236

Очевидно

преди 8 години

Митов сериозно заплашен от мозъка си.

235

митова

преди 8 години

отказвам се от фамилията си заради това недоразумение

234

българин

преди 8 години

Само, не разбрах, защо вие, нещастниците от Dmes.bg, пак "цитирате" съветско-руската "информационна агенция" ТАСС, за това, какво казал БЪЛГАРСКИЯТ министър на външните работи и какво това значело. Защо не цитирате БЪЛГАРСКАТА БТА или световните Асошиейтед Прес, Ройтер'c, Франс Прес, или, ако щете, информационната агенция на Италия, Испания, Япония, Китай? А?Ами, защото сте комунисти на хранилка при ***. Затова. А че Русия е заплаха за целия свят, това го разбраха и децата (но не и вашите).

233

Анонимен

преди 8 години

Колко корпоративен данък плаща Нефтохим Лукойл ?Демек, калка данък върху печалбата е платил досега ?Да не се окаже ,че няма печалба и не плаща съответните данъци ?Това не е ли заплаха за нац. сигурност ?Руски фирми ни крадат !

232

Shark

преди 8 години

И тоя ли взе да плещи глупости. Под чий натиск говорят нашите политици подобни неща?? След 5-6г, когато ЕС се разпадне, а това ще стане, ще има да се молим пак на Русия. Неблагодарни продажници долни

231

gtf

преди 8 години

Моля, г-н министъра да обоснове тезата си с факти и документи. Аз лично не мога да повярвам, че това е негово лично мнение и не е взел пари за подобно изказване. Според мен заплаха за националната сигурност са най-вече; големият брой мигранти влизащи всекидневно в страната и безконтролното развъждане, и финансовото подпомагане на един етнос, както и демографската катастрофа, която ни очаква в близките 5-10 години.

230

СС

преди 8 години

Хах, тролчетата как са се разбеснели тук. :) Някъде ви бръкна министъра с това изказване, а?Само леко да припомня, че България от 11 години е член на НАТО - точка!

229

Владо

преди 8 години

Бърза да се покаже колко напреднал е в слугинажа и родотстъпничеството и да си оправдае заработените парички пред приятелите на "Америка за България" ...

228

Анонимен

преди 8 години

Да бе мирно седяло, не би заплаха от Русия видяло... И какво очаквате г-н Митов? Нато си разполагат базите в БГ, военните им кораби обикалят из Черно море...

227

долу

преди 8 години

долу европа долу съдебна реформа долу демокрациятасамо курана и сталинда живее дпс и атака единствените истински мусулмуни

226

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък *** се мисли за много умен заплаха за нас са всички емигранти които влизат през границата

225

„Нувел Обсерватьор“

преди 8 години

Френски вестник: Руската пропаганда в България струва 10 млн. евро

224

1

преди 8 години

Митов и Ненчев са голямата и реална заплаха за България !Чуждите агенти на съд за национално предателство !

223

XXL

преди 8 години

*** си е тъпо и приказва тъпотии.Но защо те трябва и да се разгласяват, че да си просим нов бой от големите батьовци?Знам, че плащат на евтините *** да правят НАТО-вска политика, но то за много малко се харчат, бе. И големи интереси национални проиграват.

222

Ред арми

преди 8 години

Не Русия, а Вашето враждебно отношение към нея е заплаха за сигурността ни. Вашето позволение за разполагане на ЧУЖДИ военни части и техника ни превръщат в агресор.

221

Анонимен

преди 8 години

Като му гледам физиономията на митов, чист ***....ст от седерастията.

220

до 385

преди 8 години

Рано сте си сипали " втвърдител" в кафето или ви държи от снощното гей-дрогиране.

219

Анонимен

преди 8 години

Лъжлив *** е този министър.

218

дядо Жоро

преди 8 години

Хей ти, защо с мазно-гейската си физиомутра скверниш дори и кичозния ни герб...

217

Берлин

преди 8 години

Много ясно, че е сериозна заплаха (справка Украйна). А ние, както имаме два самолета (единият, от които не работи), ако не бяхме в НАТО - отдавна над Народното събрание да се вее червено знаме със сърп и чук, а официалната ни валута да е обезценената рубла. :)))