5

Елемаг

преди 8 години

Белгия, последния белгиец Жан-Клод Ван Дам.След него само бурки и пингивни.Викам на една позната адвокатка там ,едно барбекьо да си направим.Тя казва: ми то няма нито едно дърво в центъра!!Русия си мирува трае,тия се не спират!!И какво очаквате накрая?А Белгия има ли някаква армия въобще?Ще има "Армата " на парада на Брандербургската врата скоро, усещам!!!

4

Гошу

преди 8 години

Типично поведение за аутиста. Него го осъдил международния съд в Хага, ама той разбираш ли, не признава решението и не иска да плаща. Не стига това, ами плаши и с ответни запори, ама хубаво са описали в статията, че това не са контра-мерки и ще му е много по-трудно да го направи. Абе просто, елементарно милиционерско мозъче, свикнало винаги да действа от позицията на силата, не на ума, какво да го коментираме.

3

Анонимен

преди 8 години

Юкос,беше компанията,която изхвърлихме от България по времето на Костов,за това разбира се разпоредиха"западните ни партньори". Значи тогава можеше,сега нещата са други.За това САЩса обречени на перманентен провал,заради абсолютната си безпринципност(по ленински:-малката правда и голямата такава,мега лицемерие)

2

Анонимен

преди 8 години

Играят си с огъня и накрая ще изгорят доста жестоко.

1

междунар. журналист

преди 8 години

Путин го е подкарал през просото , като сърдито дете. Целия свят му е крив и само заплашва с войни и оръжие. Интересно как мисли да го направи това , като е сам . Никоя държава не подкрепя такава агресивна политика .