14

До пенсионер (№8)

преди 8 години

Пропуснал си две важни неща, които ежегодно поглъщат милиарди, ограбени от нашия джоб:- Ромка с три деца, която няма законен брак - около 1 200 лв месечно;- Месечната издръжката на дете, оставено в социален дом е приблизително равна на сумата, която месечно ни струва един мигрант. Повечето от тези деца си имат живи, здрави и млади родители, които не работят и не плащат данъци, но продължават да произвеждат деца като на конвейр и да ги изоставят, за да храни държавата, тоест данъкоплатците.

13

работник

преди 8 години

Заплатите ли ще увеличава !?

12

kvazi

преди 8 години

А ти каква пионка си само...чехлин!

11

анонимен

преди 8 години

отвличане на вниманието дневният ред на света е друг моят дневен ред е даоцелея в българия

10

Айше

преди 8 години

Край с бедността !многодетна майка съм без мъж какво са 1000 лв. от държавата

9

Анонимен

преди 8 години

Този лакей защо не престане да си показва мутрата, само ни излага и ни е срам от него. Мандата му няма край, времето сякаш е спряло. Най-голямата грешка която се е случвала някога на избори.

8

Чукча читател

преди 8 години

Е, щом от ООН са казали....

7

Анонимен

преди 8 години

BRAVO ROSENE-AMERIKANSKIAT PREZIDENT POLUCAVA 280 000 DOLARA GODISHNA ZAPLATA,A TI SAMO 25 000 DOLARA.DA I TI TRIABVA DA BADESH BOGAT PREZIDENT,A NE ZARKOVNA MISHKA.NO TI SI UMSTVENO TAKAV.

6

До г-н Президента

преди 8 години

Направете първата крачка към изкореняването на бедността, лесно е:1/ Спирате раздаването на соц. помощи на здрави, пълнолетни хора, които не са достигнали пенсионна възраст;2/ Пращате ги да работят на село - земеделие и скотовъдство;3/ Който бежанец напира да остане в България, но няма специалност, по която да работи, също отива да работи в селското стопанство.В резултат:1/ Милиардите, отделяни за соц. помощи, ще се дадат на трудовите пенсионери;2/ Ще ядем по-евтини и по-вкусни храни.

5

Професор

преди 8 години

Поклон! Плевнелиев е Левски!

4

Пенсионер

преди 8 години

Искам Плевнелиев да се обади на домашния ми телефон - 166, когато изкорени бедността в България.Ето данни от НСИ за месечните разходи на : пенсионер - 158 лева; за служебно куче - 300 лева; за мигрант - 1100 лева; за затворник - 1300 лева.Искам да съм мигрант или затворник - лек режим.

3

непукист

преди 8 години

Тоя може да си изкоренява само космите утре новия шериф ще каже каквото има за казване пък който разбрал , разбрал и ще се тръгне на някъде дано да е за добро.

2

Анонимен

преди 8 години

Не е истина кой го казва само !става въпрос обаче за новите ЗАСЕЛНИЦИ на Българиястарите ще бъдат ...

1

:)

преди 8 години

Плевнелиев обеща: Ще изкореняваме бедността... в герберските обръчи от фирми :)