89

Анонимен

преди 8 години

До хйахаНе в вярно. Гръцките банки нямат проблем - безкасовите разплащания вървят нормално. Затворени са само кеш банкоматите заради паниката да не хукнат хората да си теглят парите кеш, никоя банк по света няма толкова пари кеш. С карта се плаща навсякъде без проблем, иначе от банкомат само 60 евро кеш на ден.

88

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи давайте, те и украйнците дадоха една военна база в Сеавстопол под наем на руснацит...Крим е руски, не украински. Никога не са го давали украинците под наем на Русия, ами обратното - Хрусчов дава Крим на Украйна, но си запазиха севастопол като пристанище на военноморския флот.

87

Анонимен

преди 8 години

СЕРТАКИ УЗАКИ СВЪРШИ , ТРЯБВА ДА ИМА РАБОТАКИ , АМА КАК ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА РАБОТЯТ КАТО СА КАЛПАВИ , СПАНЕ ЯДЕНЕ СЕДЕНЕ ПОД СЯНКАТА И ТОВА Е ГРЪЦКАТА МЕЧТА , ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНАТ В ТЕХНИТЕ СИ ОБУВКИ

86

Анонимен

преди 8 години

До Kostas HalkidikiМи давайте, те и украйнците дадоха една военна база в Сеавстопол под наем на руснаците, и си мислеха че ще печелят по 130 млн $ на година :))) незнам колко $ спечелиха

85

Анонимен

преди 8 години

Само дето ако знаеш историята на разпределението на влиянията щеше да знаеш, че след ВСВ Гърция остава в зоната на влияние на Великобритания и затова дръпват толкова, докато нас ни запокитват в сферата на СССР и ядем 50 години,...До 1981 година преди да влезе в ЕС, Гърция е бедна страна, с БВП много по-малък от България, гърците тогава са бедняци в сравнение с българите, стандарт им е много по нисък.

84

Kostas Halkidiki

преди 8 години

Като няма пари, ще дадем под наем военни бази на СССР и Китай да са по- близо ЕС и НАТО. Ние не сме като българите, да си даваме базите за без пари.

83

българин

преди 8 години

Кой надраска това заглавие? Хич не отива. Горе, източноевропейците казват, че за тях гръцкито "не" е път към излизане на Гърция от еврозоната. И са прави, логически. Само че, гърците не признават логиката, *** са и се надяват, че ще им опростят голяма част от дълга и ще им дадат още помощ. Вероятно, така и ще стане, не това няма да оправи положението им, само ще възпроизвежда днешната ситуация. Затова, източноевропейците искат Гърция да изхвърчи от еврозоната. Сега чакаме Меркел и Оланд.

82

Анонимен

преди 8 години

То в момента проблема не е големия дълг, той беше расрочен за достатъчно дълъг период при почти нулева лихва, за всички кредитори е ясно че те няма да си виядт парите през следващите 30-40 години, проблема е че Гърците искат някой да продължи да им запълва безвъзмездно бюджетната дупка от 25-30 млрд евро на година

81

Анонимен

преди 8 години

Оф тия платените атакисти и червени гейове от младежката организация кланяща се на Бузлуджа осират всяка тема с лек международен привкус. Ся им дойде супер тая криза в Гърция - ще захлебят яко парички за лятото. Ръгат коментари и минуси, като невидели ХАхАхАх Смешници.

80

до 111

преди 8 години

Само дето ако знаеш историята на разпределението на влиянията щеше да знаеш, че след ВСВ Гърция остава в зоната на влияние на Великобритания и затова дръпват толкова, докато нас ни запокитват в сферата на СССР и ядем 50 години, та дори и след "прехода" спретнат от другарите съпартиици. Ама вие платените от Москва нямате толкова акъл, а само с опорни точки работите, като папагали.

79

Анонимен

преди 8 години

До 111Ми щото Кипър не е член на НАТО бе охльов

78

Стоедин

преди 8 години

Народа го е казал: насила хубост не става! Щом не искат - да не им се помага.

77

до 107

преди 8 години

Спокойно Гърция никога няма да напусне НАТО, защото Турция само това чака и директно навлиза в половината им острови с войската и си ги взима. Не плаши гаргите с глупости, дори и гърчолята не са толкова прости, че да развържат ръцете на Турците.

76

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВърнат ли драхмата ги чака мноооого тежко близко бъдеще.Честно казано ми е все тая какво ще се случи с тях, така или иначе ......Няма да върнат драхмата. Като ти е все тая защо си написал тоя роман, не можах да го дочета до края?

75

гост

преди 8 години

никога няма да пуснат гърция, сега ще й налеят милионите, как виждате да допуснат руски бази в гърция ?

74

до 102

преди 8 години

Като са казали НЕ на условията на кредиторите, какво означава според теб това? Че европа ще клекне и ще им дава пари за още сиртаки,а те да си правят каквото искат? Няма такива балъци, които да дават парите си без да виждат, че отсреща се прави нещо за излизане от кризата. Гърция се нуждае от радикални реформи в администрацията, пенсиите и още куп неща, в които има заложени *** бонуси.Например къде по света за внуците на държавните служители има пожизнена пенсия?!? НИКЪДЕ за това фалират

73

Анонимен

преди 8 години

Това НЕ, всъщност не било НЕ, а ДА, щото ако бяха гласували с ДА, щяха да изпратят грешно послание до ЕС, че гласуват с НЕ ......... и прочее византийски усукваници. Да не стане само като оня дето викал, че искал само да, пък друго излязло.

72

Анонимен

преди 8 години

Върнат ли драхмата ги чака мноооого тежко близко бъдеще.Честно казано ми е все тая какво ще се случи с тях, така или иначе те сами си избраха тоя бездарник Сириза, който ги излъга за толкова много неща. Но поне съм доволен, че българите явно сме с повече акъл,защото не гласуваха много хора за глупостите на Волен - 1000 лева минимална заплата и т.н. Всички крайни партии в европа и по света са с такива отличителни белези - големи думи и обещания, които няма как да се случат. Глупаците да кълват.

71

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗа тъпите *** пояснявам: Референдума в Гърция има за задача допитване до народа, дали преговарящите да приемат условията на кредиторите! А НЕ дали Гърция остава или се маха от ЕС..Те го знаят. Такава е стратегията сега, опорните точки са - 1. банките в Гърция ще затворят, 2. грекзит и срив на ЕС. Разбира се нито едното, нито другото може да се случи, но хората ще видят, че спасителите Меркел и Оланд са предотрватили Грекзит, когато лошите гърци са казали не на Европа

70

sostin

преди 8 години

До АнонименЕ Братле , хората си искат парите , според тебе на кво са казали не??? Кво значи условията на кредиторите? Хората си искат парите , а Ципрас не иска да ги връща. Според тебе дали ко питат германците и французите дали искат да им се зимат по хилядатина евро за пенсиите на мързеливите гърци ще са много радостни. Ти ако си взел кредит от банката за бизнес , но си решил да го изядеш и изпиеш , деменк не си инвестирал в нещо което ще ги върне, кой ще ти е виновен???