178

лилав

преди 8 години

До *** - РибентропМерзавците имат само един цвят:гнусно черен като цвета на хитлеризма.И на омразата,която лъха от твоите редове.Прочети малко истинска история,пък после пак пиши по форумите.Или просто добре ти плащат да сееш простотии...

177

Алдебаран

преди 8 години

Статията право в десятката

176

Тодор

преди 8 години

Защо трябваше да публикувате пълното изказване на този пор. Той винаги е успявал да усмърди държавата с изказванията си.

175

ужас

преди 8 години

До *** - Рибентропдобре де , как може за 5/6 реда да си написал толкова мнооооого глупости ???тцтцтцтцКъв агресор те гони , кво чудо !!!!!

174

Анонимен

преди 8 години

Каква агресия бе прости кратуни? Някой знае ли въобще, какво се случва там, а? А, забравих! Цялата информация, която знаете е от Facebook. Xaxaaxax.

173

-10

преди 8 години

Г-н Александър Попов, заради безпринципни хора като вас в света се водят постоянно войни!!!

172

Сульо

преди 8 години

Тоя Инджев стана вече *** - Рипентроп , абе седни си почини бре !!!

171

Петрова

преди 8 години

До АнонименА ние в каква държава живеем!?

170

Молотов - Рибентроп

преди 8 години

Този комунизин, който плюе Ал.Йорданов, е червен мерзавец! Ал. Йорданов е повече от прав, комунизино! Крисия трябваше да бъде спряна и да не пее в град, окупиран от агресора Путин, който заради тази си агресия беше изолиран от целия цивилизован свят! Да, Крим е окупиран от един отвратителен агресор А, ако случката стаавше преди 75 години, например в окупирана от побратимите Хитлер и Сталин Полша, пак ли щеше да е нормално Крисия да пее пред Хитлер и Сталин?

169

Станкова

преди 8 години

До АнонименСън с отворени очи, ха-ха!!!

168

Сульо

преди 8 години

Абе Инджев, полека бе , защо си се кръстил "българин" , ти си ***

167

Георгив

преди 8 години

Горкият ***,откъде да знае,че в Крим е била Велика България,за него си е американска колония.Докато има "българи",които наричат Путин "наш президент" и съответно "българи",които наричат НАТО-вските танкове "наши танкове",все надолу ще вървим.Дано детето не е обърнало внимание на клетия ***!

166

As holvalt

преди 8 години

Господин Йорданов is AN *** !!!!

165

Анонимен

преди 8 години

Разхлабиха се болтовете и дъската хлопа... Нищо друго не ми идва на ум. Само тази алегория за част от родните ни политици. Амин.

164

БЪЛГАРИН

преди 8 години

АБЕ ЙОРДАНОВ, ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ!

163

Анонимен

преди 8 години

Господин Йорданов е напълно прав. Малката Крисия беше употребена за да легитимера агресията на Русия и да докаже на останалия свят, че Крим е руска територия. България е длъжна да застане на страната на правдата, а не на страната на Русия, а такива русофилски *** като автора на статията Александър Попов, като им е толкова мил Путин да хващат влака и да отиват в Москва за да обслужват там имперските му мераци.

162

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Крисия е комунистка путинистка. Да живее демокрацията, долу комунизма.Хахахах тия глупости са ми много познати отнякъде.Няма спасение от комсомолските секретари - едно време ни водеха към комунизма, днес ни водят към демокрация.Важното е да ни водят.

161

българин

преди 8 години

Мръсни съветски, НЕ Александър Йорданов (хубав или лош), а ВИЕ, ТОЧНО ВИЕ, ВОНЯЩА путлерска, ЗАБЪРКАХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЗАБЪРКВАТЕ едно дете - Крисия, в гнусната си "политика" - АНЕКСИЯТА на Крим. Крим може да е с население, което в мнозинството си е рускоезично и руско, НО той е ЧАСТ ОТ ДРУГА, СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА и беше АНЕКСИРАН ПО ПРЕСТЪПЕН начин от Русия на ***. Затова, да се пее пред РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ в Крим е позор. Детето Крисия НЕ е виновно, а родтелите му и организаторите

160

в

преди 8 години

ИСКУСТВОТО НЯМА ГРАНИЦИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ГЛУПОСТА НА НЯКОИ ПОЛИТИЦИ СЪЩО.

159

Анонимен

преди 8 години

Браво на Александър Попов- журналисти като него ми връщат надеждата, че не всички журналисти в България са купени или просто не могат да мислят. Поздравявам го за мнението му. И не ме плюйте на русофилка или русофобка, уважаеми тролчета, това няма общо с мнението ми че този г-н Йорданов трябва да отговаря първо за действията си по време на упралението си, а после да си четка имиджа за сметка на едно уникално българско детенце като Крисия