22

Анонимен

преди 9 години

Ако си спомняте *** отричаше ,че има руски войници в Крим , а после цял филм направи за това . Щом първият в русия лъже целият свят, можем да си представим какво остава за останалите. Мафиотска държава от горе до долу !!

21

Анонимен

преди 9 години

Прав е Кеворка ,че всеки народ си заслужава русофобите. Нашите са неграмотни и ограничени !

20

Анонимен

преди 9 години

Аз бях в Крим след анексирането, минах през Симферопол, Ялта, Алушта и няколко дребни курорта. Ходил съм там много пъти преди това трябва да кажа, че толкова умряло място не бях виждал миналата година! Застой, никакви туристи, празни плажове (а с това се препитват местните), но и непонятна радост сред местното население, които не разбират, че са унищожили бъдещето на децата си.

19

до Pita6t

преди 9 години

Президента на Украйна преди да бъде "свален" бе изнесен за РФ от едни "любезни зелени човечета", които в последствие всички разбрахме, че са хора на Путин & КГБ!

18

Анонимен

преди 9 години

Сега и да искат да направят референдум да се върнат обратно, или за каквото и да било друго - не може! Защото в РФ референдумите са забранени! Справедливо нали? И повиквателните за редовна служба в руската армия тръгнаха... Кеф ти Чечня, кеф ти Сахалин, кеф ти Мурманск, а късметлиите - в подводния тихоокеански червенознаменен... Има ли повиквателни, ше има неминуемо и траурни известия... И бизнес вече се прави по руски - от наши хора - за наши хора! С тия празненства се опитват да скрият жилото

17

Анонимен

преди 9 години

Пукайте се *** , България е пълноправен член на НАТО и ЕС !!

16

до 23

преди 9 години

Дори и да са самосвали с рубли, влизането на Крим ще е мотор за руската икономика и най-вече, за вътрешния пвзар. Нивото на местната валута спрямо долара не говори нищо за силата на икономиката, а за вноса. Висок внос на всички стоки е признак за разруха на икономиката.

15

Го4о

преди 9 години

Като гледам снимката - в Крим "червените бабички" са на власт!

14

Pita6t

преди 9 години

Референдумът, приветстван от Русия, беше определен от Запада като незаконен защото е против конституцията на Украйна. Oтстраняването на президента на Украйна с вьорьжен метеж е незаконен според сьщата тая конституция на Украйна но е законен според сьщите тия западни страни. Как става тая работа некой може ли да ми обясни???

13

Влизането на ...

преди 9 години

... Крим в РФ е огромна печалба. Интеграцията на Крим ще доведе до стотици милиарди долари държавни инвестиции в инфраструктура, образование и финансово дело. Това ще доведе до създаването на милиони нови работни места. Крим възроди солидарността в Русия и е богатство за руския народ.

12

Анонимен

преди 9 години

Грешка правят и руснаците и укринците в Укрйна.Защото Майдана си е избор на украинският народ, но пък и Крим и Донбас е избор на руският народ.А руснаците плюят срещу майдана, а украинците срещу Крим.

11

666

преди 9 години

Като гледам снимка номер 3 ми става едно такова.....абе сещате се ;)

10

Анонимен

преди 9 години

Гледам как дружно се одобрява анексирането, но на номер 4 са му набили минусите. Значи като е на чужд гръб може, ама когато е на твой блъскаш минуси, а? Е как няма да блъскаш, като донора иска да спре да плаща и благинките ще свършат.

9

До 7

преди 9 години

От какво вече са защитени, че не разбираме? Преди в опастност ли беше Крим? Вече са защитени от Русия...защото тя ги анрксира.И ако Крим си е бил техен...защо тоолкова време не си го поискаха мирно..както си трябва?

8

реално..........

преди 9 години

До жоро---докато чакаш разпада ще ти се родят пра внуци,жоре--жив и здрав да си......

7

Анонимен

преди 9 години

Хората в Крим не искат да живеят в Украйна и направиха референдум и се отцепиха, като албанците в Косово.Влизайки в състава на Руската Федерация, на тях им бяха вдигнати заплатите 4 пъти, а пенсиите два пъти. Стандарта в Русия е по-висок.

6

Анонимен

преди 9 години

Ами за един ден си вдигнаха заплатите 4-ри пъти и пенсиите 2-а пъти. Ще празбуват разбира се. Пък и си влязоха в собствената си държава и вече са защитени.

5

сбъркана хронология

преди 9 години

В статията хронологията е сбъркана. Не присъединяването през март "подхрани аспирациите за отцепване на проруските сепаратисти в източния украински район Донбас", а присъединяването е следствие на започналите през февруари протести в Донбас. Иначе, в Крим сега щеше да е като в Донбас. И това е една от причините, да се радват хората.

4

Анонимен

преди 9 години

Разяснителен филм по украинските телевизии, който вече се изучава и в училищата , прави сензационно откритие. Първият човек на земята бил украинец, не се знае името му, обаче той измислил и колелото. така че първият човек не е македонец, а украинец. Само да не се сбият сега пък на наша територия тия откачалки, че сме по средата. Информацията не е виц, а напълно сериозна и говори за жестоката пропаганда за промиване на акъли.

3

Анонимен

преди 9 години

И аз искам референдум за отцепването на Северна България. Плащанията ни към централния бюджет надхвърлят приходите ни. Не съм длъжен да хрантутя шоплука.