43

Анонимен

преди 9 години

клането е направена от самите българи предатели ,които в последствие вяра си дават а езика си остава българският ,направете си сами извода

42

Истина за всеки

преди 9 години

Без значение от вяра и етническа принадлежност всеки роден в тази страна или всеки,който е български гражданин или пожелал да стане такъв ,трябва да знае Историята на България-истинската,не изкривената според времето и желанието на управляващите нова,стара,някогашна..Няма как да се скрият фактите и не е срамно да се признаят,в миналото няма ако и за него са отговорни хората "творили" онази история,не съвременниците.Така ,че ако искаме ново настояще да гледаме сега и напред,поучавайки се от Нея.

41

1

преди 9 години

Защо българската партия ДПС напуска парламентарната зала когато в нея се говори забезмилостното клане на българи ?А да, сетих се. ДПС е българска партия само в думите на Лютви Местан когато управдава купуването на гласове след изборите.

40

Капитан Рангелов

преди 9 години

Ако на ДПС не им изнася, да напуска България по най-бързия начин и повече да не са стъпили тук.

39

тих великан 681

преди 9 години

Местан доган Буркан няма какво да ги коментирам..Благодарен съм,че Симеонов изрече това в Народното събрание и мотивира депутатите да обявят 17 май за ден,който НИКОЙ НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯ!ПАРОДИЯТА Е,ЧЕ БЪЛГАРИ СЕ СТРАХУВАТ ДА ИЗРЕКАТ ТЕЗИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА,КОИТО НАРИЧАТ ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ,А НЕ РОБСТВО!МЕСТАН ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ЦЕЛИЯТ НАРОД,А НЕ ПРОСТИЯ НЕШАСТНИК СТАНИШЕВ!!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Вижте сега пре3 80те армията беше воаражена а ние с празни раце срещу танковете сега обаче нема да е така губещи ще сме всички най вече ще е края на бг единствено в.симионоглу ша спечели той и сеа пичели без зор

37

Anti

преди 9 години

Значи по въпроса за възродителния процес трябва всички дупетати, които се чувстват българи да напуснат пленарната зала. Всички които останат - не са българи и нямат място в българския парламент (както междувпрочем и тези, които са напуснали днес НС).

36

ivan

преди 9 години

До ivanMnogo twzhno e raznoposochieto...A printsipwt e edin - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!

35

Нищо не им костваше

преди 9 години

да почетат невинните жертви.Мога да разбера всеки турчин, който се аргументира с това, че членовете на революционни комитети са действали срещу официалната власт, която се е защитавала.Но тук става дума за изклани хиляди жени и деца. Барутанлията може да е бил бесен заради изнасилената си жена. Помаци от близките села наистина са били ограбвани от някои батачани - ощетени са и са дошли на грабеж като компенсация. Но масово избиване на невинни няма как да бъде оправдано.Местан се изложи.

34

mery

преди 9 години

Крайно време е депутатите от ДПС да се изнесат да работят в турския парламент и да живеят в Турция! След като толкова милеят за Османската империя и за Турция, а не за България мястото им не е в българския парламент! Като чуя че Местан се изказва започва да ми се гади, този човек с речите си насажда само етническа омраза!

33

SA

преди 9 години

Соръжие няма да стане вече нали американците си направиха базите и са тук за да ги пазят такива като местан от народа. те директно си го казват има американски бази за да потушават бунтове ама кои бунтове на турци които искат да отделят територия от България или на Българи който искат да изметат подлите си управляващи и политици, май по скоро са тук за вторите....

32

PILOT

преди 9 години

Не знам до кога тази партия ще е в парламента ? За всички е очевадно,че това е турска етническа партия в нарушение на Българската Конституция !!! Не виждаме ли какво става в Македония , докога на тези башибозуци ще им разрешаваме да ни крадат с такива поставени *** като дилян пеевски , докога ?

31

Анонимен

преди 9 години

Факт ама друг път нямало е а и невъзможно да е имало тая църква е малка за толкоз хора

30

Blake

преди 9 години

Направо да си тръгват - ЗА ПОСТОЯННО!!!

29

Стършел

преди 9 години

Ако, може да е завинаги това напускане, ама едва ли? :-((((((

28

Анонимен

преди 9 години

Атака излезе 2 минути след ДПС, уж по друг повод, но Ние знаем защо !

27

Анонимен

преди 9 години

Никога в България не е имало по-гнусни образувания от ДПС и АТАКА. Директно, безочливо, безсрамно да защитаваш чужда държава, вместо твоята собствена родина! Такава ***, толкова противоестествена перверзия няма дори и при животните!Трябва да е някаква ДНК анималия, нямам други обяснение.

26

Аз

преди 9 години

Че защо напускат пленарна зала. Не са ли Българи? Баташкото клане е факт и напускането на пленарна зала няма да го отрече. Тия 5000 също са искали да напуснат събитието, но не са могли. Загинали са 5000 българи, а в наши дни няколко "българи" напускат пленарна зала - какво доказват? Достойнство е нещо което липсва на всички господа с костюми и вратовръзки!

25

Анонимен

преди 9 години

Защо в Българския парламент се разрешава систематично подобно поведение?След като ДПС плюят по историческата памет и отричат зверства извършени от Османската империя да станат депутати от турския парламент,ама надали в Турция им трябват такива ***.Когато ставаше дума за възродителния процес пищяха до небесата,макар че българската държава разреши връщане на имотите и имената а също така и право на гласуване на чужди граждани и то няколко години след събитието.Кога Турция ще плати репарации

24

До Tina

преди 9 години

Няма да има нов халифат.Ние, на Балканите, открай време се караме и сме разединени (от тази балканска общност аз не изключвам турците, част от тях отдавна са тук и нямат друга родина).Ако останеше на нас, ние с кавгите си винаги сме давали възможност на някой да ни окупира. Юнаци сме само когато водим войни, но накрая всички сме губещи.Халифат няма как да стане, защото от североизток една мецана внимателно следи какви ги вършим. Тя пътува в чужбина с танк и много иска да седне на Проливите.