137

до 195

преди 9 години

Знаят, наят-защото в сибирският джендем магазините са празни и алкохолиците нямат никакво мезе!

136

до 195

преди 9 години

Не знаят ли? На Ростов на Дон им напълниха гробищата с незнайни руски войници, на чиито гробове има само табелки с номера.

135

SS

преди 9 години

Саудитска Арабия пусна обява за наемане на осем палачи. Задължението им ще е да екзекутират осъдените на смърт Статия от 19 май 2015 17:20, *** ВасилеваНякой да е чул Хамериканците да защитават демокрацията и правата на човека в Саудитска Арабия. Като почнат да прилагат едни и същи правила за всички веднага им ставам фен, а до тогава ДА ЖИВЕЕ МАЙКА РУСИЯ.

134

Анонимен

преди 9 години

Не знам какъв лидер е Каутин, но знам, че всички, които се възхищавате като пудели пред този ненормалник сте пълни ***!

133

Анонимен

преди 9 години

В Украйна на правителствено ниво действат същите лица като чуждестранни консултанти и експерти.

132

Анонимен

преди 9 години

Украинците водят война с Русия, но руснаците не знаят...... хахахахахахахахахахааааа

131

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 191Путин е истински лидер, западните мижитурки са просто марионетки на конци, не могат да се мерят с него нито от към политика, нито от към подкрепа, нито откъм сила и власт.

130

Анонимен

преди 9 години

Русия няма интерес да води подобна война срещу Украйна, това би трупало загуби без да постига кой знае какво, при положение, че Русия има капацитета да вземе Украйна за няколко дни.

129

Анонимен

преди 9 години

Путин е тартор на главорези!Бъдежето на Русия е НЕЗАВИДНО!

128

Боби

преди 9 години

До Анонимен 183Анонимни ако едно правителство защити пазара си от външни инвестиции и позволява само кредити и то под 3% примерно - ВЕДНАГА СЕ ОБЯВЯВА ЗА ТИРАНИ, ТЕРОРИСТИ И ПРОЧИЕ. Спретва му се революция или друго подобно нещо. За стратегическите страни и инвазия - последната беше в Панама - повод наркотици които не бяха намерени. САЩ получи концесия за УПРАВЛЕНИЕ И СТОПАНИСВАНЕ на Панамския канал за 100 годин напред.

127

Анонимен

преди 9 години

Прашенко гадният престъпник не усеща ли вече, че никой не му вярва. Защо не улесни нещата и щом са във фактическа война не обяви официално такава на Русия?

126

Анонимен

преди 9 години

Путин е истински лидер, западните мижитурки са просто марионетки на конци, не могат да се мерят с него нито от към политика, нито от към подкрепа, нито откъм сила и власт. Това ужасява запада, Русия със силен лидер е кошмар за тях.

125

Боби

преди 9 години

До Анонимен 172Значи ДЕ ЮРЕ това което направи Турция в Кипър е АНЕКСИЯ.ДЕ ЮРЕ това което направи КРИМ е обявяване на НЕЗАВИСИМОСТ след РЕФЕРЕНДУМ. КРИМ беше призната от РФ и след това КРИМ поиска да се присъедини към РФ. Прецедента за това го създадоха АМЕРИКАНЦИТЕ в КОСОВО.Пращане и копуване на оръжие без опознавателни знаци е практика на ВСИЧКИ СТРАНИ включително и БЪЛГАРИЯ. Най- големия производител на оръжие в Света е САЩ и сделки под масата е правил за стотици милярди през годините.

124

Анонимен

преди 9 години

Хунтата в Киев пак се е надрусала!Ако бяха в истинска война с Русия отдавна да са се решили всички проблеми вУкрайна и то за не повече от няколко дни!

123

Анонимен

преди 9 години

Тоя шезофреник, какво очаква при положение, че всички се опитват с всички сили да доведат Русия до фалит и те да си траят, а отгоре на всичко им бяха предложени няколко варианта и те ги отказаха, а сега водели война вие ако водите истинска война ще бъдете заличени, Русия просто си играе с вас!

122

Анонимен

преди 9 години

Война с Украйна я започна проамериканското фашистко правителство на Украйна с единствената цел да започнат нова световна война, която да спаси и САЩ от милиардите външен дълг.

121

U

преди 9 години

--*** винаги са били враг номер едно на България-още от времето на Стамболов.Е- той им намира цаката през 1886 когато се опитват да направят русофилски преврат.В техните перверзни душици те си въобразяват ,че България и Русия са една държава и чак когато Стамболов ги опира на стената,те разбират,че има малка разлика а тя се състои в това че България е тяхната Родина,а Русия е чужда държава.Ама късно-оловото си казва думата.

120

Боби

преди 9 години

До Анонимен 167Умнико какво означава инвестиция. Какво означава построяване на Ел станция в БГ примерно? Това означава скубене на държавата в която се инвестира. Законно. Всичко това се прави за да се изнасят РЕСУРСИ(от всякакъв род и вид) от света към САЩ.Що САЩ не дават кредити с лихва по 0,5% на всеки дето се нуждае? Или лихва по 0.1% ???Страна Х се нуждае от храна - САЩ инвестират в завод за руда и плащат концесия 5% ... Направихме инвестиция в страна Х. УРАА 5% концесия не стига за нищо

119

Анонимен

преди 9 години

Украинска военна хунта убива опозицията.

118

Анонимен

преди 9 години

До UKRAININFORMГадният престъпник Парасенка не се насити на невинна кърв.