42

Анонимен

преди 9 години

Спомянм си преди 15-ина години, след хипер инфлацията в България, как хотелиерите в Северна Гърция правеха специални оферти за българите, тогава за първи път отидох в Гърция на почивка, питал съм ги "каква Ви е файдата от тия специални цени", а те "ами Вие рано или късно ще влезете в ЕС, така че си постиламе занапред", по същото време по нашето черноморрие ни се мръщеха, като че ли сме някакви "бежанци"...... е днес гърците берат плодовете, а нашите *** мутри само рИват

41

Анонимен

преди 9 години

Темата за бг-море е изчерпана за много българи, особено за тези които ходят в Гърция. Получи се парадокса - българи изгониха българи от морето, като първите сега хленчат. Между другото в Гърция виждам все повече руснаци всяка година. Предполагам че просто са си удължили пътя и спират за почивка чак в Гърция, а не както преди в България. Гърците също се борят за тоя сегмент туристи и при тях тренда е нагоре.

40

ваканцуващ

преди 9 години

1. Нашите мутри имат обноски тъкмо за сибирската -азиатска орда .?. Ходя на почивка в Турция и Гърция ,там цените са по -ниски,морето не е канализация,и обноските са съвсем други.3. Всичко това плачене ми прилича на северно корейското организирано плачене...Май има натиск от Москва да няма санкции...и добре си играят театъра.

39

Анонимен

преди 9 години

Ооооо и Румен Драганов се появи от мрака! Рева за рускитв туристи е жалък

38

Анонимен

преди 9 години

Нашите пишман бизнесмени реват са руснаците не за друго, ами защото е много по-евтино да наемеш некоя даскалица през лятото с руски език,с която няма да сключат никакъв д-р, отколкото качествен персонал с английски или немски

37

Анонимен

преди 9 години

Мутрити бетонираха нашето море и мислеха,че ще потекат парите! 4хотелиерите плачат,че няма руски туристи , а до сега нехаеха за българските ! "КЪСНО Е ЧАДО" ,загубихте българите, за сметка на пияните англичани и алкохолния туризъм!

36

Путлеp

преди 9 години

Рублата се е обезценила двойно спрямо еврото. Преставете си 4 лв за евро. Двойно!!!Така става когато психопати като Путин влизат с войски в европейски държави.

35

Анонимен

преди 9 години

Кво ме боли за българските хотелиери по морето. Кой им е виновен? Ние ли? Че са селски бекове с мутренски методи? Като ги няма пияните *** от Русия, та кво трябва ние да ги заместим ли?Да фалират там и да дойдат сериозни хора с умения в бранша, които ще предложат облужването и почивката, която ние нормалните искаме. Кой нормален ще отиде на нашето море да гледа как пияни руснаци,англичани и разни други долни общества повръщат на улицата до ресторанта, в който се храниш? *** пълна!

34

анонимен

преди 9 години

До nikifor ПЛЮС *** КОИТО ИЗХВЬРЛЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ КОРАБИ И ТЕ СА РАДИОАНТИВНИ-

33

анонимен

преди 9 години

за последен път съм била на море 89 год нашето черноморие безвъзвратно е унищоженодъшеря ми и зетми ходят в гърция сега на 30 април заминават за турция в българияникога

32

Анонимен

преди 9 години

За последно съм бил на нашето море през 2003 - отвратих се до края на живота си.Вече ходя само в Гърция, още повече че ми е и по-близо.

31

Анонимен

преди 9 години

В Гърция почивам на същата цена. Големият плюс обаче е обслужването и че не гледам прости селски мутри, пияни англичани и мутри с ланци.

30

...

преди 9 години

Колкото и тъпо да звучи аз се гордея, че съм Българин! Но моля всеки който пише, че тук на БГ морето било по-хубаво по-евтино и прочие, та нека тия хора чисто и просто да идат в Гърция или Турция! Тукашното "море" е на светлинни години от тамошното! И като обслужване и като чистота и като отношение и като цени и като обстановка и като всичко! Просто тукашните "хотелиери" и прочие ***, та те не само не знаят, но не са и чували какво е това туризъм! Лошо е да е така, но е така!

29

Анонимен

преди 9 години

Като искате да ви е евтино ходете на Бунгалата на Ахтопол :D Мое и да има за по 5 кинта на човек и то в разгара на сезона :D

28

Анонимен

преди 9 години

Не безплатно- пари да ми дават няма да стъпя на нашето мутроморие.

27

Анонимен

преди 9 години

на Слънчев бряг да ходят маймуните там не е за хора

26

nikifor

преди 9 години

Морето ни е безвъзвратно загубено. Бетон, строителна техника, фекали във морето и на всичкото отгоре по скъпо от Гърция.

25

Анонимен

преди 9 години

Няма такова глупаво и алчно същество, като българския "бизнесмен", не само, че пропъди родния си народ от Черноморието, а сега е на път и чуждите туристи да прогони

24

Анонимен

преди 9 години

До колкото помня май канализацията на Варна се изливаше до централния плаж :D

23

M .P.

преди 9 години

Сега ще плачем, че няма да има хора по нашето Черноморие и няма да има кой да се къпе в ***. Едно време казвахме, ще ходим на море децата да са здрави, а сега да ги заведем да се разболеят! Дано никой не иде тази година и да се осъзнаят онези с големите ланци! Аз за поредна 7ма година няма да стъпя и за без пари!