117

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 195 за периода си могат данеби варягите в русия да са друго . Какво достойнство търсиш в народ който е бил роб васал ВИНАГИ като сърбите . ДАВАМ каса бира ако ми кажеш поне три *** владетели на рашка Сърбия който не са васали на някого . Кра4марско 4алгадджиския патриотизъм не е повод за гордост Ще дойдат мародерите Татари и МНОГО АМА МНОГО БОЛКА

116

Крьомълскеи тралялял

преди 9 години

Путин е в пълното си право до ги въоръжава все пак той негласно си е анексирал цяла Украйна!

115

Генинженерство

преди 9 години

Така Русия се разоръжава, за по-лесната промяна на името на страната. И без това средната продължителност на живота на днешните руснаци дойде до около 52 години. Междинната раса от първо поколение ще е рутаец, а идеологията "Рутайский мир". Ако румънците не се вземат у ръце, трябва да продължим изграждането на загражденията и по северната граница.

114

Анонимен

преди 9 години

Те и във ФИФА били корумпирани ама се видя, че не са и всичко е скалъпено от САЩ само и само да се очерни добрия Путин!

113

Кремълски трольольол

преди 9 години

Новините, че са докарани подвижни крематориуми за войниците от Русия във Донбас и Луганск е чиста лъжа!!!

112

Анонимен

преди 9 години

Докато е на власт Путин ще е така !!!!А Путин е казал, че ще е на власт докато е жив все пак той брои изборните бюлетини :)

111

Анонимен

преди 9 години

до анонимен 190;Мародерите не могат да бъдат пример за национално достоинство.

110

Кремълски трольольол

преди 9 години

САЩ и ЕС са виновни!!!!!!!!!!!!!!!!!Няма такава държава Украйна това всичкото си е на Путин!!!

109

Като две капки вода

преди 9 години

И какво като доставя! И САЩ доставя на ИД !!!

108

генщаб

преди 9 години

разликите между т 64 и т 72 са двигател първия е газотурбинен втория е дизел колелата на веригите и оборудването за преминаване на водни прегради това не се вижда никаде по снимката АКО МОЖЕ някой от изтока да каже друга разлика ок веднага ще се съглася танка е Украйнски но ако немогат да си траят не да пускат партенки

107

Мизерио Колев

преди 9 години

Няма шанс за оправия! Това е ивицата Газа в славянски вариант! Жалко.

106

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 187 в сериозна грешка си виж например Василий 2 не е като да е фен на БГ какво е писъл за сърбите нещастен беден народ които Мизите още нари4ани Българи редовно ма4каха и взимаха дан в кожи и роби

105

Анонимен

преди 9 години

До циникадо началото на ХХ век латиноамериканските държави-Аржентина, Уругвай и много други са не по-малко богати от САЩ--------------- Това е пълна глупост.

104

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен182Сърбите за разлика от българите са войнствен народ с по-високо национално самочувствие.Като казвам това, не искам в никакъв случай да принизявам българите,но фактите в историята на двете славянски държави ме убеждават в твърдението.За това свидетелствуват много източници от средновековието пребивавали по нашите земи-можете да прочетете книгата "Пътуване из славянските провинций на Турция"на Джорджина Маккензи и Аделина Ърви-пожелавам успех на коментаторите.

103

генщаб

преди 9 години

До Бойко не Борисов и по какво позна дали е т 64 2-4 или т 72 б не се вижда ни двигател ни нищо което да показва разликата

102

Анонимен

преди 9 години

А числата за 6 от 49 в неделя какви са?

101

Анонимен

преди 9 години

И тогава защо украйнските воиничета масово се предават на руснаците,май нещо е сбъркано...

100

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 163 Одисей 1 простенотие те сърбите когали ли не са се хвалили кой бил велик кой свят от тяхни те а РЕАЛНО ВИНАГИ СА били под 4ужда власт дори Душан също е ВАСАЛ НА ОРДАТА и роби сърби е пращатал като дан сяка година .

99

Веселяка

преди 9 години

Ако урките продължават с фашистката си наглост, не на сантиметър, а ще отстъпят чак до Полша.

98

Бойко не Борисов

преди 9 години

Пак фал. На снимката бремено Т- 64/ две черти/ при това украинско. Де са ви документалните доказателства за руско джапане.