10

:)

преди 8 години

Най-накрая нещо умно от това скапано правителство. Сега, ако премахнат и помощите за след 3-то дете, ще ги псувам много по-малко. Обещавам. Между другото, кога държавата ще се заеме с педофилските прояви на "ромите" ? Не е нормално 13-годишно дете да ражда и никой да не отиде в затвора след случилото се !!!

9

леди

преди 8 години

Хайде бре! Сто пъти го решават. Кога ще видим действия ?Раждането на деца от деца е престъпен етнически бизнес отлично съгласуван с още по-престъпното българско законодателство.

8

SS

преди 8 години

А кога ще предложат съответното наказание за блудство и педофилия на лицата оплождащи ромките на по 14-15 години ,или за това в на всичките в св.им за раждане пише баща "неизвестен" ???

7

Елемаг

преди 8 години

Айде да не е всеки ден,но всяка седмица спокойно могат да гласуват по нещо положително?За какво се ослушват?52 седмици,52 такива закона и почваме да отлепяме всяка година!!

6

койчо

преди 8 години

Една наистина добра новина! Следваща стъпка - изискване на образователен минимум за гласуване!

5

Анонимен

преди 8 години

Ивайло Калфин - Президент !

4

Един Българин

преди 8 години

Да видим дали няма да има фалшиви документи и до колко ще се спазва! Помощите в натура в какво ще бъдат? Ако не са пелени, дрехи и тетрадки веднага ще ги шитнат и ще си купят ракия за непълнолетния баща и цигари за майката...И нещо много важно може да не е много демократично, но направете конкурс и раздавайте по възможност български стоки (в краен случай европейски) при равни други условия.

3

Анонимен

преди 8 години

Калфин е един от малкото, които реално правят нещо!

2

Елемаг

преди 8 години

За целия мандат до тука на всички,само това е умното нещо.Но има още хиляди нерешни неща.Не бива за 4 години само това.По тая логика за всички неуредици ще ми трябват около 250 000 години да сме правова държава!!Е няма да съм жив!!

1

Анонимен

преди 8 години

Най-после нещо положително от нашите управници.....