115

Анонимен

преди 8 години

Когато протестиращият е усмихнат и гледа умно , му се дават по още 20 лева горница!

114

Професор

преди 8 години

До 12850 лева са малко за моята персона. Аз все пак съм интелектуалец и професор. Написал съм няколко книги и прочие. Мога да приема да участвам за 200 лева, че да се почерпя в ресторанта по късно. Но не мога да надувам вувузели защото съм възрастен човек и имам задух. Но може да кажа две думи примерно "Пенчев е много добър а Мая Манолова е комунистка" и т.нт.

113

До този с тарифите

преди 8 години

А колко е надникът за ден тролене по форумите, другарю?

112

бай Тъпчо

преди 8 години

Днеска си сидехме с бажанака и си пийхме мастика с айрян,пейхме си ена наша песня-бръмни го докрааай за да има рай,и идат двете сестри-жените де и балдъзата вика-от днеска си имаме обусманка Мая и да знайте че ако тай я карате ша са оплачем да ви натири нейде търтеи недни...бреее дорде разберем кво приказват три пати са потихме ама бажо вдена и вика-ами таз не беше ли оназ пчела бе,дет галевите търтей скри та никой не може ги намери-ами тя си пада по търтеи да дерт ни не берете-ей,умен чиляк бе!

111

циника

преди 8 години

124, "нищожните проценти" на Реформаторският блок много добре се наместваха в масовката заедно с ГЕРБ и др. партии по някои наистина ключови въпроси,какъвто изборът на смешния пост на омбудсман не е. Колкото до смисленото общество във фейсбук,което било всъщност малцинтво, мога само да се позасмея. Всеки чиляк вече има фейсбук и всеки във фейсбук говори за политика. А най-многто от говорещите за политика са тези,кото перповтарят "Пеевски,КТБ и олигархията".Нужно ли е повече да говорим за клишета

110

Анонимен

преди 8 години

Ataka=na partiq NF

109

Анонимен

преди 8 години

Само човек от дълбоката провинция, четящ медиите на КОЙ може да вярва, че протестите на "уните и красивите" са платени. Бил съм на всички протести от 1996 г досега, за други в подкрепа на Атака видях по телевизията как събираха хора от фитнес клубовете срещу пица и дребни... Единствено протестите срещу тройната коалиция миналото лято не са били срещу заплащане. Това наистина са друг тип хора, каквито в Бг са малко, затова и от тях малко зависи, безсилни са срещу мафията, която си избра Манолова.

108

Анонимен

преди 8 години

ТАРИФИпреди 1 минута-Сам човек - 50 лева-Двама приятели или съпрузи -110лв-Семейство с дете - 120лв-Семейство с дете и куче 150лв + мин.вода-Семейство с две деца, куче и котка -200лв-Майка с бебе - 70лв + кутия бебешко мляко=========================А за роми плащат ли?

107

до тарифите

преди 8 години

Подла твар, ние ще отидеме безплатно! Напукай се!

106

Анонимен

преди 8 години

111, измислица, ама друг път. Палетите с "бракуваните" бюлетини бяха факт. Факт в абсолютния смисъл на думата. Медийната мъгла разбира се може да превърне всеки достоверен факт в измислица и всяка средновековна измислица да первърне във факт.========================Много ми е интересно, че прочетох същите обвинения и изразни думи в две други интернет издания. Манипулацията за най-тъпичките и тези с най-кратка памет са ясни.Плащат ЦЦ, ББ и Прокопиев.

105

ТАРИФИ

преди 8 години

-Сам човек - 50 лева-Двама приятели или съпрузи -110лв-Семейство с дете - 120лв-Семейство с дете и куче 150лв + мин.вода-Семейство с две деца, куче и котка -200лв-Майка с бебе - 70лв + кутия бебешко мляко

104

Анонимен

преди 8 години

Да вземат да върнат и Пеевски, че да е пълен цирка.ПОЗОР!!!

103

Анонимен

преди 8 години

BSP= na Ataka!

102

до циника

преди 8 години

След като зад избора на Мая стоят гласовете на ГЕРБ, ДПС, БСП и на практика всички, т.е. гласовете на целия бг народ, а срещу този избор стояха само нищожните проценти на Реформаторския блок, сам сметни кои са масовката и кои смисъла. А това, че по ФБ четеш такива неща, то е защото смисленото малцинство е много по- гражданско общество от онези, които не ги интересува нищо, понеже гласуват под строй, а във ФБ влизат да си правят ферми, не и да мислят, да критикуват и подкрепят. Елементарна сметка

101

циника

преди 8 години

111, измислица, ама друг път. Палетите с "бракуваните" бюлетини бяха факт. Факт в абсолютния смисъл на думата. Медийната мъгла разбира се може да превърне всеки достоверен факт в измислица и всяка средновековна измислица да первърне във факт.

100

Анонимен

преди 8 години

Чух, че малко се плащало сега.Прокопиев спиш ли?

99

5678

преди 8 години

Този избор първо не е на народа ,ама не е и нищо по-различно от избора на Пеевски за шев на ДАНС.

98

циника

преди 8 години

109, ама то тогава милиони потребители в интернет са едни много "мислещи и несъобразяващи се с мисловните клишета на ежедневието" циници. Защото всеки втори във фейсбук говори само това - "олигархията, Пеевски, Доган,Местан,КТБ и пр. А когато хиляди и дори милиони говорят нещо, то няма как да е антиклише говорене. Напротив - самото то става клише съобразено именно с ежедневието. В този смисъл изявите на Пенчев бяха абсолютно клише на фона на обществените нагласи.

97

Бънди

преди 8 години

Ами непукист плащат тия дето загубиха. РБ и другите. Асен боята пак е на първа линия строен. Ама все тая поне някои от нас ще се посмеем.

96

Анонимен

преди 8 години

Искам да отида на море тази година но нямам пари.На колко протеста трябва да отида за една почивка.