107

до 287

преди 8 години

Колега, как да се осведоми като не може да чете.

106

до 281

преди 8 години

Вие всека сутрин ли се дрогирате?. Няма дс доживеете "светлото евро-атлантическо бъдеще".

105

Анонимен

преди 8 години

Путин е единствения политик който може в прав текст и открито да каже истината такава каквато е пред целия свят.Кой друг световен политик може да направи това свободно и независимо! Никой!Путин е независим и това го прави силен.ЕС е роб на САЩ,постоянно унижаван от САЩ.ЕС е съюз от държави ***.

104

Анонимен

преди 8 години

До джуджето фашистВсички заеми ще са в Юани.. осведоми се преди да говориш

103

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН! ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК!!!

102

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗависим е от Руснаците и най-вече от икономическото им положение... Ако то се срини ще му бият шута много бързо.

101

Анонимен

преди 8 години

В момента съм в Москва,икономиката е голям подем,пресата е по свободна от която и да е било по света,съдебната система работи добре,а Путин ще го преизбират докато е жив,защото си милее и работи за родината !!!Европа си вкара автогол с слугинажа си към американската *** и тежко и се пише за напред.БГ както винаги в историята,пак е на неправилната страна,пак в пропаста и калта.Така ли не се научихте бе българи,че ние сме Славянска общност ,а не американски ***!

100

alex2

преди 8 години

Американците печатали долари ха ха ха че що и великия Путин не си печата рубли ? Господа-другари налейте си в каските че въпроса е в търсенето...Велик управник ама пиянска държава !Номера е в това да си използваш собствените ресурси , а не да ги продаваш !

99

джуджето фашист

преди 8 години

абе, защо БРИКС въведоха като валута в новата си банка не юана, не рублата, не нещо друго, а ДОЛАРА !? кремълския лицемерен плъх е голем борец срещу еврейската банкова олигархия, въведи им валутата в банката на БРИКС ? Отговорете на тоя въпрос, *** путински, паляци като жалкия ви гнусен господар !

98

Анонимен

преди 8 години

Путин е много по-силен политически, отколкото изглежда.

97

Анонимен

преди 8 години

Путин е най-силния политик в момента в целия свят.Абсолютно от никой независим, за разлика от който и да е лидер на европейска държава.

96

НФБ

преди 8 години

До джуджето фашистОлигарсите от сащ искат да живеят в разкош печатайки само зелена тоалетна хартия. .и срещу нея да изкупуват световните ресурси. Международен съд за буш баща и син. Фашагите от сащ ходпалиха света..Сащ дестабилизират Европа и еврото.

95

Браво на Путин!

преди 8 години

Путин е президент на най-голямата дъражава в света

94

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ НЕМОЖЕ ДА Я УПЛАШИ НИКОЙ. РУСКИЯТ НАРОД МОЖЕ И С МНОГО А МОЖЕ И С МАЛКО. ВАЖНОТО Е ЧЕ СА СИЛНИ ДУХОМ. АКО НЕ БЯХА ТАКИВА ДНЕС В РУСИЯ ЩЕШЕ ДА СЕ ГОВОРИ НА НЕМСКИ. А ПРАВОСЛАВНИТЕ ЩЯХА ДА СА ИЗГОРЕНИ ЗАЕДНО СЪС ЕВРЕИТЕ . ТАКА ЧЕ РУСИЯ СИ Е РУСИЯ И ДРУГА НЯМА ДА СТАНЕ И ЗА В БЪДЕЩЕ. А ТЕЗИ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ С НЯКАКВИ САНКЦИИ ДА Я ПОБЕДЯТ И ДА Я НАКАРАТ ДА КОЛЕНИЧЕ СА БОЛНИ МОЗЪЦИ.

93

Анонимен

преди 8 години

Може ли да бъде слаб един световен лидер, който се опълчи на Системата ?Може ли да бъде слаб един човек, който вдигна на крака една умираща империя ? Най-голямата държава в света !Може ли да бъде слаб един държавник, който разшири територията на държавата си без да гръмне нито една пушка ?Може ли да бъде слаб този, който се озъби на "световния елит" ?!Няма друг като Путин !Той не е нито Садам Хюсеин, нито Кадафи, нито Башар Асад ...Путин е световен лидер ! Велик лидер и държавник !!!

92

НФБ

преди 8 години

До ПешоДа им е жив и здрав Путин сто години и след него пак такъв за да тръгне Русия. .руско китайското сътрудничество открива нова ера.света трябва да е много полюсен. .не на хегемонията на сащне на лихварите от сащИзнос на ресурси срещу диверсикация на икономиката. .инвестиция не само в добивната промишленост. .40 процента трябва да е в нови технологии...

91

джуджето фашист

преди 8 години

повелителят на газта, ботокса, диктатурата, корупцията и секви други помиярщини ... паляка джудже, кремълския плъх.

90

Членска карта №7

преди 8 години

@ 267Вероятно визираш неприемането му на банкерския диктат, третополовата вакханалия, обезличаването на нациите в името на печалбата и други подобни благинки на съвремието... С това разклащате кашерната правда по отношение на Шикългрубер!

89

Анонимен

преди 8 години

Путин = Хитлер

88

Пешо

преди 8 години

За какво ни беше капитализма като пак се занимаваме с политика, а не с изгодна търговия? Освен руския пазар другаде искат ли ни стоките? Примерно в САЩ? Четох един надпис "Социализма ни беше уродлив, демокрацията ни - два пъти повече" и е вярно.