51

Hitar Petar

преди 9 години

До ScorpioБизнесмен да каже, че пари няма означава, че няма особено понятие от мениджмънт...

50

Анонимен

преди 9 години

До 55 а ти като си работяга,така ли работиш -по форумите .мен не ме мисли !от години не съм в бг.жалко за теб.

49

Scorpio

преди 9 години

Другарю Калфин,предлагам ти да направиш бизнес в тази държава, при този пазар и конюнктура и да плащаш големи заплати. Ха да видим от къде ще вземеш парите. Защото аз се опитвам да изкарам пари за заплати на българския пазар и искам да ти кажа, че заради много умната политика на такива като Вас, ПАРЕ НЕМА!!!

48

Hitar Petar

преди 9 години

Прав е другарят Калфин, но едва ли ще му позволят подобно нещо, все пак трябва асфалт и бетон да се леят...Между другото защо бавят майчинските пак ? Дойде ли Гойко на власт и всичко освен пътищата тъне в мизерия...

47

Анонимен

преди 9 години

NEMA KAK DA POCHNA RABOTA V BULGARIA DOKATO ,4ORBAJITE MISLAT KAK PARVO DA SI KUPAT POREDNATA S KLASSA I POSLE DA MI DADAT ZAPLATA ,DA ISKAT DA BA4KASH PO 7 DENA KAT SE RZBOLEJ DA NETI PLASHAT BOLNI4NI ,DA TE OSIGORIAVAT NA 2-4 CHASA ZA OTPUSKI PLATENI DA NE GOVORIM ,AMA PRETENCI IMAT GOLEMI E NESTVA DA IDAT I DA VIDAT NAVN KAK SE DARJAT RABOTODATELITE DA PONAU4AT NESHTO 4E TUK SA SAMO 4OBANI

46

Анонимен

преди 9 години

товарищ Калфин, за да имаш реален ръст в заплатите трябва безработицата да спаддне под 8 %, иначе не става, ама тия неша не се учат политуниверситетите на Масква

45

Анонимен

преди 9 години

Докато робовладелците не започнат да ценят персонала си и да му заплаща добре, няма да се оправят нещата.

44

Анон

преди 9 години

Ми то роботите ни изместиха .няма стаж ,няма и пенции!

43

Анонимен

преди 9 години

Леле какви ненормалници са това ***.Кви заплати кви пет лева бе клоуниии??50% от завършващите са ТОТАЛНО НЕГРАМОТНИ и не стават за пазач на тоалетна а тоя ми говори за увеличение на заплатите.Аре у лево!Аз *** не бих наел и за "подпирач на оградата"(= кибик).Толкова некачествени сте че .................отврат.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38Прослуженото време е за служителите, които имат опит и го предават този опит на глезлъовците които започват току що работа без грам опит, но с по-висока основна заплата от един дългогодишен служител. А на запад може да няма "прослужено време" но се цени професионализма и натрупания опит в дългогодишните служители. А не да ми дойде новоназначен колега току що дошъл от училищната скамейка назначен с по-висока заплата и нищо не разбиращ, НО с голямо самочувствие.

41

Калфин

преди 9 години

По големи + 20 лева :)

40

gost

преди 9 години

ами *** такъв ако сте мислили за младите няма да сме на това дереже да се мотаем както сисе изразил намерини работа даи ни пари и нема и един да види ама аде мисли само за *** си *** за обикновенните хора кво го валнува

39

Анонимен

преди 9 години

къде има работа бе Калфа.пък и заплатите едни.....

38

Станимир

преди 9 години

Нещата ще се оправят, когато на "отрудения" български народ му стане ясно, че заплата не се ДАВА, а се ЗАРАБОТВА.

37

Анонимен

преди 9 години

с тия еднодневни договори, че оправите нещата :))) управник комунист и висока заплата са несъвместими неща

36

Анонимен

преди 9 години

Министри и депутати да взимат колкото взима средния българин, за да се борят за високи заплати на хората.

35

Аааааааа

преди 9 години

Другарю КАЛФА,долен фашисто-комунист,ела АЗ да те назнача у моята фирма и да бачкаш без да ти плащам,да ме осъдиш и пак да не си вземеш парите защото *** като теб лансират подобни неща.И запомни едно:В педагогиката няма раздел превъзпитание чрез НАСИЛИЕ другарю ***.

34

Анонимен

преди 9 години

Г-н Калфин вместо да се губи време и да търсите причините за ниските заплати в държавата седнете на една маса с работодателите и решете как да промените Трудовия кодекс който е основна пречка работодателите не само да плащат ниски заплати но и да наемат нови и стари кадри.Например в колко държави в света се изплащат прослужено време и защо сме на опашката вместо да отпадне този цирей за работодателя,защо се правите на глухи и *** и протакате така ценното време за българите .Защо?

33

Анонимен

преди 9 години

"...убеждаване на младежите да се регистрират в Бюрата по труда..."Аха. Опитайте се да убедите младите да висят цял ден по опашки, заедно и да ги разиграват едни лелки на по 60 години, които само се чудят как да не работят. Знаете ли кога ще се случи? Те младите не са със смачкано самочувствие, като всички останали.

32

Анонимен

преди 9 години

Ми в България разходите за труд са около 8 % от цената на крайния продукт,а в Европа окол 30%.Ко да говорим повече.Българските бизнесмени искат ако може, работниците да им плащат за привилегията да работят.