 години

Селяни, усещате ли ,че след като нямате индустрия,селско стопанство и пазари, вие сте зависими и могат лесно да ви контролират!Селяни, събудете се, вземете си земята, гледайте чушки и домати,печелете и търгувайте със Евразия!Това е толкова просто и логично, ще си купете техника и ще бъдете независими, нама да работите на алчни олигарси за жълти стотинки , а ще си работите за себе си, вие ще сте си господари на живота!Селяни, съдбата е във ваши ръце!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Русия е страна неудачник. Само едно сравнение със САЩ доказва глупостта на руснаците, която ги води съвсем сигурно към катастрофата. Всички знаят за огромния военен бюджет на САЩ 660 милиарда долара, но малцина знаят, че САЩ харчат от бюджета си 850 милиарда за здравеопазване. По същите показатели в Русия нещата стоят така около 80 милиарда долара за военни цели и 17 милиарда долара за здравеопазване.

60

Пешко

преди 8 години

До До Пешконяма тука аха-маха - Руската империя поема дълга ни към Турция, а ние после си го изплащаме като попове разсрочено и с лихва. Това, че впоследствие комунистическите крадци отказват да признаят своите дългове и съответно никой не признава дългове към тях, си е простотия на съветите

59

До Пешко

преди 8 години

Ахааа значи когато ви е угодно правите разлика между Царство Русия и СССР, обаче пак когато ви е угодно няма разлика между СССР и Руската Федерация и за всички прегрешения на Съветския Съюз Путин и днешна Русия носят вина. Е тва е да си русофоб, хлъзгави сте като шарани, от където и да ви хване човек, все ще се приплъзнете както ви е угодно.

58

Русев

преди 8 години

Жалка пасмина. Ето това е останало от някога великият Български народ. Ама вие в главите си мозък имате ли. Какви 35 тона злато, какви 5 лева? В току що освободена България? Може и така да са ви казали, но помислихте ли, дали е възможно? И тези цитиращи Захари Стоянов, Ботев, някога чели ли са нещо от тях? Не петнете името на истинските българи, или по добре направо са надупете Към Босфора.Вий, вий сте ***.

57

морски

преди 8 години

До 102......Не Путин е Сатана,Сатаната живее отвъд океана и е черен,тук в България сатаните са платените ***,продали Родина,майка и баща заради собственото си облагодетелстване.

56

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 105, май не си чел Записки по българските въстания, защото ако ги беше чел, нямаше да пишеш, че сме чакали каквото и да било.

55

Анонимен

преди 8 години

Джуджето изпитва панически страх да не му ударят един чепат майдан.

54

Василев

преди 8 години

След цветните революции, всички ресурси и пазари на народите и държавите в които се провеждат не са вече тяхни!Вие сте прости селяни, които не разбират защо слънцето изгрява от изток и залязва на запад???Защото Земята се върти около собствената си ос , така като всяко живо същество се върти и има нужда от вода,въздух,храна и някои лъскави неща!А по умните и безскруполни човешки същества имат повече неща!!!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!

53

Анонимен

преди 8 години

Русев, българите не сме срещу Русия и руснаците. Обаче от 1917 г. до ден днешен тази страна е поробена от хазарите. Знаем ги как постъпиха с Македония предавайки я на сърбизация. Знаем как постъпиха и с България... Е няма как да стане на тез да им кажа благодаря. По зъбите и точка на нъпроса!

52

До 92

преди 8 години

А ти наясно ли си, че за независимостта ни руската държава плаща на Турция вместо българското правителство 80 млн. френски франка? И тези пари не са потърсени обратно от Русия. Знаеш ли че руснаците, идвайки тук заварват, цветущи и заможни села, докато в техните собствени цари мизерия. Наясно ли си че тази война е струвала на Русия многократно повече от обезщетението. Включително как бихме изразили с пари дадените от Руснаците човешки животи. Наистина ли мислиш, че е пито - платено?

51

морски

преди 8 години

Русия ни освободи от турско робство.Русия ни плати и независимоста.

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 87Няма как Русия да изпробва нови оръжия, защото просто няма такива. Най-новите и оръжия са модел 1980 с козметични промени през последните 30 години.

49

Анонимен

преди 8 години

КГБ ченгето сънува кошмари, ама цветни !

48

Василев

преди 8 години

Според вас, колко ще струва на някой ако реши да направи гражданска война в България ,с това разделено общество, етнически,социално,културно!Ако хвърля един два милиарда в правилната посока и съм запалил войната!Ама за какво да правя война , след като вие сте наши васали,суровините ви ни принадлежат и нашите корпорации и банки властват!Научехте ли си урока от Виденовата криза, за малко да ви подпалим чергата, ако не бяхте се вразумили за Валутният борд и Приватизацията!Агент Фред Ханъм!ЦРУ!!!