18

Анонимен

преди 8 години

Следующий шаг США - злобные болгары притясснили миролюбивых турков

17

Анонимен

преди 8 години

Protesta na mnojestvoto e bil frazata kazana porano ot Vu4i4;1 sarbin e raven na 100 musulmani s kakvi o4i e otishal tam za da izglejda dobur v o4ite na evropa kadeto mislqt da gi priemat

16

Анонимен

преди 8 години

00Одисей 1преди 1 минута4 кой им е спретнал конфликта бе *** , добре че бяха американците та спря клането в Босна , Европа се правеше на ощипана мома и симулираше дейност , те се намесиха и войната приключиНякой от вас стъпвал ли е във Вуковар , знаете ли какво е било там-------------------Отговори кой има сметка от тези конфликти, арабски пролети и т.н.Мръсниците от САЩ създават хаус по света за да има стойност напечатаната им зеленатоалетна хартия.

15

Анонимен

преди 8 години

Война е било, имало е кланета и от двете страни! Човекът е проявил смелост и е отишъл за поклонение пред жертвите. Но мюсюлманите винаги си мислят, че само те са прави. Много грозно и първобитно е случилото се, типично мюсюлманска реакция..

14

Анонимен

преди 8 години

Тежка картечнца за турските *** в Босна!Поздрав за смелият сръбски народ!

13

Анонимен

преди 8 години

Не злорадствайте срещу сърбите! Не сте били в Сребреница и ни знаете. Муслимите са били заградени в града от месеци без да им правят нищо. Нощтно време групи от резани, 4-5 човека, са се прмъквали през обсадата за да колят сърби. Има цяло село, Коневичи поле, избито от ***, около 250 жени, деца и животните включително. Има и още едно село по същия начин избито от ***. Защо не се говори за тях? Нищо не е случайно но 8 000 НЕ СА УБИТИ, много по-малко. Муслимите са нагли лъжци!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Това потвърждава колко правилно са постъпили сърбите в Сребреница.

11

Анонимен

преди 8 години

Одисей 1преди 12 секунди12 Защо трябва да е презокеанскиВ Сребреница имаше геноцид и раната все още не е зараснала----------------------------------------------------Кой има сметка от вражда между бившите народи на Югославия?Кой има сметка от вражда между народите на Украйна и Русия?Вие сте много елементарни и имате другите хора за елементарни.Ние виждаме как сте платени продажници на НПО-та и американски амбасади.Те обаче си дават парите напразно.

10

Анонимен

преди 8 години

До Византийски ГосподарTam e izvarshen genocid izklani sa 8875 musulmani maje i mom4eta ,genocid na veka izvarshen ot glavorezite na Mladi4

9

Анонимен

преди 8 години

Тоя е почти толкова неприятен колкото Тиквата. Нещастници, изнудвани от ЦРУ да продадат народите си...

8

Анонимен

преди 8 години

"Трябваше да го хванат и тогава да му покажат кон боб яде ли! Сръбска ***!!!""Вучич да отиде в Сребреница е като Хитлер да отиде в Израел - ужас и безумие"-------------------------------------------------------------------------Два последователни постинга от един и същи автор и един и същ презокеански поръчител.Да се задавиш от доларите и само за лекарства да ги даваш.

7

Рубладжия

преди 8 години

Браво 4-ти, това е самата истина. могат само да създават интриги, а след това да правят "профит" от трагедията на хората!

6

Анонимен

преди 8 години

Ето до какво води политиката на краварите - разделай и владей.Преди години Югославия бе държава с ниво на живот много по-високоот всички на Балканите, обаче бе лидер на т.н. необвързани страни и сърбите любимци на руснаците. За да намали руското влияние ЦРУ пуснаемисари от С. Арабия които финансираха и насъскаха мюсюлманите.И започна войната.НЕщо подобно сега се случваа в Украйна.

5

Лудост

преди 8 години

Вучич да отиде в Сребреница е като Хитлер да отиде в Израел - ужас и безумие

4

Анонимен

преди 8 години

Жест на помирение е било посещението на премиера и затова случилото се е безобразие!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Давайте ***! А тези, дето ви спретнаха конфликта и ви противопоставиха, бомбандираха и разориха ви гледат отстрани доволно и потриват ръчички!! Всички новопръкнали се от бивша Югославия държавици сега са затънали с дългове и продължават да взимат заеми, всички си спомнят с носталгия за миналото. Но това няма никой да го напише официално.

2

Браво

преди 8 години

Трябваше да го хванат и тогава да му покажат кон боб яде ли! Сръбска ***!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Pravilno ne mu e tam rabotata