35

Анонимен

преди 9 години

Поредният брутален простьо на държавна хранилка. Ако беше едно ниво по-глупав, мигом щяха да го вземат в милицията.

34

Енчев

преди 9 години

До АнонименА, ти колко си ***/а само!!!Как така в цяла Европа хората се придвижват с колела, а само тук създават психоза...

33

Друг Варненец

преди 9 години

Някой май има комплекси от Варна, а? Те за това Софиянци ходят по южното черноморие.

32

турчин

преди 9 години

ХУБАВА РАБОТА, АМА БЪЛГАРСКА

31

ДО 23

преди 9 години

в софия живеят най много 10000 шопа заедно със селата наоколо та помисли откъде са другите и защо са злобни. Шопите с нивите около околовръстния път станаха отдавна милионери.

30

ист

преди 9 години

Шофьор на прокурор, или шеф на прокурор. Гъста мъгла, и след мъглата , пак мъгла.

29

Анонимен

преди 9 години

SHOFIORA E NEVINEN,KOLOEZDACITE SA VINOVNI,A KADE RABOTI NIAMA ZNACENIE.DA SE OBEDINIM VSICKI SRESHTU KOLOEZDACITE I DA PROTESTIRAME MIRNO PRED PARLAMENTA.KOLOEZDACITE SAZDAVAT PSIHOZA PO PATISHTATA I ZATOVA NIAMAT MIASTO TAM.

28

Анонимен

преди 9 години

Софиянец, Варна задмина отдавна софия по луксозни имоти , незнам кой е фалирал.Града е пълен с туристи , а в землянка е живяла баба ти преди да станеш ти кореняк столичан като тоя прокурор на видеото хахахахаха

27

vinetu

преди 9 години

Както се казва-олигфрен, но с претенции!!!!!!!!!!!!

26

анонимен

преди 9 години

и никой не го провери за наркотик и алкохол хайде вън от софияда си стои там за където е тръгнал

25

някой

преди 9 години

Гледай слугата /шофьора/ и си прави извод пък какъв му е господаря!

24

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ ПРОКУРОР - ШОФЬОР ЗАЩОТО СРС БЕШЕ НА НЯКОЛКО МЕСТА В СОФИЯ И РАЗНАСЯШЕ ПАПКИТЕ МЕЖДУ СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ,ПРОКУРОРИТЕ И СЪДА. СЕГА КАТО СЕ ПОСТРОЙ НОВИЯ СЪД ОТ ТАЗИ *** НЯМА ДА ИМА НУЖДА СОФИЯ И ЩЕ СИ ХОДИ НА СЕЛО.

23

Анонимен

преди 9 години

Те прокурорите и прокурорките не падат по-долу. Мой близък, младо момче със златен талон за 10 години без нито едно нарушение, беше ударен от една прокурорка на Цар Борис Трети.. Шефа на КАТ и районния и централния натиснаха яко полицая и той изкара момчето виновно и 300 лева глоба плати. Никакъв шанс нямат обикновените хора с тия ***.

22

Турбото

преди 9 години

До ПичИмаш право. Това е същото като тези големци от форумите в Интернет, всички са много големи като са зад клавиатурите, ама като стане ситуацията и обикалят с колелетата като хамстери отзад, докато девойката се разправяше. Ето, гледай коментарите под статията - "Аз ако бях, тоя щях да го ...". Ама после седят като наакани:)) Големи мъже! Чичото ги направи диви и смешни:)

21

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО Е НУЖНО ШОФИОРИ ВЪВ ПРОКУРАТУТАРА...ИМА ГОЛЯМ БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК

20

до варненеца

преди 9 години

Хах, хайде само да не коментираш "софиянците" в качеството си на варненец. Тоест като представител на град където охраната в мол ритат беззащитен човек до смърт и на следващия ден отново целия град пазарува от същия този мол като знак на "протест". Мишки смешни. Гледай си там землянката и се надявай на повечко пияни руснаци това лято, че нещо целият ви град фалира.

19

Анонимен

преди 9 години

Да се чете: "Моето образование не ме е направило прокурор, а шофьор на прокурори!"

18

Пич

преди 9 години

:))) А тия пък сладури се оказаха една група мишоци. Оставили момичето да се оправя, а те обикалят отзад като нас*ани и подвикват - "Абе не го пускайте, не го пускайте". Егати и мъжете:)) 5-*** мъже и този ги направи смешни. Жалка история.

17

Анонимен

преди 9 години

Късметлия е този "прокурор". Не е попаднал на правилните хора. Правилните хора щяха да му завират шкембето обратно в г*за. А точно такива има много по пътищата.

16

Анонимен

преди 9 години

До варненецНапротив. Знаеш ли колко спокойно и приятно беше в София тия дни без разни мякащи бекове от землянките? Чист въздух, никой не надуваше чалга из кварталите, нямаше летящи *** през терасите, автобусите чисти и без миризмата на пот и развален компот. Бъди сигурен, че и този "прокурор" не е от София.