11

анонимен

преди 8 години

И снимката която са подбрали не е случайна. Ако беше за сащ щяха да сложат небостъргачи или белия дом :).

10

Венелин

преди 8 години

до 1Много добре казано.Като видяха, че санкциите нямат ефекта, който са очаквали, американците включиха пропагандата за да ни убедят, че санкциите едва ли не са убили Русия, което очевидно не е така. Може да са договорили проекти за 2 милиарда, което за ЕС е направо нищо, но руснаците вече са договорили само оръжие за тройно повече. И освен парите, които ще вземат, това оръжие ще ги пази от американците от юг. Нещата им се нареждат толкова добре, колкото и те сигурно не са очаквали.

9

Анонимен

преди 8 години

Статия написана като за селската кръчма.

8

Анонимен

преди 8 години

*** статия. Няма дори елементарна база за сравнение. Русия се опитват да е изолират САЩ и техните подвластни държави от западна Европа. Но това просто няма как да стане понеже Русия много лесно си намери нови партньори, а и е държавата с най-много ресурси в света.

7

До №6

преди 8 години

Май имаш нужда от тоалетна, нали си ***!

6

Стамат

преди 8 години

Россия прави много добре, че се капсулира!А на Иран - жална му майка...

5

Ванчо

преди 8 години

Слушайте CNN&Reuters само така ще разберете истината за всичко което става в света. :) смях в мрежата. Най-поръчковите и най-контролируемите агенций, при това всички западно-европейски канали и агенций са задължени да ги цитират и разспространяват. Самите американци разбират че това е пропганда, не само за промиване а предимно за засиране на мозъците. Сред интелигенцията единици са тези дето ги слушат и гледат. Но затова извън Щатите те са най-гледаните новинарски емисий. Наздраве..

4

Анонимен

преди 8 години

франция тия дни изгуби контракта с Индия за 126 самолета рафаел и... познайте кой вероятно ще го изпълни за 18 млд?

3

Иван

преди 8 години

Заглавието е глупаво! Русия има общо с Иран колкото има САЩ с Иран. Това сравнение е некомпетентно, защото има русофобски мотив.

2

Анонимен

преди 8 години

На Путин му трябват 3-5 години санкции за да вдигнат собствените земеделие и производства.Имат достатъчно суровини - та не ги мислете, могат сами да си правят почти всичко.

1

Анонимен

преди 8 години

Статията е като приказката за лисицата дето се е загрижила за кокошките...:)