236

до марин

преди 9 години

Никога не забравяй че софиянец означава *** между шоп и ром. В София граждани няма и никога не е имало. Граждани има в Русе например и в още няколко града, но не и в София.

235

До Фандъкова

преди 9 години

Веднага ще трябва да се уволни онзи зам.кмет, който си позволи в ефир да командва с мотив "няма да ме преизберат" . Това означава че мисли само за себе си и заплатата си, а не работи за града. Изобщо такива хора нямат място на ръководни длъжности.

234

Acti

преди 9 години

На мен ми харесват светещите му очи!

233

Анонимен

преди 9 години

Паметника е уникален като изглед и като ефект на светещите очи на Самуил! А платените плювачи от ДПС и Атака да замълчат, защото с простоватите си коментари още повече се излагат!

232

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 362Вампир невампир, хората ходят да го гледат, има и подръжници, нищо, че не са на твоето ниво, ама нали и на нас, простите и бедните трябва нещо да ни хареса, не само гениалните творби на ченгето Недко Солаков

231

Анонимен

преди 9 години

До МаринТи пъ голем интеректуалец се изкара и разбирачев, утре ще дойдем с един списък и който паметник кажеш, че харесваш, остава, който кажеш да се събори ще го събаряме, защото ти си капацитета. Не знам само какво ще правиш със Съветската армия, ама ти сигурно си го харесваш.

230

Марин

преди 9 години

ДО СИС,Прав си, коментарите като твоя само показва колко *** народ сме. И като дойдеш в София не забравяй, че си от село и си дръж устата затворена, че тука мазниците и псевдоинтелектуалците не са на почит. А като говорим за паметници и култура, паметникът на Калоян във Варна и този на Александър II пред парламента са хиляди пъти по хубави и величествени от тази коледна украса.

229

Анонимен

преди 9 години

Прилича на вампир

228

ади

преди 9 години

екстра си е паметника ! Не ви харесва - избодете му и вие очите ......На мен ми харесва !!!!

227

мила

преди 9 години

До до 344"Мила, а ти какво направи през целия си жалък, лузърски живот? ..."Пич, аз може нищо да не съм направила, но не плюя чуждите постижения... не всички хора са способни на велики дела, но в БГто имаме навик да плюем анонимно, докато си седим удобно на столчето :D но да си помръднем *** за нещо.... не... всички са ни длъжни, държава, институции... всички... ние задължения нямаме, нито отговорности.... само храч из пространството...

226

Анонимен

преди 9 години

Тия всички са луди: Дондиков 2, Дондуков 1, Московска 33, ... Да изреждам ли и другите?

225

Анонимен

преди 9 години

Супер е .Искам един и в Пловдив!С размера на Альоша (може и вместо него), но очите да светят по-силно и в дясната си ръка да държи стилизирана (ако може и не е безопасно - вечер да пуска мълнии) светкавица.

224

Ива

преди 9 години

Браво за това че имаме нов паметник, но очите са малко плашещи.

223

до 348

преди 9 години

Трябва да имаме паметници на всички владетели, защото те наистина са били велики.-Защо след като всичките ни владетели са били велики, сега България е жалка бедняшка държавица и няма българи, които да определят световната икономика, финанси, наука, култура? Истината е, че БГ винаги е била второстепенна държава, а българите калпав матрял.

222

до 344

преди 9 години

300 коментара на лузъри, които не са направили Абсолютно нищо, през целият си жалък живтот.-Мила, а ти какво направи през целия си жалък, лузърски живот? Написа велик роман, направи голямо научно откритие, нарисува шедьовър...? Напиши и ние да се гордеем с теб!

221

Анонимен

преди 9 години

Паметникът е напълно издържан в естетическите традиции на Македония и Скопие 2014.

220

CC

преди 9 години

На мен ми харесва. Трябва да имаме паметници на всички владетели, защото те наистина са били велики. И да, ако трябва и със светещи очи ще са, да стресират сегашните продажни управници.

219

мила

преди 9 години

300 коментара на лузъри, които не са направили Абсолютно нищо, през целият си жалък живтот.Лузъри, които нито познават историята, нито са съградили дори едно нещо... които не си правят труда дори да попрочетат и да се поограмотят..Така е тука по нашата ширина, само знаем да "храчим", ако някой засади дърво, що е засадил круша, а не череша...

218

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

Зам-кмета що не вземе да издялка един паметник ??? ЧОБАНОВ !!! Да е.а и ОВЧАРЯ....

217

Кукувица

преди 9 години

Нема, нема па кажем на магарето Чушшшшш!!!. По щуротиите сме ненадминати. Както и по свободата на словото (особено на тази страница).