80

пешеходец

преди 8 години

Мен пък повече ме дразнят тези огромни шосета с по 2 платна в една посока. Това на практика принуждава пешеходците са изминават още стотици метри, единствено за да могат да пресекат на отсрещния тротоар. И така в общия случай вместо да минеш 20 метра, за да пресечеш една улица, трябва да изминеш 200 метра до светофара, да чакаш да ти светне зелено и после да се върнеш пак още 200 метра. И вместо да ти отнеме 20сек, ти отнема 4 минути.Не, благодаря! Хайде стига сте мислили само за автомобилите

79

Истината

преди 8 години

Пълни глупости! Как ще ги заобикалят, трябва да повървят няколко метра за да си хванат автобуса!Има квартали с по една спира, а в Младост има толкова много автобуси +метро!Айде стига глупости!

78

Разбирачев

преди 8 години

Спрете най-накрая да гледате само какво показва картата! Там ги няма новите спирки, няма ги подлезите, през които да стигнете до новите спирки. След време може и да се появят, но сега ги няма. Ако на картата някакво разстояние изглежда, че се е увеличило с 50-100 метра, може в действителност, да се е увеличило с 500 или 800 метра. После не забравяйте, че не всеки е млад и здрав и не всеки може да си позволи да пътува с кола, както и че на малко хора им е удобно метрото.

77

Комитет

преди 8 години

На всички заинтересовани - вече имаме покана за TV7 за интервю и излагане на гледна точка. Хора, не мълчете и се интересувайте какво се строи около вас. Молим всички заинтересовани от блок 326 да се свържат с хората от блоковете 212, 201, 213, 214 да обсъдим общи действия, защото нещата очевидно са свързани

76

коко

преди 8 години

Живея в Младост 2 и казвам че само мрънкачи може да оплюват новото решение.Новият булевард отдалечава трфика от блоковете.При 5! спирки на метрото и 6 автобуса ние сме най-уреденият квартал в София.Скоро и тролей 5 ще влезе в квартала- ще върти на колелото на 306.Лошото че имаме доста дърти комунисти около парка- те са основните мрънкачи.

75

Анонимен

преди 8 години

Може би наистина заради спортната зала им взимат автобусите и правят паркинг на старото трасе на Малинов. Разбира се в общината не ги интересува, че на хората в квартала им става значително по-неудобно. Всъщност за това се протестира - нормално е да става по-удобни или поне да не е по-неудобно, а в Младост нещата се правят така, че всеки ден става все по-зле.

74

Анонимен

преди 8 години

До MenИмаше автобус. Сега няма. Сега и път там няма.

73

456

преди 8 години

Сега отворих Google maps.От спирката на автобуса на Масков до метрото са 445 метра (по отдалечената спирка)От РУМа до метрото са 492 метра.

72

az

преди 8 години

Хора гласувайте на изборите. Само това е начина да се върви напред.

71

Анонимен

преди 8 години

За някои хора в Младост 2 разстоянията се увеличиха с 500-600 метра, а те и преди това не бяха наблизо.

70

Спортна зала

преди 8 години

Взеха ни рейсовете заради новата спортна зала и бизнес центрове - затова трябва паркинг, не ги интересуват хората, но не са очаквали такъв отговор. Всчики, които смятат, че не ги касае - знаете ли какъв прах и шум ще бъде, ако са бизнес-центове и зали? Потърсете вече за протести, ще излязат интересни неща и защо искат пътя за паркинг, а не за рейсове. И моля хора, които си нямат напредстава как стоят нещата, да спрат да дават акъли за квартали, които дори не са виждали

69

Анонимен

преди 8 години

Младост 2 и преди това си беше далеч от градският транспорт, с изключение на някои блокове, но сега наистина съвсем ги откъснаха. Метрото не е удобно за всеки, но как да обясниш на човек, който си е втълпил в главата, че щом има метро на по-малко от 2-3 километра от теб, значи си хванал дедо господ за *****

68

por

преди 8 години

Няма да им паднат краченцата 100 метра в повече са!

67

Анонимен

преди 8 години

"Да изметем Фандъкова и Диков с камъни"Фандъкова не е толкова зле, но Диков много отдавна си плаче за затвор без право на помилване.

66

До 55 Анонимен

преди 8 години

Написал си"ами ако работеше в бизнес парка , нямаше да пътуваш час и половина .защо не кажеш , че с метрото разстоянието ти е 15 минути до центъра"Което показва само колко си зле. Пеша до метрото - около 20 минути, а от там до Орлов мост, за повече време, отколкото преди това с автобус.Бизнеспаркът - имах човек от семейството, който работеше там. До метрото - около 20 минути, после е бързо. Пеша е около 30 минути, с такси /нощно време/ не става, никой не иска да те качи на късо разстояние

65

Анонимен

преди 8 години

Да изметем Фандъкова и Диков с камъни.

64

Симеон

преди 8 години

В младост 2 живеят комунисти и това обяснява защо протестират когато е направено нещо хубаво за квартала и за града. Малинов е изместен с оклоло 150-200 метра, което не е голямо разстояние и оттам минават автобусите, както и метрото. Покрай Младост 2 минават също така и 413, и 88.

63

Анонимен

преди 8 години

Не може като ВиК ти спре водата фирмата която строи пътя да не идва ЧАСОВЕ наред. Апък ако ударят някоя тръба случайно - седят и чакат час -два, да дойде багера от горната улица. ако нямат техника, защо не гоп равят поетапно, а са се навили за едновременно действие, ако имат - защо не си съгласуват действията с другите съорганизатори.

62

До Колоездач

преди 8 години

"Имам подозрения, че нашите политици имат някаква договорка с Лукойл, Газпром и Шел- да унищожим пешеходците, колоездачите и градския транспорт, за да се купува повече бензин"Това си е точно така - БДЖ-то тотално го унищожиха, градският транспорт в София е под всякаква критика (единствено метрото е добре, надземният транспорт е пълна мъка), велоалейте са направени покъртително зле, а в повечето случаи 2-*** пешеходеца е трудно да се разминат по тротоара.

61

Анонимен

преди 8 години

До иванМладост е центъра на вселената ...*** , прегледай се ...