77

Анонимен

преди 9 години

Еми то в тази армия качествени хора не служат - само изпаднали или такива, които се надяват на зелена карта. Да са благодарни, че не го е изнасилил. В Литва са подгонили местните младежи, а на проститутките никакво внимание не обърнали. Страхотни братя, няма що.

76

Анонимен

преди 9 години

Преди години станах свидетел как един огромен *** удари един дядо с юмрук по главата в трамвай 5 близо до Съдебната палата.. Защото си беше изпружил краката и не можеше да се мине, дядото му направи забележка. Ватманът веднага спря трамвая и повика полиция. * си показа паспорта, полицаите козируваха и го освободиха. На нашият протест отговориха ,че бил американски военнослужащ ?! Така е в колониите.

75

rambo

преди 9 години

Да живее балгароруската дружба.да на ссср,евразииския саюз и югославия.долу евросаюза и сащ.

74

Анонимен

преди 9 години

Брюксел продължава да живее в света на енергетическите илюзии, каза в интервю за Die Welt руският министър на енергетиката Александър Новак.

73

Иванов

преди 9 години

До 282Ти си ги наричай както си искаш, те са си кравари, и нищо обидно няма в това, а в твоята глава може и каубои да са си...

72

Анонимен

преди 9 години

))) зимата иде.......

71

Никоилай

преди 9 години

Одисейчо баце, първо пиши едно добро утро мама му стара, и тогава започвай с твоите *** коментари...

70

Искрен

преди 9 години

До 278Това май ти го четеш от там, от там ти идват и "прозренията".....

69

Анонимен

преди 9 години

Пиян американски войник удари войник в Сливен. В Япония изнасилваха 10 годишни момиченца, но американските окупатори могат да бъдат "съдени" само в Америка. Това е само началото.

68

Анонимен

преди 9 години

Изтегляне на големи автомобилопроизводители от Русия Финансови инститиуции също се махат...Плъховете бягат - гювечът свърши, господа еврогейци.

67

Начко

преди 9 години

Голяма е наглостта на брюкселските зелки които са наведени на краварите и извършват едни приятни неща на последните....Няма такова нещо по света, купувач да поставя условия, или да "глобява"....ха ха ха Като не ти е изгодно не купуваш, търсиш същата стока от друго място на цени които те удовлетворяват...!!! А които има стока и ресурси, той ще намери къде да си ги продава, проблем е за този които ги няма....смешковци тия от ден на ден стават май по неадекватни.

66

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ще клекне джуджето... - няма къде да ходи... - остава само ние от ЕС и НАТО да бъдем по последователни в санкциите - никакви компромиси и отстъпки...

65

Анонимен

преди 9 години

Рублата зависи от много неща и едно от тях е количеството суровини които успява да продава.Рублата зависи от самата Русия - продажбата на суровини в Европа касае олигарсите вМосква, да могат да обикалят кафе-шантаните.Никоя страна не печели от износа на суровини.Пример е беднаБългария, която изнася ценна дървесина от стогодишни дъбове за стотинки, а после внася един стол сто пъти по-скъпо.

64

Анонимен

преди 9 години

Хубави идеи, хубави хора - само че както се казва "хубава работа, ама еврогейска".Нямало да купуват руски суровини и какво от това? Просто Русия ще ги ползва за свои нужди и шепа руски олигарси ще спрат да пилеят милиарди по европейските бардаци.

63

Анонимен

преди 9 години

не мога да разбера с какво държи америка за топките целия европейски съюз че те скачат срещу русия...нито са зависими от сащ....нищо не им дават.точно един здрав съюз между русия и европа би бил изключително добре за всички...е освен за хамериканците....те ше си ядат ушите от яд че са в девета глуха вече

62

Анонимен

преди 9 години

когато се събере глутница вълци - в случая става въпрлос за глутница ***. Кончита Вурст ще се бие срещу Рус Иван?Това е някакво невиждано историческо извращение. Моля ви, все пак да проявяваме някакво уважение към световните закони...

61

Членска карта №7

преди 9 години

до 265При цена на петрола под 80$ за барел, забрави за шистовия газ!А дори китайски боб да внесем, заникът ви трудно ще се окаже конкурент на руската газ!

60

След две години

преди 9 години

Господа Европейци, още две години ще ви търпи Русия, а после ще се наредите на опашка за газ като малки кученца. 2018 год. заработват: Турският поток и Китайските газопроводи- На няколко пъти, Русия ви го каза съвсем ясно, че старите газопроводи през Украйна няма да работят. А вие си пейте вашата песничка. Жалкото е, че нашите управници продадоха държавата ни на вашите члевоугодни ***.

59

Анонимен

преди 9 години

Газпром да завре газа в г-за на Путинчо. България ще добива шистов газ. Точка.

58

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Толкова са жалки еврогейците, че няма накъде повече ! Като малки зли пинчери лаят край Мечока и нищо не могат да му сторят ... :)А, той ги гледа великодушно (засега !) и им се чуди на акъла пинчерски ! :)