26

Анонимен

преди 9 години

Щом държавата толкова е абдикирала от задълженията си, трябва да има народен съд. По 1 *** на всички такива съмнителни имоти и готово. Ама трябва и по някой *** на тия продажници, че иначе ще избягат в чужбина с нашите пари.

25

Анонимен

преди 9 години

И тоя като Плевньо е забогатял от строителство. Случайно съм в този бизнес ,защото това е моята професия. И само да допълня ,че случайни хора НЕ ПЕЧЕЛЯТ милиони.

24

Ицо

преди 9 години

До анонименГовориш за кмета на Пазарджик явно.

23

кмет

преди 9 години

И като станах кмет,бизнесът на фамилията рязко тръгна нагоре

22

художника

преди 9 години

Кмет на Хасково??? Бастионът на ДПС- от тук на татък... БЕЗ КОМЕНТАР !!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

В студиото на БТВ беше някаква селска говорилня, двамата водещи един през друг се надвикваха да си зададат въпросите,а кметчето, макар и не особено интелигентно, но достатъчно нагло, си дрънкаше неговата и успя да ги надвика.. .

20

Анонимен

преди 9 години

Вие да видите кметицата на Елин Пелин какви имоти има

19

Анонимен

преди 9 години

Mда,сега остава дрончето да мине и над някои ГЕРБерски градове,хасковлията пасти да яде

18

Анонимен

преди 9 години

КМЕТЕ КАТЕ ОТИВАТ ФИКАЛИЙТЕ ОТ ТВОЯТА КЪЩА

17

Асен

преди 9 години

Гледах го този наглец сутринта. Безпардонен, мазен, дебелокож измамник, който не страдаше от никакви скрупули и без капка срам скачаше на водещите и се опитваше да обяснява, че нямало нищо лошо в това жена ти, синовете и приятелите ти да печелят всички апетитни обществени поръчки в града! Няма лошо да даде на жена си да купи земя за 5000 лева, а да я продаде веднага след това за милион и нещо! Няма лошо 18 годишният му син да построи хотел за милиони в центъра на града! Затвор за цялата им рода!

16

Миленчо

преди 9 години

Както се казва - "не може да бръкнеш в кацата с меда без да си оближеш пръстите"... В Хасково е (уж) независим кмет и резултата се вижда - паркове, градинки, "хасфалт", тротоари и какво ли още не. Липсват ми калта и дупките като ида там, въпреки, че напоследък взеха отново да се появяват. Едно е един, друго е 10 човека/партии да бъркат в кацата с меда.

15

Гремърбой

преди 9 години

Пак интересни заглавия .... ако с хиляди се купуваха ретро автомобили отдавна да съм гоооолям колекционер ....

14

trafalgar

преди 9 години

не говори тъпотии за Фандъкова. София се развива и то се вижда.

13

Анонимен

преди 9 години

Брех тези кметове много предприечаески дух имат. Я вижте какви бизнеси за милиони въртят. Явно кметството го практикуват ей така като хоби или просто от любов към съгражданите си. то иначе кой милионер би се хванал за 1000 лв да носи таква отговорност. Благородни хора са това. Направо да им се възхтиш на жертвоготовността.

12

анонимен

преди 9 години

Свиквайте на тези красоти и богатства.Те са много, не е само този у нас.Той попадна на мушката заради убийството на секретарката му.И ако се заведе някакво дело, то ще се проточи толкова във времето, че ще се забрави, а последствията - никакви.Който крал - крал, който блял и гласувал - да гледа.Защото от всички партии са еднакво крадливи и подкупни, както и всички институции са продажни.

11

ДС

преди 9 години

Като в Румъния - съд и затвор.

10

Анонимен

преди 9 години

Прабългарите са имали един странен обичай спрямо по-умните и способни хора.Когато някой заблести със своите постижение имотен статус и предприемчивост са идвали при него група от племето със следните думи.Човече ние не сме достойни за теб.Не можем да се мерим нито по умнито по способности.Ти си любимец на бог Тангра и те молим веднага да отидеш при него и от одвъдното да работиш за благото на прабългарския род.На часа той е отпращан на другия свят.Днес тяхните наследници имат друг способ и начи

9

Анонимен

преди 9 години

Ясно защо толкоз се натискат по избори.

8

Анонимен

преди 9 години

Щом селски кметове имат палати за по 1-2+ млн, не искам да знам с какво разполага кмета на София, а да не говорим за министри, депутати и т.нар. добре облечени бизнесмени. Пък за опитни играчи като Станишев, Доган, Бойко и прочие... Х) И после защо сме бедни. Бях чел за последните 10 г. от България са били изнесени 40 и няколко млрд долара в офшорки.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе журнализите от бТВ то бая зор ще видят заради глуповатото си държание.То бива наглост, ама...Тоя кмет сигурно е за панделата, но не може по този нагъл начин да се обиждат хората.