293

Анонимен

преди 8 години

*** ,платени и пропаднали пияници от руска националност,що не вървите в русия и там да си пишете пропагандата!

292

До 387

преди 8 години

Тия дето избират руското пред българското, за които дефакто говориш в действителност са много смешни хора, абсолютни аутсайдери - на живо като ги видиш как изглеждат и ти идва да ги съжалиш.

291

Анонимен

преди 8 години

И като някои ти направил някога добро да съм му роб до гроб?!?!?!?Та това е по зле от предишното положение!

290

Анонимен

преди 8 години

А свалянето на кабинета на Орешарски на кой беше дело.Сигурно на ония трийсетина мизерника дето биеха тъпаните из София.Като пишете А ,напишете и Б другари от ЕС

289

Станко

преди 8 години

Затова ли сега цялото правителство се навежда на ромите ,щото от великия френски град Старсбург ще нададат рев за правата им!

288

до 387

преди 8 години

Кой е интересът на България?. Само да ви кажа, че ако не са били тъпите руснаци вие може би да не сте се родили.

287

До 382

преди 8 години

Не лъжи бе еврогеец.Ако не беше Сталин да се застъпи за българия по волята на тези на които ти сега лижеш усърдно задните части българия е трябвало да бъде почти ликвидирана.Територията до София включително да се даде на Югославия, а територията до Пловдив включително да се даде на Гърция като компенсации за подвизите на нашите окупационни войски в Македония и Гърция

286

Анонимен

преди 8 години

Статията е самата истина и то описано доста кратко и ясно

285

антиседераст

преди 8 години

Изключително силно мразя коментари от пропаднали и наркоманизирани седерасо-***. Ненавиждам ги и им пожелавам най лошите неща в живота да им се случват.

284

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм бил любопитен как ще завърши една среща между човек които предпочита да защитава интересите на чужда държава и такъв които си обича нашата държава?Тук има много пишещи или, по малко, но с различни никове които хвалят тъпите руснаци пред интереса на България!Със сигурност при опит за истински допир смрадовете биха се скрили!

283

Анонимен

преди 8 години

Само и *** и мазохист ще иска да е някои от които добро не е видял! *** да си ще видиш къде са другите държави, били далеч от русия и тези които са били около нея!Дори не толкова *** колкото не българин!

282

Анонимен

преди 8 години

НЕ ЗНАМ С КОЙ ТРЯБВА ДА Е БЪЛГАРИЯ НО ЗНАМ С КОИ НЕ ТРЯБВА ДА Е И ТОВА Е РУСИЯ!

281

Анонимен

преди 8 години

Bratushki ne dereti gorla! Vsichko kazano v intervyu na Boyiko za TASS 13/07/2015 g.Evropa tryabva da reagira,tova e .I stiga s tazi tapa rusofreniya.Nas nikoga ne pokanyat za lekcii v Amerika,tam kanyat samo predateli kak ot Rossiya,tak i ot Bg.

280

Анонимен

преди 8 години

Най-големият и активен гласоподавател са пенсионерите.При правителство 1 на Тиквата техните пенсии не бяха повишении с 1 стотинка.

279

Стамат

преди 8 години

България трябва да е рамо до рамо с Русия!

278

сова

преди 8 години

Най верния съюзник по времето на СССР беше СФРЮ. Сега Сърбия продължава да е най верен съюзник и на Русия . България винаги е била съюзник на губещия. Така беше през ПСВ и ВСВ така е и сега.

277

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с поръчковите статийки де! Аз пък имам познати на които им плащаха да свалят Орешарски, а преди това да правят театралното прощаване с кабинета Борисов!

276

Анонимен

преди 8 години

Г-н Ноде, знаете ли въобще къде или на кой континент се намира България?

275

ЧАР

преди 8 години

АМИ НИЕ ЗАЩО СИ ДАВАМЕ *** НА ЯНКИТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ. АЗ НЕ ВИЖДАМ ДА СА ИНВЕСТИРАЛИ НЕЩО У НАС А САМО ЗАБЪРСВАТ ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО ЗА ВЗИМАНЕ.ВЗЕХА НИ БАЗИТЕ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ А НИЕ ДОВОЛНИ....ДРАЗНИМ РУСНАЦИТЕ ЗАЩОТО СМЕ ГЛУПАВИ А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЩЕ ПОМАГАМЕ НА ГЪРЦИТЕ ЩОТО ТЕ МИЛИТЕ БИЛИ ЗЛЕ....БОЖЕ КАКВА ПАРОДИЯ !

274

Анонимен

преди 8 години

До ЪцНе сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 Петко Славейков