32

Генерал Гадорян

преди 8 години

Ми ако дойдат извънземни ловци на сафари на Земята и дивеча да сме ние. Ко праим ,а? Хубаво ще ни е. То не се знае дали не сме и дивеч така или иначе.

31

Бау

преди 8 години

Да убие себе си. Ще бъде наистина незабравимо.

30

General Gadorian

преди 8 години

Хаха! Намерих я в сурат тефтеря. Даже имаме общ приятел ловец. Аз не съм ловец. Но доста мои приятели са. Никога не бих убил животно. Отврат е.

29

мм

преди 8 години

>>Крайно време е да ни удари метеорит. По-просто животно от човека няма.браво бе пич, и аз това одавна си мисля. Но реално погледнато може и извънземни да ни затрият, дано почнат от калифорния

28

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Като заклет последовател на Зигмунд Фройд, ще отбележа че какичката очевидно е сексуално незадоволена и си избива комплексите върху беззащитните животинки. Отврааааат!

27

д-р Исня

преди 8 години

Да ги пуснат и тая и оня зъбен *** в "Трудна Мишена", ама без Жан Клод!

26

Венелин

преди 8 години

Американците са си убийци - дали на животни, дали на хора. Светът ще се оправи едва когато Господ унищожи тази държава.

25

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да ни удари метеорит. По-просто животно от човека няма. Срам ,погнуса. Идва ми да повърна като я гледам тая долна гад. Дано някой психопат да влезе в университета и и да я гони с автомат из коридорите после и децата и да навести.

24

Анонимен

преди 8 години

Ела, како, ела. Ще ти дам моята пушка да стреляш с нея. След това едва ли ще постваш снимки във ФБ. Ще се чудиш от къде ти е дошло. Устата ти малка ще дойде ако ти го набутам. От ловец на дивеч ще ми станеш. После търси си правата!!!

23

Анонимен

преди 8 години

И кой казва, че човешкия живот е по-важен от това на един жираф? Кой определя, че човекът е венецът на природното творение? Хората в голяма степен са най-големият *** на еволюцията и накрая ще унищожат планетата.

22

Недоумяваща

преди 8 години

"Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя" - днес животно, утре човек... границата е тънка. Има нещо много извратено в това женище. И някакъв комплекс за малоценност, който избива привличайки внимание по този начин. Вместо да избива животни, аз бих и препоръчала да инвестира парите си в добър психолог/психиатър. Друг е въпросът защо Зимбабве си изкарва пари по-този долен начин. Тези красиви животни трябва да се пазят, не да се изтребват като ***, защото последствията са за всички.

21

щатски терор

преди 8 години

Американците са големи любители на животните...и на хората. И ако убиването на животни от шантави американци в Зимбабве е позволен от местните власти, то кой позволи убиването на милиони хора във Виетнам, Ирак, Либия, Сирия.....Хирошима и Нагасаки...., или казвате това не били хора и главата на един жираф е по-ценна!

20

Анонимен

преди 8 години

Единственото хубаво в цялата работа е, че тази ненормалница живее в САЩ. А в САЩ, бъдете сигурни, че все ще се намери един още по-голям психо от нея с пушка който да поеме като основна мисия в живота ловуването й.

19

лицемерие

преди 8 години

Над 600 деца са избити в Донбас от бонбандировките на Киев---нещо за тях да се възмутим?Или ще си мълчим-защото на американците така им е изгодно.....

18

Анонимен

преди 8 години

Щатът Минесота откога не е в САЩ, че властите искат екстрадицията й от Минесота в САЩ?

17

макето

преди 8 години

от векове лова е средство за препитание за съжаление в момента го направиха привилегия за единици богопомазани в същото време народа на Зимбабве тъне в мизерия и гладувасамо преди две столетия индианците са се препитавали с лов на бизони но ако сте гледали разни документални филми със камарите бизонски кости ще видите че това е целенасочена политика на Сащ с цел да лишат месното население от препитание

16

Възмездие

преди 8 години

Само мога да кажа. Болни американски мозъци!

15

чикатило

преди 8 години

В Бг можем да направим добри пачки като организираме сафари за лов на хора. Има доста материал за целта, без да уточнявам определени етноси.

14

Анонимен

преди 8 години

Ne sa se razrevali ot Zimbabve , tarambukite si pribirat parite i gi boli shmaizera , v Amerika ima dostatychno hora , koito sa protiv nasilieto nad jivotni i tova , koeto tazi italianska k....a propuska ili prenebregva e , che v USA-to ima mnogo psihari , koito biha i svetili masloto i s pravo , podoben *** niama pravo da disha.

13

Анонимен

преди 8 години

Тая няма ли кой да я бутне в Евърглейдс за да могат алигаторите после да позират с нея. Всеки алигатор с едно парче от тялото й.