98

до.''никой

преди 9 години

Нема такова определение като ''***''Тва го измислиха нечленоразделни същества от комунистки характер.Има българи-мохамедани.И ти главоч смотан не знаеш нищо за нашата съдба.Ние от Лъки сме си българи,само че Турската империя ни тури ***.Ти кво искаш да се бием с тях ли както по долните села и ги направиха на огън.Името на моя пра-пра дядо е Стоил.Ти ми кажи от къде е това име.

97

Бо

преди 9 години

Конституция на Република България:Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.т.е. официалните и публични събития следва да са на български език. Местан в къщи да си говори на хинди ако иска. Народе???

96

СТАТИСТИКА

преди 9 години

Колко от вас вярват в България? ДА или НЕ

95

смиреност

преди 9 години

Който лапал-лапал.Идва време за ревизия.Кой-от къде и по колко.Нищо скрито не остава уважаеми другарки и другари.Царят все пак не е гол ,както се оказа аа...хааааа....Що крадахте толкова много бе ,то са краде по малко бе..ама вийй ахахееааа,,,..?

94

Дедо

преди 9 години

Сюргюне, марш в югозападна посока! Там е твоето место!

93

Анонимен

преди 9 години

Местане ага, ние етническите българи резервна родина нямаме. Вие, етническите турци (реални или не) имате такава.

92

СТАТИСТИКА

преди 9 години

Виновен ли е комунизма за ограничаването на правата на турската общност и смяната на имената? ДА или НЕ

91

Анонимен

преди 9 години

И аз съм съгласен,и аз казвам,че вие сте чужденци в нашата страна,правилно тълкувате,за това започнете да се държите като гости,докато все още сме гостоприемни..

90

българин-мохамеданин

преди 9 години

Аз съм от Родопското село Лъки и бащите и майките ни са били насилствено потурчини в миналото от османската империя,но останахме живи.Изобщо нямаше нужда от създаването на ДПС.Българите-мохамедани сме честни хорица и не ни намесвайте в ДПС.Когато ДПС се разделиха с БСП си отдъхнахме.ДПС предлага на ГЕРБ ръката си,но няма да стане и от това злобее Доган и Местан.Казах ли ви на времето да не правите съюз с БСП,че те са крадци и мошеници.Тва е положението.

89

БГ

преди 9 години

Да, така е г-н Местан - това е нашата страна, вие сте чужди елементи.

88

СТАТИСТИКА

преди 9 години

Според вас трябва ли да има много партии в България? ДА или НЕ

87

Анонимен

преди 9 години

Накратко: Местан протестира, че е бил наказан, защото е нарушил закона.

86

Анонимен

преди 9 години

В Турция се страхуват от българските заселници. Масово ги уволняват от инфраструктурни и стратегически обекти в Источна Тракия и на тяхно място заселват работници от вътрешността на азиатската част и от кюрдските райони. Тези хора са други, говорят на друг език и нищо не им се разбира.

85

СТАТИСТИКА

преди 9 години

Българина вярва ли в управлението на България? ДА или НЕ

84

senseipetz

преди 9 години

mi ska da ti se kaze 4e triabwa da nau4i6 BG ezika i da glasuwa6 s nego ako iska6 da si w BG.. mnogo prosto..

83

баничаря

преди 9 години

Вие настройвайте турския и *** етнос,като използвате трибуната на парламента.Никой не ви е казвал ''чужд елемент''.Провокациите са от вашето престъпно ДПС и ако не се спрете почваме подписка за премахване на антиконституционната в партия,която Костов призна.Вие се чудите само от къде да търсите телето.Е нема веке,феодализма не съществува.

82

Ред арми

преди 9 години

Трябва да се освободи не от фашизма и национал популизма, а от малцинствени елементи, които се имат за фактор в политиката поради простата причина, че на по- голяма част от имащите право на глас българи не отиват до урните. Г-н Местан или г-н Владимир Зидаров. Вие сте етническа партия, която насажда религиозна и расова омраза. Вие сам не знаете кой сте и какъв сте. Дали сте Владимир или Лютви. Такива като Вас нямат място в свободна и демократична България

81

Турчин

преди 9 години

До 99.Аз където искам там ще живея,и на какъвто език аз искам на такав ще си говоря.Това да е ясно на всеки гражданин на България.Това е мое право

80

Крум Страшни

преди 9 години

ЩО Е ТО НАЦИЯ: общност от хора, характеризираща се със съзнанието за еднаква историческа и културна принадлежност, живееща на обща територия, обединена от общ език и организирана в държава.* така, че г-н Местан, забравете за тези си мисли, освен ако не целите подкопаването на българската нация. ТАКА ЛИ Е?

79

UU

преди 9 години

странни са разбиранията на българина - той е против една "турска" партия в Б-я, а подкрепя една турска държава, създадена изкуствено от САЩ / Косово имам в предвид/.ДПС нямаше да е никакъв проблем, ако но югоизток не беше Турция, на запад Косово и Албания, които малтретират жителите на Македония и търсят разрастване...Българинът избира да го управляват хора, подкрепящи това, което се разиграва около нас, а се джавка с ДПС, на принципа да сме в играта.