32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48: "Почвам да си мисля, че има някаква причина Западът толкова да омекне с приемането на бежанци. Ако не са глупави, значи има нещо..."Да бе, глупави са. Затова са богати. Те ли не знаят как трябва да станат нещата.

31

Анонимен

преди 8 години

E как? Щом Бойко, каза, че се справяме супер с бежанците и Меркел ще каже, че се справят!

30

Анонимен

преди 8 години

ми ще ги устроят и ще ги погнат да работят, по-заможните ще вкарат свежи пари. Другите ще метат и мият. Германия ще светне. Безплатен обяд няма да има. Онези, които не стават за работа ще ги натирят.

29

края е близо

преди 8 години

германия в близкото бъдеще ще фалира. няма такава система, от която можеш да точиш до безкрай, без да наливаш средства. съвестните хора, които произвеждат намаляват, за сметка на множащите се като *** търтеи, които само смучат пари от социални и по цял ден щракат с пръсти... ако някой си мисли, че тези хора отиват в германия да работят, трябва да е проспал последните 10-15 години.. края му се вижда, само се чудя накрая на къде ще бягат малкото останали бели нормални християни...

28

бай иван

преди 8 години

Г-жо Меркел, не се и съмнявам че ще се справите с емигрантите все пак сте най-богатата държава е Европа, но какво ще стане когато целия арабски свят разбере че сте дали храна и подслон на 500 хил. араби ? Предполагам ще се втурнат към Европа още поне 2-3млн., тогава какво правим ?

27

@

преди 8 години

Има разлика между Германия може да се справи и трябва справедливо да се разпределят... Щото повечето тук са неграмотни, а и за Германия няма сито. Няма приобщаване..... На всичкото отгоре са без документи и накрая ще се окаже, че Сирия е два пъти по - голяма от официалните статистики... Справи се тази година, а другата?!....

26

Анонимен

преди 8 години

Почвам да си мисля, че има някаква причина Западът толкова да омекне с приемането на бежанци. Ако не са глупави, значи има нещо, което хората не знаят. Но ще се разбере.

25

Анонимен

преди 8 години

Горкия Хитлер сега се върти в гроба, кат гледа как му затриват арийската раса

24

Анонимен

преди 8 години

БВП от миене на *** не се произвежда, моето селско момче, мияч и чистач на *** в Германия!

23

Анонимен

преди 8 години

Бабичката явно си обича сюнетирани мамули и мирис на овча лой!

22

историк

преди 8 години

То и ваймарската република щеше да се справя с пробемите на Германия....Много тежка грешка се прави в момента, ама много....Превърнало държавата си в *** и тича на чисто, а ти го прибираш.До края на годината ще почне да пищи, че Германия се е превърнала в ***.

21

Анонимен

преди 8 години

90% от мъжете бежанци всъщност са дезертьори от Сирийската Арабска Армия, които са получили повиквателни.Представете си какъв материал отива в Германия, след като няма дисциплината и морала да защитава своята родина!

20

Анонимен

преди 8 години

С нищо няма да се справи Германия, както се справи и с Украйна. Накрая пак Путин ще им решава проблема.

19

Анонимен

преди 8 години

Merkel ne me interest kolko shte gi priberesh, samo ne ni karai I nie da gi pribirame . Hrani si gi, davai im pomoshti, no nas ne mesh

18

Apokalipsis

преди 8 години

Някой гаден турчин се навъди и почна да дава минусчета

17

Анонимен

преди 8 години

Чини ми се,че скоро ше да започне германската есен)))

16

Apokalipsis

преди 8 години

ФЮРЕРА, няма да издържи и ще разбие ковчега!

15

Анонимен

преди 8 години

Меркел тук е уверена и точна.На мощната германска икономика й трябват не само високо квалифицирани кадри, трябва и материал с ниска квалификация, и Германия го получава безплатно.

14

гадост

преди 8 години

След като Германия се турцизира, сега започва масово да се! Скоро ще имат повече джамии, отколкото църкви и германките ще ходят забулени и всички германци ще се дупят на техния господ. Явно се очертава една отвратителна Германия.

13

Apokalipsis

преди 8 години

Аааа , ама ако става въпрос за БЪЛГАРИ , НЕ МОЖЕ !!!Нас ни принизяват много повече от тия тъмни ислямски емигранти!!!