41

zlatno pravo

преди 9 години

dai da vidim kopiata dokumenti za kreditite :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

40

до 42

преди 9 години

Вие май не може да раберете ,че проблема въобще не е ,че "журналисти се лишават от правото да изпълнят служебните си задължения" Проблема е ,че държавата ни е затънала тотално и няма сфера в живота на един български гражданин която да е в ред. Няма работещи институции ,съд, правоохранителни органи, а тези същите журналисти правят репортажи за избиването на белите мечки ,но когато ножа опре до техния кокал стават особенно чуствителни към неуредиците в държавата и начина по който действа тя.

39

Анонимен

преди 9 години

***,не успя да врътне бързо шалтера и утре даже Меркел,ще го нашока

38

Анонимен

преди 9 години

ко толкова станало, и без туй като не го дават там първенството никой не ги гледа. Поне да беше в ТВ Алфа и полицията да смели от бой гейчетата атакистчета

37

-10

преди 9 години

"Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията", попита премиерът.----------Кога какво е нарушавано на опозицията?

36

Анонимен

преди 9 години

От медията казаха, че вече два месеца не им искат парите, а държат да ги спрат.

35

kkkkk

преди 9 години

Само полицаите ли действали ......ами каката юриска и пом.съдия изпълнителката?????:)

34

Анонимен

преди 9 години

Нагла, лъжлива Тиква!

33

Анонимен

преди 9 години

Борисов, "тъпо, глупаво, брутално" ли?Че ти си описал себе си! Само с три думи! Поздрави Киро Гелосаното!

32

коце

преди 9 години

Това е заради филма за Украина на Елена Йончева насоро излъчен в ефир.Непокорните на господарите от пиндостан се изтриват и потъват в забрава.

31

Анонимен

преди 9 години

Полицията действа както действа при всеки един от случаите си, а това ,че някакви цвъркащи кокошки пардон журналисти искат по-спецялно отношение под наслов "ние сме борци за свободата на словото" е типично българска черта или по-точно това мислене, "те законите са за всички ама за мен ако може да са по-различни". Хайде бре *** май усетихте какво е да си български гражданин! Май усетихте ,че това да си поръчков и платен е само моментна полза,а накрая лъсва уродливата истина за системата в БГ!

30

финансист

преди 9 години

До икономистЩо пък Сидеров? Той не е бил на власт и от него нищо не е зависело и не зависи. Или пишеш без да се замисляш. Имах по добро мнение за икономистите, но явно съм грешил.

29

революция

преди 9 години

Революция, айде слави трифонов

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Не можеш да си представиш колко нервни усилия ми коства факта, че се принуждавам да те удостоя с внимание. Толкова ли е трудно такива като теб да схванат, че въпроса не е в информационната стойност на ТВ7, нито в Бареков, нито в изпълнението на закона. Въпросът е, че по най просташки начин журналисти се лишават от правото да изпълнят служебните си задължения.

27

Je suis TV7 !

преди 9 години

Кой изпрати 100 полицаи в TV7 ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?Хайде "млади и красиви", къде сте? Не протестирахте срещу Веждичката, сега пак ви няма. Нали искахте добро управление, нали искахте свобода на словото. Объркан съм.Je suis TV7 !

26

Борисов и ...

преди 9 години

... Полицията - бухалките на финансовия сектор и банките.

25

край

преди 9 години

Чрез КТБ върхушките на партиите ОБРАХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД с помощата на телевизионерите и държавния апарат. Ако има български народ Борисов, Станишев, Доган, сидеров, Бареков и пр. ще изгният в затвора ако ли пък не стриженето и доенето ще продължава до безкрай. Това е - природата не възнаграждава глупосттта и безволието.

24

Анонимен

преди 9 години

Ех Българио, Българио. Откраднаха толкова милиарди лева от теб, посред бял ден пред очите на всички управляващи и обикновени хора! Всяка стотинка, с която сме ощетени, ние данъкоплатците трябва да се събере по един или друг начин! Да не се случат събитията от 1789 година в една друга европейска страна долу на площада?

23

Край

преди 9 години

Ааа не така Борисов в тая медия през първия ти мандат те хвалеха като Премиера -Слънце. Бареков що шпакли ти е ударил от екрана на тв7. Тогава Борисов беше дружка и с Цв. Василев и с Пеевски и с Бареков. Борисов ако в тази държава има 1млн. нормални средно интелигентни човека ти задно с цялата пасмина от горните и Станишев трябва да изгниете по затворите.

22

Анонимен

преди 9 години

т.е. типично по полицейски...