20

ВМОРО

преди 8 години

Е тоя път Солун ке падне

19

(-_-)

преди 8 години

И кой викате бил демократичен? Защо си мислите, че ЕС е някаква кръчма, в която бедните ядат и пият? Ако все още не ви е ясно - ЕС е картел, в който ние сме сервитьорка.. Гърците обаче се опомнят и ще се измъкнат от старата лихварка Европа. И за тези, които не знаят, Гърция има собствена армия, която във военно време може да събере 250 хил. В това число ВВС и флот.. По време на втората световна война казаха НЕ на Хитлер и за това заслужават евала!

18

Ястреб Великия

преди 8 години

До ген КолевДо ген КолевСлед 2 години ще веят ветрове през дупките на скъсаните ти потурки, ***! Кавала щял да превзема полугладния балкански кавал!! Най-много да им вземеш на гърците кавала!

17

Анонимен

преди 8 години

Първия си отиде,да видим англичаните :)

16

Анонимен

преди 8 години

Ципрас Мипрас стига узо и сиртакис , требе и малко работакис .

15

ген Колев

преди 8 години

От кога го чакаме тоя момент :))) след 2 години над Кавала ще се вее българското знаме, а ония в Кремъл ше хапат турския паток за яйцата

14

Анонимен

преди 8 години

Да ги изхвърлят. Иначе това ще стане епидемия. А дълговете ще трябва да си ги върнат иначе започва запориране на активи на гръцката държава. Това не знам защо се пропуска да се каже. Подобен зрелищен фалит май не сме виждали. Тъжното е, че всички европейски данъкоплатци ще трябва да се бръкнат малко или повече да платят гръцките сметки.

13

АТАКИСТ

преди 8 години

ЦИПРИС НЕ Е ДЛЬЖЕН ДА УВЕДОМЯВА НИКОЙ ЗА НЩО----ТОЙ УПРАВЛЯВА А НЕ ИЗПЬЛНЯВА ЗАПОВЕДИ---НАЛИ ЗА ТОВА Е ИЗБРАН НЕ КАТО НАШИТЕ ПИОНКИ

12

Анонимен

преди 8 години

70% от гърците си искат пак да бъдат в ЕС!Тоя референдум е САМО КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРИК ....за безболезнено напускате на властта от НАСЕРИзаните....!Реално --трябва да бъдат съдени за съсипване на икономиката на Гърция!/...за пропуснати ползи от протакане на преговорите.../

11

Анонимен

преди 8 години

До всички смятащи да почиват лятото в Гърция:За какво са ви изобщо пари в брой там ???Изкарайте си като хората почивката, яжте и пийте на корем и като дойде време да платите сметката, заявете че ще направите Референдум с жената, децата и комшиите от съседния апартамент дали да платите !Така е най-демократично, националноотговорно и в защита на суверенния ви семеен бюджет !

10

Анонимен

преди 8 години

Яко паника в Гърция, здрави опашки пред банкоматите, добре че си взех повече кеш :)))Тия ги пиште бегали

9

Odnoklassniki

преди 8 години

Австрия събира подписи за излизане от ЕС !

8

Анонимен

преди 8 години

Работата се насеризи окончателно и стана motherфакис...

7

Анонимен

преди 8 години

след гърция и англия ще прави референдум и ще напусне ЕС и тогава какво правим , тои ще се разпадне

6

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше да го резна тоя наглец, само къса нервите на хората, е там да ходи при Путин да получи помощ един Калашников с 30 патрона та да се гъмне

5

Янукович

преди 8 години

Цяла вечер ядохме и пихме на корем, сиртакис , узакис...панички на пода аху ихи...ставаме да си тръгваме и ...не щеш ли наглост !Идват едни сервитьори (а зад тях наднича Управителят) и викат - ми вие няма ли да плащате ?Б**и си и наглите сервитьори, а ?;))

4

Анонимен

преди 8 години

Тъпчовци. Преди години спечелили в училище на бридж-белот с няколко евтини блъфа и сега си мислят, че ше е същото.

3

Анонимен

преди 8 години

Не им ли писна да се занимават с Ципрас? Времето е пари, а и не е приятно да гледаме противната му комунистическа мутра.

2

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще купуваме ефтини имоти в Гърция, тея без заеми не могат и месец да изкарат...

1

Ха,ха,ааааааааа....

преди 8 години

Ципурата се осрааааааааааааа....!!!!!!!!!!!!!!!