19

край

преди 8 години

Сбор и панайр са си едно и също. Чудесно е че го има пак- Много възвишените които мразят неистово кебабчетата, бирата, чалгата, сергиите и пр. - да заминават за събора в Залцбург ще си отслушат Моцарт, ше ядат само виенски шницели и ще носят фракове. Свят широк място има за всеки.

18

Анонимен

преди 8 години

Стига сте плюли. Навсякъде по света е така. Поне Рожен оставете на мира.

17

bibbo

преди 8 години

Абе хора стегнете се , вие да не сте във Виена ? Това си е панаир, прочетете малко , съборите в България винаги са били такива от време уно... такива сме си като народ бе... Панаир , животни алъш вериш, народна музика , свирни те това си е...

16

свинаря

преди 8 години

Има ли нещо в държавата,което нашите медии да не са оплюли? Май само себе си жалят

15

Ghost

преди 8 години

Хубаво беше. На самия изход след основната част от събора с всичките сцени за надпяване и надиграване,всичките занаятчии и производители имаше и чисто панаирджийска част със съборджийски стоки и въртележки. Имаше много места за хранене,недостатъчно химически тоалетни и неочаквано голям брой посетители. Който мрънка че било селско да ходи на опера!Аз съм щастлив че успях да отида дори и само за 5-6 часа.

14

Голям срам

преди 8 години

Невъобразим кич, въпиюща простотия, апотеоз на варварска селяния и неграмотност - няма табела и надпис без правописна грешка. ГОЛЯН СРАМ! По-добре да не се провежда в този си вид.

13

Анонимен

преди 8 години

А ми такова е. За всеки по нещо. Които не му харесват подобни прояви да не ходи. Това не е опера или концерт.Събор е, което ще рече панаир.

12

Професор

преди 8 години

Пиене на бира, чалга, кебапчета от соя и много подправки и сране в храстите наблизо. Важно е да продължим българската традиция.

11

Анонимен

преди 8 години

Само *** и джебчийки липсват. Или е имало? Мила родна картинка...

10

Професор

преди 8 години

Нищо нередно не виждам. Няма тоалетни. Типично Българско.

9

Гларус

преди 8 години

Снимките удивително напомнят, какво е положението на черноморските ни курорти. Сергия, мръсотиия, простотия и цифромания. Цяло лято години наред.

8

w

преди 8 години

ами всъщност 50% от хората, които са там са отишли да търсят точно това - панаир. Каквото търсенето, такова и предлагането. Със сигурност тия със сергиите ще си тръгнат с доволно голяма печалба - ако на никой не ми харесваше, нямаше да е така. Пък и в крайна сметка ако искаха да си остане автентичен събора, организаторите можеха да забранят тези дейности. И според мен на сергиите с *** не им е мястото на такъв събор, ама ......

7

anonimen

преди 8 години

e vij sq cenite bqxa evropeiski,koi kvoto ima6e staro meso zamrazeno mina za kebap4eta i parjoli

6

Сократис

преди 8 години

Продажно и манипулативно заглавие!Роженския събор си беше прекрасно мероприятие със 100% български народен фолклор!Това,че някъде по сергиите се чуваше чалга въпреки забраната си е част от просташкия манталитет на търговците отишли там за печалба а не от родолюбие.Да се прикачват сергиите към Събора е некоректно защото тези сергии ще ги видите на всеки събор и панаир из Страната без изключение,но това не пречи на основното мероприятие!Вероятно някой много е засегнат от тази масовост и българщина

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

В България почти не остана нещо, което да не бъде опорочено от слугите на Световния елит.Орезилиха и Роженския събор.Замисълът на подобни събори в никакъв случай не е да се пиянства и да се върти търговия като на Капалъ Чарши ...Замисълът е съвсем друг - да се запази българщината !*** от ГЕРБ обаче, както можеше да се очаква съсипаха и тази светиня.При тях това се прави, колкото в услуга на външните им господари, толкова и от простотия.Въобще цялата ни държава при ГЕРБ е такава ...

4

А

преди 8 години

Все ще се намерят киселяци, сърдити и ВЕЧНО недоволни хора ....

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Дам. Изказахте се като един истински ***. Намесихте Русия и като един истински демократ забранихте чалгата.

2

Анонимен

преди 8 години

Не виждам нищо лошо, съборите обикновено изглеждат така. Живеем в демокрация и пазарна икономика, важното е, че забраниха чалгата останалото е народопсихология (наследена от ретроградната 45 годишна с-***) и манталитет. Статията е платена (СССР, БСП, ДПС) прозира отвсякъде!

1

яхххххуууууууууууууу

преди 8 години

Много хубаво беше,догодина пак.Какво като има сергии,аз даже се учудух,че няма ЛАФКА.Не ни пречи,догодина повече сергии и люлки за децата