20

Анонимен

преди 8 години

Все бургии. Как една жена не рече да избяга :(

19

Анонимен

преди 8 години

Европа се залива от евтина работна ръка, по този начин ще се отнемат още повече правата на работещото население, а и ще настава още по-голяма безработица...

18

Aeon

преди 8 години

Бежанците не бягат от Асад. Бежанците бягат от ИД, а силите на Асад са ослабени и неспособни да се борят с ИД. Ирак-същото положение. След 2003 г. нямат армия. Иран явно има изгода от всичко това и не се намесва. Абдула на Йордания е приятел на американците и слуша каквото му кажат. Турция иска части от Сирия. Няма кой да спре напастта, тръгнала към Европа.

17

sante_dog

преди 8 години

Супер, на нас ни трябват висококвалифицирани инженери, лекари и ИТ специалисти които да работят за Български заплати. Нямате такива бежанци? Тогава да си стоят при вас... хрантутници си имаме и тука.ПС: Може ли да обявим ромите за бежанци и да ги разселим на квотен принцип из Европа?

16

Анонимен

преди 8 години

*** да заповедат, ей сега ще им обясниме как се живее с 200 лева на месец (особено като забръска зимата снежец), как се слага зимнина и пр. екстри, това да не са им субтропиците на Сирия.

15

do 20

преди 8 години

Ислямска държава не ги е създал Путин,а твоите хора от Америка..

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10.....Бежанците идват от Турция,която в продължение на 1-2 години ги събира там в бежански лагери,като там са основно сирийци,сомалийци,пакистанци,суданци,афганистанци и т.н.Тук се крие някаква игра от страна на Турция,но след време ще се разбере.

13

анонимен

преди 8 години

Значи там където са влезли американците няма убити,няма атентати,абе въобще всичко е прекрасно-значи така било в Либия,в Афганистан,Ирак и т.н.А виждате ли Сирия,те там американците не са се намесвали,там единствено Асад бил виновен и разбира се дежурния Путин.Вие *** ли сте или нас мислите за ***.Че са ви промили мозъците разните платени соросчета,че за пари сте готови и майките си продадете-това ми е ясно,но недейте смята другите за ***.

12

Aeon

преди 8 години

Daily Mail: Джихади Джон: Ще се върна във Великобритания и ще продължа да режа главиТози със сигурност вече се е промъкнал с бежанците.

11

Анонимен

преди 8 години

Vijdal sum po tv kak siriyski samolet hvurlq varel bomba nad jilishtni sgradi ,ujas ,stotici deca ,jeni izbiti ,PUTIN i ASAD da gniyat v ada navodniha evropa s bejanci

10

Анонимен

преди 8 години

ДО 10И КАКВО ДРУГО СЪНУВАШ???

9

Анонимен

преди 8 години

Putin da im plashta nali toy izdurja 5 godini glavoreza ASAD

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимеще получават помощи доакт очакат да получат статут.Аконе ги одобрят за бежанци -обратно откъдето са дошли.Ако ги одобрят -ги пускат на ''свободния пазар '' на труда .Ще станат като нормалните хора които трябва си търсят работа и АКО внасят осигуровки и придобият право на помощи ,тогава ще получават помощи.Само не м е ясно -как ще сеобясни на някои ''бежанци'' че ще получават немски помощи и доходи, а на други -че заслужават български такива :))))....

7

Анонимен

преди 8 години

По чужди сайтове четем,че доста от бежанците са си закупили фалшиви паспорти и се обявяват за сирийци, та аз се питам как ще се разбере дали в действителност са сирийци бежанци, след като повечето държави от ЕС отдавна са си затворили посолствата в Сирия........А този, който получи статут на бежанец ще подаде молба да дойде и семейството му,така поне каза един интервюиран.

6

Анонимен

преди 8 години

Можете да си представите на какво дередже сме, щом дори неграмотни бежанси слезли вчера от дърветата не искат да получават помощи в България. А според Бойко сме първи в Европа по какво ли не. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

5

Анонимен

преди 8 години

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ СЪЗДАДЕ ЗА ДА СЕ БОРИ ОСНОВНО СРЕЩУ ПОДЛОГАТА НА ПУТИН БАШАР АСАД !!!!!ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕТО КОГАТО САЩ ЗАВЗЕМА ИРАК ИМА НЕЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ БЕЖАНЦИ ОТ ИРАК!!!!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ЛИБИЯ КЪДЕТО СЪЩО ИМА НЕЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ БЕЖАНЦИ СЛЕД АТАКАТА НА САЩ!!!БЕЖАНЦИТЕ ИДВАТ ОСНОВНО ОТ ВОЙНАТА НА АСАД С НАРОДА МУ И ОТ ИДВАНЕТО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ДА СЕ БОРИ С АСАД!!!ЗА ВСИЧКО ИМА САМО ЕДИН ВИНОВНИК И ТОВА Е ПУТИН!!!!!!!!!!!!!!!

4

до 1

преди 8 години

До Гошу след като ще имат право да работят в страната -значи ще си внасят вноски,никой не е казал че в България /ако са / тези бежанци със статут ще вземат помощи като немските .Не ми се вярва *** вБрюксел да са толкова *** и да не знаят за какви доходи вБг става въпрос.Уловката е ,че пак Германия и Франция ще си ''подберат'' най образованите сирийци ,и ще г и вземат ,а останалите -остават за страни като Бг...

3

Анонимен

преди 8 години

Значи Германия дава 6 милиарда за бежанците, другите европейски държави дават не се знае по колко ..... А видите ли ЕС давал цял милиард и 800 за да реши проблемите в страните от където идват тези хора...... а една друга държава дава няколко стотин милиарда за военен бюджет.Хайде стига с тези приказки за подрастващи и те не вярват вече. Проблема е защо бягат хората... и КОЙ, и защо го създаде...

2

Анонимен

преди 8 години

Защо ще получават помощи ?!? Това са млади, здрави, прави мъже и жени. ТЕ НЕ БИ ЛИ ТРЯБВАЛО ДА РАБОТЯТ ? И срещу труда си да получават заплащане. ЗАЩО ТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ А НИЕ, МЕСТНИТЕ, ДА РАБОТИМ ? Защо нашата родина не ни дава на нас помощи ?!?

1

Гошу

преди 8 години

Сега тези ще взимат повече пари от доста работещи хора в БГ-то, както и 100% повече от българските пенсионери