17

турчин

преди 9 години

Гугъл предоставя услугата Блоггер безплатно. Адсенс - рекламна мрежа чрез която да печелите пари. Пикаса, Гугъл Плюс и т.нт. Яндекс не може да бъде сравнявана с Гугъл поне засега. Да не забравим и Ю Туб. А Яндекс Видео ползва вградени от Ю Туб клипове. Ако блокират Гугъл ще бъде лошо и за Яндекс защото Яндекс Видео ще ползва клипове единствено от Дейли Моушън.

16

Анонимен

преди 9 години

,,Ну, погоди'' е най великия детски сериал! Просто другаде не може да се получи такова нещо не поради липса на свестни сценаристи, хумористи, режисьори, фантазьори и необходимата техника, а защото това може да го направи единствено необятната руска душевност и отношение към земното и неземното, към видимото и невидимото......

15

Анонимен

преди 9 години

Putin si puska "hronometura" - tik-tak ,tik-tak .

14

Анонимен

преди 9 години

Google не е само търсачка. Те предоставят стотици услуги. Сигурен съм, че на руснаците няма никак ама никак да им хареса подобна цензура. Закача се Путин с руските хакери и ще се опари лошо.

13

Анонимен

преди 9 години

Така в Русия постепенно се очертава диктатура, жалко за обикновенните руснаци, хич не им върви от векове, кръвожадни диктатори, войни, Глад и ГУЛАГ

12

Чекист

преди 9 години

За пореден път се убеждавам, че на повечето тук е нужно само "фандък" да им пуснеш и са захапали яко!

11

Анонимен

преди 9 години

Аз съм ползвал яндекс но не ми хареса особено. Добра търсачка но съм свикнал с гугъл.. Опитах и браузъра на яндекс и ми изглеждаше като копие на браузъра на гугъл. Единствения плюс на андроидския браузър на яндекс е, че поддържа видео компресия но забиваше често и го изтрих от таблета.. общо взето имат добри интернет услуги и руснаците ако изключим политиката.

10

сс

преди 9 години

Що не си дръпнат направо шалтера и да си спрат интернета, мобилните телефони, да изхвърлят западните компании и да си живеят в миналия век, като в Сев. Корея.

9

Анонимен

преди 9 години

"Ако се регистрирам вконтакте и и поискам да протестирам срещу ***, ще дойдат ли слуужбите да ме арестуват ?"Не, ще те хипнотизират и ще те направят комунист, после по цял ден ще развяваш флага на СССР и ще пееш съветския химн... Усещаш ли колко *** въпрос ми задаваш?

8

Анонимен

преди 9 години

Скъпи кухи ***..........*** *** ... руснаците ползват единствено на кадиров топките.

7

Чекист

преди 9 години

Мы действительно направили письма в Facebook, Twitter и Google, в основном претензии касаются предоставления информации о пользователях в рамках закона о блогерах, а также об удалении ряда страниц, содержащих информацию экстремистского характераСашо, да ти преведа ли?

6

ауслендър

преди 9 години

Кога ми цъфнат налъмите....

5

Азъ съм Сънчо

преди 9 години

Скъпи кухи *** и без това руснаците ползват социални мрежи като Вконтакте, а за браузър- руски търсачки, така че няма да усетят загубата и реално от нищо не се лишават, хайде по леглата, че вече много ви се спи. :)

4

Анонимен

преди 9 години

Като не е Гугъл, ще е търсачката Яндекс...........като не са компютри ще са компоти ... селски ***.чудя се ... трябва да си *** за да си любител на путин или трябва да си любител на путин за да си *** ... кое е първото ?

3

Анонимен

преди 9 години

Е аз като не ползвам нито Гугъл, нито Фейсбук, нито Туитър, не означава, че съм откъснат от света без нет. :D

2

Анонимен

преди 9 години

САЩ 2015 = Германия 1944

1

Анонимен

преди 9 години

ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ В ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО