66

Анонимен

преди 9 години

Министрите на ГЕРБ, а също и експертите им (така да ги наречем) са тотално некомпетентни, както икономически, така и технически.Както вървят нещата, отново ще изкарат българите на улицата.

65

Анонимен

преди 9 години

От 240 народни представители.... 150-160 са с участие във ВЕИ-та. Някои пряко, други чрез роднини или подставени лица! Тази цифра варира, но се запазва в трети пореден парламент.

64

Анонимен

преди 9 години

БЕХ поначало е абсолютно излишен и трябва да се закрие, а от НЕК трябва да се извадят всички ВЕЦ и ПАВЕЦ.Тогава цената на тока би могла да падне.

63

Анонимен

преди 9 години

Като начало НЕК и БЕХ да си намалят заплатите.Срамота е фирма във фактически фалит да дава толкова високи заплати.А е направо смешно,политици да се обявяват срещу каквото и да е увеличение на тока,след като те са виновни за това положение

62

Анонимен

преди 9 години

Другари ГЕРБерасти, когато в България направим пазарна икономика, а не спазарена,може да се надяваме на излизане от блатото.

61

до 74

преди 9 години

Не зная дали си го написал с ирония или не, но точно НЕК е бездънната яма, в която потъват парите (милиони и милиарди). Колкото по-бързо се ликвидира тази крадлива паразитна структура, толкова по-добре.

60

Анонимен

преди 9 години

Знаех си, че КВЕР е независим орган. Знаех си също така, че няма начин Станишев и Орешарски да не са виновни. Знаех и цялата пледоария от изтърканата грамофонна плоча на Банкянския ***.

59

vesi

преди 9 години

Перспективна работа от дома!!!!Здравейте, Ще ви предоставя информация,как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернетбез никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове,които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно даправят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може дапечелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява даработите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога ипо колко време да отделяте. Или ще ви го обясня по-разбераемо последния начин: Дадена компания рекламира в так

58

за хомосоциалистите.

преди 9 години

Ликвидирайте НЕК ----И ТОКА ВИ ЩЕ СТАНЕ ЕВТИН!!!!Ликвидирайте армията от тунеядци в НЕК.....ИНАЧЕ ТЯ ЩЕ ВИ ПОГУБИ!НЯМАТЕ ДРУГ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57

до 69

преди 9 години

Спрете дрогата, ....

56

Анонимен

преди 9 години

Палачи дете, баща ти е невинен.

55

до 61

преди 9 години

Сега на власт са седерастията. Те увеличават цената на тока и на всичко. А, какво животно е седерстът?. Това е "демократично мислещ комунистически мошенник..

54

Анонимен

преди 9 години

АЕЦ Козлодуй работи с 3500 - 4000 души персонал за 2000 МВт мощности. Аналогични френски и германски АЕЦ са с по 600 човека персонал. Само че новопредложената "мярка" нищо няма да промени, защото 4 000 души се водят "производствен персонал". Съвсем отделен е въпросът, който витае като обществена тайна, че 4000 човека няма даже физически как да се наместят на площадката.

53

Анонимен

преди 9 години

Във ВЕИ сектора без политическа подкрепа никой не ти позволява да припариш.Така че, Банкянската Кратуна да не ни разправя номерца от селски вечеринки.

52

до 61

преди 9 години

Кой управлява сега?, другарю ***.

51

Анонимен

преди 9 години

Да ги закриват. Регулатор може да бъде само пазара и енергийната борса...

50

Анонимен

преди 9 години

Този филм на бокофилм студио сме го гледали в предишния мандат.Доброто и лошото ченге.Ама сега го играят от страх понеже помнят камъните по главата.

49

Анонимен

преди 9 години

Ще кажеш инзвънземните решават какво ще става в таз държава а дупетатите ни имат само 2 ръца , за кражби и бъркане в носа . Е не е ли време да си ходите ???

48

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се публикува списък. ВЕИ, НЕсвързани с политици. Който излъже, конфискация! Ще да е много кратък този списък. Разни малки ВЕИ-енца.

47

ужас

преди 9 години

Зад всички зелени централи който са главните виновници за цената на тока стоят политици,те си определят цената за изкупуване,те бъркат законно в джоба на всички българи,мястото им е в затвораМисия невъзможна - как енергийната мафия в Парламента ще се бори срещу себе си?!140 депутати притежават ВЕИ-та...