212

Някой си

преди 8 години

А вие, г-н Борисов, защо чак сега казвате, че като сваляхте цената на тока, стоките не поевтиняваха? А?

211

Анонимен

преди 8 години

Цялата каша в енергетиката започна от ромчето в драгалевци. След това пъдарина от мадрид я до забърка. А другарят от банкя я свари кашата напълно. Аз съм независим от монополистите. Вярно че се изръсих 5 хилки но пък след още 1 години ще се изплати. Ако така направят поне 50 % от народа като аз монополистите ще си хваната чукалата и ще изчезнат защото няма да има от кого да крадът. Инвестирайте в домашни централи а не във айфони и разни други лиготии за да сте независими от монополистите.

210

Анонимен

преди 8 години

На тоя не вярвам и на една дума.

209

Анонимен

преди 8 години

Работодателските организации поискаха временна забрана за включването на енергийния пазар на нови електроцентрали, които да продават ток на преференциални цени.Е, да ама не става, Боко не дава - мутренските приятелчета с ВЕИ-тата няма от какво да цицкат.

208

Анонимен

преди 8 години

Електричеството е стока, която не може да се съхранява. В България потреблението е намалено. Разходите за производство са същите. Именно заради това се налага увеличаване на цената за да оцелее системата. Но на глупаците от ГЕРБ им пука единствено за кухия им рейтинг. Не и за България.

207

ха ха

преди 8 години

Бизнеса ,ето срещу кого трябва да протестирате.Домуса дали е доволен от интервюто на ББ или пак ще казва,че вождът е подведен?

206

до 285

преди 8 години

Комунистите от ГЕРБ ли. ОК, съгласен съм. Можеш ли да обясниш, защо щом некадърниците дойдат на власт и веднага започва да се говори за цените на тока и скачат цените на всичко, а доходите на хората остават замразени. Забравихте ли първия мандат и по-точно как приключи ?

205

Анонимен

преди 8 години

"хората няма да плащат" на което не вярвам . не се знае какъв капан са ни подготвили в новите фактури. Но тия хора работят в предприятията, където се потребява ток , и като се увеличи сметката за тока на чорбаджията той какво ще направи ? нито ще намали неговата заплата , нито ще намали остатъчната печалба - ще прави планове какво да не плати на работника, за да избие увеличението или пък ще свие производството и пак армия от безработни .но г- н Иванов няма да се трогне като останем на улицата , неговото място е сигурно ако не КЕВР - в парламента и му дреме на шапката

204

Анонимен

преди 8 години

Всичката каша в енергетиката я забъркаха комунистите. Голяма грешка направихме че, след 89 не ги избихме до крак с цялата им рода.

203

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с питането до ЕК за недопустимата държавна помощ на "американските" тецове и веитата?Не чуваме нещо отговора,а вие работите ли,работите,ама по нови схеми за източване като тези с животинската тор.Работите за себе си,за сметка на нас гражданите,които ако търпим и по-лошо ще става.Ами тецовете на Ковачки,разсрочване на осигуровките и данъчните му задължения?Това не е ли държавна помощ.Но иначе бързо затвориха Тец Варна,понеже не отговарял на екологичните изисквания и не можел да се финасира да отговори.Много работите като онзи смешен чичка от един МТВ клип дето пее уърк,уърк,уърк ,би

202

Анонимен

преди 8 години

А цяла североизточна и източна България къде е и на кой е?Или вече сме окончателно отделени и дадени на трибуквието,на Русия или на Турция?Увеличението тук е над 1% и калпавото обяснение за естеството на мрежата не хваща дикиш.Тук нямаме родопски масиви например,преобладават равнините части.

201

Анонимен

преди 8 години

До оДИСЕЙ 1 Къде го този ръст на икономиката ? Спрямо какво е този ръст ? Ако е спрямо 1989год. де ни трябват поне още 30 год за да я стигнем. Та спрямо какво ? Я ходи се прегледай на лекар.

200

Анонимен

преди 8 години

Ало червените другари по кротко да се. Гътне още некой от вас в злобата си

199

Анонимен

преди 8 години

Бойко я коментирай докладите на Легия Антимафия !!! Не ми коментирай неща които не знаеш дали ще се случат или не , коментирай Легия Антимафия и докладите и които са официални и случили се неща и се обяснява как крадеш от евро парите от стоежи на магистрали и как защитаваш каналите за дрога дори италианския писател Роберто Савиано те разобличи дори и американския посланник в България те разбобличи в участието ти в организирана престъпна група и престъпни деяния - Ти закриляш криминалните герои които са твои приятели и не работиш за обикновения българим Ти работиш и защитаваш инетересите на бог

198

Анонимен

преди 8 години

Не се заблуждавайте.Българинът може да е всякакъв,може много да търпи,но бръкнат ли му в джоба ще стане страшно.Зимата иде.Освен това между любовта и омразата има една много тънка линия ,Боце.Както днес те обичат,утре да не стане другото.

197

Анонимен

преди 8 години

Лъжецццццццц ууууууууууу нямам ти доверие вече нито на теб нито на партията ти , защо никой не те харесва а си навласт още бе я влез в който и да е сайт в интернет и виж дали някой ти симпатизира , я излез по улиците сред хората и виж дали някой те харесва ! Оставка за немърливото ти управление ***

196

Анонимен

преди 8 години

Добре де , на есен дръвцето , на зима на бунището при "***'. Дали не му се завърта тази мисъл в 'тиквата'.

195

Анонимен

преди 8 години

Та намалиха цената на тока с 0.11% но сметката за потребна електроенергия ще ни се вдигне с около 10%.

194

оДИСЕЙ 1

преди 8 години

272 А защо трябва да поскъпва .Да ако за някой продукт токът е огромна част от себестойността , може и да стане , но непрекъснато се говори за енергийна ефективност имаме толкова години ръст на икономиката а нямаме ръст на потреблението , значи пада тежестта на тока в себестойността , така че НИКАКВО ПОСКЪПВАНЕ ИЛИ САМО СИМВОЛИЧНО АКО ИМА ВЪОБЩЕ

193

Анонимен

преди 8 години

Другари тоя филм с цената на тока вече го гледахме ,втори път подобен преврат нема как да мине. Па и мая я няма и бареков си замина са от кремъл кой ще ни изпратят да води революцията а