80

Анонимен

преди 9 години

На ушанките само войни им дай, истината е че войната ще бъде икономическа, рашата ще се разпадне по същия начин по който разпаднаха СССР. Да ви е честито !

79

ВИЖТЕ В ЮТУБЕ

преди 9 години

В РОССИИ ХЛЕБ ПО 200 РУБЛЕЙ ! ЩЕ ИМ ПРЕСЕДНЕ НА АЛЧНИТЕ РУСКИ АЛКОХОЛИЦИ ! УКРАЙНА ЩЕ ОГРАБВАТЕ , А !

78

Анонимен

преди 9 години

Учения на НАТО за бърз отговор срещу РусияДесетдневните маневри са с кодовото име "Величествен скок"--------Бла, бла, бла ... поредната пропагандна помия!Вижте картата на света, нанесете там 1700-те бази на НАТО и САЩ и ще откриете, че по някаква странна причина те са наобиколили границите на Русия. Военния бюджет на НАТО е 10 пъти по-голям от този на Русия, а на САЩ е десетки пъти по-голям от общия военен бюджет на целия свят. Е, те от Русия ли се пазят или ще я нападат?

77

Анонимен

преди 9 години

До valeЕгати майтапа,ако Русия почне да говори НАТО ще е мъртво ,а------- Въпроса е защо не почва тогава ?

76

ДО 102

преди 9 години

С какво ще се беят при трета СВ не знам ! но при четвъртата ще е с прашки и тояги.

75

Пфу

преди 9 години

До ДО 67--84;По време на съветската инвазия в Афганистан загинаха 15 000 руски воени + 73 българи.Каква работа имахме там тогава?

74

БГ ЦВЕензура

преди 9 години

В Германия имаше масови протести срещу Г-7 може да прочетете истината в чуждите медии в Мюнхен е имало над 80 000 протестиращи .Питам се защо ли?На протестите има хора с лицата на лидерите от Г-7 като карикатурни образи, Явно немците не обичат толкова много канцлерката си.

73

Чекист

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯПрдължаваш с глупостите... В РФ хляба не е 200 рубли. Готов сам да купя утре бял хляб, ще го снимам с касовата бележка (цена, дата и т.н.), ако обещаеш пред всички, че ако хляба е по-евтин от 30 рубли ще си направиш клипче в туба на което ще викащ, че си много,много, много тъпо копле и ще ни дадеш линк да те гледаме...

72

СТИГА ТЪПИЗМИ ,БЕ..

преди 9 години

...2 неутронни бомбички и .... икономиката на Русия олеква с 1/2-милион гладни гърла...ха,ха,хаааааааа..БЪРЗО И ЕФИКАСНО!

71

Анонимен

преди 9 години

Между другото запали ли армата на карсньй площад !

70

НАТО

преди 9 години

Абе да не би да имаше референдум за Варшавския договор или за изпращането на български войски в Чехия?

69

Анонимен

преди 9 години

До брейДо Анонимен 94Ти за парите им не бери грижа !Имат ги в пъти повече от теб и подобните тебе соросоидчета.--------Изобщо не им бера грижа даже, да си берат те.

68

жуков

преди 9 години

Руснака бавно запряга, но много бързо пристига.

67

Да ви светна:

преди 9 години

"Генерал-армия"---вече не решава проблемите на бойното поле, при един съвременен ядрен конфликт!ХОРАТА --СА ВЕЧЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!2-3-ХИЛ.ВОЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ ---РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА НА МИЛИОНИ !ТОВА ЩЕ Е СЪВРЕМЕННАТА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 9 години

До до натоДа не би членството в нато да е доброволно? Нали знаеш по желание и в *** не се ходи. Всичкото е заради натиска на САЩ. Трябва да си *** за да не го забележиш. ЗАЩО У НАС НЯМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО? Защото народа щеше да покаже среден пръст на *** паси.------------Референдум ще има като анексираме части от русия, за влизане в нато не е нужен...

65

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

И ВЯРВАЙТЕ МИ ,ЧЕ ТОЗИ ХЛЯБ ЩЕ ИМ ПРЕСЕДНЕ НА ГЪРЛОТО НА РУСНАЦИТЕ ПОНЕЖЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ МИЗЕРИЯТА ЗАРАДИ АЛЧНОСТТА СИ ДА ЗАГРАБЯТ УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ !УЧЕНИЯТА СЕ ОТРАЗЯВАТ ЗЛЕ НА И БЕЗ ДРУГО РАЗРУШЕНАТА РУСКА ИКОМОНИКА ! ЮТУБЕ - В РОССИИ ХЛЕБ ПО 200 РУБЛЕЙ !!!ТОВА Е 4 ДОЛАРА , А ЗАПЛАТИТЕ ИМ МИЗЕРНИ ! ДОРИ И ЖУРНАЛИСТИТЕ /*** НА ПУТИН/ ПОЛУЧАВАТ МИЗЕРНИТЕ 800 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ ,ЗА ЕЖЕДНЕВНО 12 ЧАСОВО ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ В ИНТЕРНЕТ !!!!

64

Душко

преди 9 години

БЪлгария ще участва в ученията на НАТО с най новия изстребител 6-то поколение "Българан", Космическата совалка"Юмрука на Крум", Танка от бъдещето "Робобългар 2016", Термоядрента ни Подводница- "Удавник 1989", и 1000 войника на бъдещето от 6-та механизирана бригада на 8 корпус от 9-то звено на морските лъвове на обединените сили на НАТО с екзоскелет разработен в БАН за преимущество на бойното поле. Очаква се да удивим света и да шашнем руснаците с най-съвременните ни постижения в армията

63

НАТО

преди 9 години

Разширяваме се защото доста страни се присъединяват съм нас при това съвсем доброволно. А как се разширява Путинова Русия? Заграбиха Крим от православните си славянски съседи след заплаха от нахлуване.

62

Анонимен

преди 9 години

До брейАз нямам против и с по 100 000, колкото повече *** включат по-бързо ще си потрошат парите.

61

нормален ли си 71

преди 9 години

...какво са 300-хил. човека при един ядрен удар ...?Остава ли нещо от тях?Колко са оцелелите от ударите в Хирушима , Нагазаки и Далний восток/при ученията на СССР/?