10

Анонимен

преди 8 години

Пернато, първо Турция да си признае избиването на 1 500 000 невинни хора, само защото са били християни, да си плати, както Германия, и тогава ще говорим за административната реформа в България и колко са "загиналите" от нея. Защото за да има геноцид, трябва да има и масови убийства и кланета?! Ама османците с истината и фактите нямате проблеми, каквото ви изнася, това твърдите, хич окото ви не трепва!

9

Анонимен

преди 8 години

още един психопат. боко психопата досега трещя простотии, сега селския бек местан. гати комунистическите *** са всички тези

8

художника

преди 8 години

Местанеееее... народа си каза думата и те изхвърли от властта, надявам се за доста дълго време.Същото се случи и с БСП и Атака. И понеже изпускате "кокала" се опитвате вкупом и ултимативно да бламирате решението на кабинета за реформи, защото лостовете, с които разполагате ще бъдат премахнати. Ако това се случи България ще дръпне рязко нагоре, защото вашият ярем вече няма да е на врата ни.

7

барон Мюнхаузен

преди 8 години

Без "подкрепа" от мафиотското задкулисие на ДПС, Съдебната реформа няма да мине. Каква ирония ? А какво може да мине с "подкрепа" на ДПС ? Имитация, която няма да помръдне мафиотското статукво !

6

stoian79

преди 8 години

EH BOSTAN,BOSTAN NASH MIL BOSTAN!.SLADKO E TURSKOTO KAFE,SLADKO!.

5

АТАКИСТ

преди 8 години

АПЕЛИРАМ ВСИЧКИ БЬЛГАРСКИ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ ДА НАПРАВЯТ ОБЩ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЬЛГАРИЯ ОТ НОВОТО ТУРСКОАТЛАНТИЧЕСКО РОБСТВО---БЬЛГАРИ ОСЬЗНОЙТЕ СЕ СТИГА ДПС Е РЕШАВАЛА КОЕ НЕ КОЕ ДА

4

Shark

преди 8 години

Ако Бойко тръгне да търси подкрепа от тази гнус да се прости с изборната победа на есен, нищо че е за кметове.

3

Анонимен

преди 8 години

Бостан пазар,гнусна работа,на Тикваря,кой му е давал мандат да тегли многомилиардни заеми и да променя конституцията?

2

vesko02

преди 8 години

Както са го подкарали ,след някой месец и депутатите няма да могат да минат до парламента

1

Анонимен

преди 8 години

Целта на ДПС е като метастази да завземат все повече държавата от долу, че да я цицат "отгоре" на спокойствие. До пълното й унищожение!