73

Стратев

преди 9 години

Едно не мога да възприема. Как всички комунисти изведнъж след 10 ноември 89г станаха вярващи християни и станаха новите капиталисти на България. Нас на друго ни учеха.....повтаряха до втръсване!

72

до 79

преди 9 години

църквата го признава, той официално вече си е Цар Български-Грешиш, драги, дали България да бъде република или монархия се определя с референдум или от парламента. Кой да бъде цар също се определя от парламента. Навремето Кобургите са избрани да управляват от парламента. Църквата и държавата са разделени по закон и синодът е извършил държавен преврат и трябва да бъде съден.

71

Анонимен

преди 9 години

Как нема да отпаднат овчарите като печатницата е у нас - ако искаме и със 130% ще спечелим изборите, не сме рекли, не сме го направили.

70

Анонимен

преди 9 години

За пръв път съм напълно съгласен с изказването на Плевнелиев!Симеон не може и не бира да бъде зцар на България ,защото:1.България е парламентарна република 2.Симеон не заслужава да бъде цар, националните катастрофи и вредите, които той и предците му нанесоха на страната ни за безбройни

69

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Много ги търпя Плевнята.Аз ако бях на негово място,щях да ги...отлъча от църквата.

68

Стратев до 80

преди 9 години

Да ама на президентските избори овчарите отпаднаха и българския народ избра г-н Плевнелиев.

67

Анонимен

преди 9 години

До 78 Стратев:Един овчар да хванеш от село, ще бъде милиони пъти по-мъдъри обичан президент от този тапир.

66

Анонимен

преди 9 години

До toshПодготвят Симеон за Цар, то реално, по всички писани и неписани закони,щом църквата го признава, той официално вече си е Цар Български,сега Европейските монарси, ще му съдейсват и осигурят правомощия,ЕС парламент ще ни натисне да му дадем правомощия

65

Стратев

преди 9 години

До сега България не е имала такъв демократичен Президент. Браво. Ако утре са изборите българския народ пак щеше за него да гласува....е има една малка част изменници покорни на Москва.

64

Анонимен

преди 9 години

Тоя няма ли един истински лекар да го освидетелства и да го вкарат в лудницата.

63

Анонимен

преди 9 години

Няма по голям **от този. Не става и за домоуправител,камоли за президент. Срам за България. Продажник и подмазвач,направо е отвратителен

62

tosh

преди 9 години

Подготвят Симеон за президент.

61

Иван

преди 9 години

Всъщност коя е църквата, че да обявява този и онзи за цар. България е парламентарна република и тези въпроси се решават само и единствено в парламента. Всичко останало е противоконституционно. Затова очаквам оставки в Светия Синод. Най-малкото патриарх Неофит трябва да подаде оставка незабавно. Никога досега църквата не е вземала отношение за това каква да бъде България по модел на управление и кой да бъде коронясван като цар. Това е позор, патриарх Неофит, засрами се бе!

60

демократ

преди 9 години

Като чета коментарите се отличава подкрепата на Св. синод от *идите. И това е нормално за ситуацията защото повечето попчета са агенти на ДС-КГБ. Точно църквата се използва от Кремъл за пропаганда против Родината ни. Да не забравим че всички тези атеисти в БПЦ забраняваха на хората да влизат в черквите преди 89г и преди това взривяваха църкви.Не може БПЦ да определя кой да е господар на българите. Ние сме парламентарна република и това си е опит за преврат.

59

грънча

преди 9 години

До stoian79Абе и аз искам да съм цар.

58

stoian79

преди 9 години

DA NA MONARHIATA I NE NA REPUBLIKATA.

57

Анонимен

преди 9 години

После глвите държавни отпътуваха поповете отидоха да ядат агне а миряните да зяпат

56

stoian79

преди 9 години

DO MODERATORITE SPRETE DA MI TRIETE KOMENTARITE I AZ IMAM PRAVO NA MNENIE I SAM SVOBODEN GRAJDANIN DA IZKAZVAM TOVA SVOE MNENIE VIE ME CENZURIRATE.

55

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев скочи на Синода, признал Сакскобургготски за цар____________Оплачи се на арменския поп :) той Симеон II да не е Цар от днеска :))) такъв си е още 1943 година

54

:)

преди 9 години

До ха-ха-ха"Светът е един голям театър, а ние сме артисти в него" - Нерон Римски император,В момента в Европа конците се дърпат от шепа монарси, скрити в задкулисието,почти всяка държава в ЕС си има ФАМИЛИЯ която дърпа конците,печелят партии които са близки на Фамилията :)))С изключение на Германия, там ФАМИЛИИТЕ са 4, но са си разделили влиянието :)))Знам, че звучи странно, но това е реалността,не си го измислям, има доста УЧЕНИ, които ровят в тези неща :)))И Симеон го готвят :)))