32

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До брейАма *** още не се е извинил за жертвите от малайзийския самолет... - въпреки, че се доказа вината на Русия...

31

По-тъпо изкaзвaне

преди 9 години

не бях чувaл,*** съвсем изпростяхa,чудят се кaк дa плюят Русия,НО, колкото повече нaродa ни обеднявa ( a този фaкт зa съжaление е нaлице ) ,толковa повече ще мрaзи ФAЩ и ЕС,колкото повече време от 10.11.89 г.минaвa,толковa по-мaлко ще сa бaлъците,които ще вярвaт,че винaтa зa обеднявaнето и зaгивaнето нa нaциятa сa бившия СССР,рускaтa aгентурa,някогaшнaтa БКП ,извънземните ,Путин и т.н.Нямa кaк 25 г.дa живееш с еднa женa и зa всички неволи дa ти е виновнa бившaтa съпругa !

30

Голям Праз

преди 9 години

Боли го..... Путин.... Мокаровия... Че еврохатлатиците няма да идат... Прости са!!! Тая Победа е на Целият свят... А тоя е фасул на снимката.. по цял ден спамят глупости и по форуми и по тв.... Погледнете си държавата мухали!!!

29

Анонимен

преди 9 години

ПНАШЕНСКАТА ПРЕРОДЕНА ИРЛАНДСКА ПАСТИРКА С МИКИТЕ КИТКИ НЯМА ДА ХОДИ НА ПАРАДА В МОСКВА,ЗАЩОТО ЩЕ ХОДИ НА ГЕЙ СВАДБАТА НА ПРЕМИЕРА НА ЛЮКСЕМБУРГ,КОЙТО ЩЕ СЕ ОМЪЖВА ЗА ДЪЛГОГОДИШНИЯ СИ ПРИЯТЕЛ И ТЪЙ КАТО НА НАШЕНСКИЯ ПОПЛЮВКО РАСИМЧО МУ Е ОТРЕДЕНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА РОЛЯ НА СВАДБЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ КАТО ШАФЕРКА ,РАСИМЧО ПЛЕВНЕЛИ ЩЕ ПРОПУСНЕ ПАРАДА НА ПОБЕДАТА В МОСКВА, А НЕКА СЕ ИМА ПРЕДВИД ,ЧЕ В РУСИЯ НЕ ВЪРВЯТ ,ЗАТОВА РОСКО НЯМА МЯСТО ТАМ

28

Анонимен

преди 9 години

я дъртото ченге валери колко ги разбира нещата! Тъжно щяло да бъде, ти да видиш! А не е ли по-важно, че у нас хората от четвърт век са тъжни? Или нема такова нещо???

27

SD

преди 9 години

Валери , много ти се иска , ама ,нада ли !?!?

26

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Това ще е най-тъжният 9-ти май за Русия!"...Не можели да измъкнат повредЕния най-нов модел танк... - който заседна на красная плосшчад - точно пред мумията...

25

Анонимен

преди 9 години

Вашингтон The american conservative-заглавие =фалита на САЩще сложи край на воините по света..сериозните проблеми в икономиката на САЩне позволяват на щатите да продължават провеждането на военни операцуи по света.,отбелязва консервативното издание .В статията се посочва ,че дефицита по търговския баланс на вашингтон е 51,37 милярда $,а ръста на икономиката от началото на 2015 е едва 0,2 % фалита на американската външна и търговска политика вече е повече от очевиден и САЩ нямат полезен ход

24

Анонимен

преди 9 години

Меркел завчера беше в Москва. Това "свободните" медии едва го смутолевиха.

23

нн

преди 9 години

свери си данните руска марионетко

22

Гошо тъпото

преди 9 години

Тъпо е да отричаш общоизвестни факти за Победата. Тъпо е да твърдиш, че войната е изнесена от САЩ. Навсякъде те и Англия се означават като съюзници. Още по-тъпо е в българския Парламент да има хора като Росен Петров - ами той се перчи, че познава историята, а се оказа че е гола вода. Ето такива творят съдбините на страната ни. Даже откровените седесари не бяха толкова жлъчни! А Раданчик е просто недоразумение на родителите си ....

21

Всекиму заслуженото

преди 9 години

На Русия трябва да се гледа спокойно. Да се отчитат реалните й заслуги и да се посочват грешките й. Всичко друго - истерично отричане, прекомерно хвалене - говори за наличието на непреодолими комплекси. Да поздравим държавата с най-големи заслуги за победата над хитлеризма, да гледаме /по желание/ парада в Москва, да си направим една равносметка кога и как се включиха във Втората световна война западните сили, да си спомним какво допринесохме и ние, да пийнем по нещо и...това е!

20

Анонимен

преди 9 години

ми той Путин ходи с доста широки панталони, та едва ли ще му е проблем да си го премести.

19

Анонимен

преди 9 години

26 а според теб червенотиквенико нормално ли е да е така

18

Стар комунист

преди 9 години

Най-добрата музика за деня на победата са седераските вопли!

17

Анонимен

преди 9 години

поредния поръчков соросоиден пасквил заплатен добре от съществото Марси риис,а заглавие от вчера на вестник Уолт Стрийт Джърнъл;-Опита на САЩ да изолират Русия за 9 май се провалиха тотално,склед като лидерите на Китай Индия,БразилияЮАР,Беларус,кзахстан,Монголия ,почти всички страни от латинска Америка ,както и ръководители от европа ще присъстват на парада на победата на 9 май,като в него освен руски части ще маршируват и военни части на Китай и Индия ,с една дума 80 % от света.

16

Анонимен

преди 9 години

Според дългогодишния кореспондент на БНР и БНТ в Москва тази година 9-ти Май ще бъде най-тъжният за страната, тъй като много западноевропейски лидери няма да присъстват на парада на Червения площад. Да се смея ли или да плача?Според този гигант на мисълта руснаците устройват парада и целия празник с единствената цел да поканят и да бъдат уважени от западноевропейските лидери.Грешка!Ресто! Не струва! Много се надценяваш, Валери. Надценяваш и своите ментори.

15

кк

преди 9 години

Едно не мога да разбера, пък и никой не може да ми го обясни : Как така 69 /шестдесет и девет/ години, ВСИЧКИ се събираха на Червения Площад и отбелязваха заедно Деня на Победата, и изведнъж, на 70-ата год. решиха, че няма да отидат, защото то онова било не такова....Русия на Сталин, на Хрушчов, на Брежнев, на Черненко, на Горбачов, на Елцин.... по-различна ли беше?Това отношение към Русия, е насадено от САЩ и обслужващо само САЩ.И нашите джуджета да не се слагат между шамарите.

14

Анонимен

преди 9 години

Много добра политика провежда запада спрямо алкохолиците, даже е либерална!България е член на НАТО и ЕС и не е никаква жертва!И стига сте ревали за рашките, защото ни писна от платените ви статии!!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Западните лидери допускат огромна грешка, заради това, че обвързват настоящето с почитането на паметта на милионите жертви на ВСВ, те буквално демонстрират неуважение към тях. По същата логика Меркел трябва да бъде изритана от честванията на деня на Европа, защото държава й е главната причина за ВСВ. Абсолютни ***.