76

Венелин

преди 9 години

до АЗОВ 101Много си се объркал! Руснаците не са на първо място по употреба на алкохол. Даже не са и на второ, да бъдем точни. Най-големите пияндурници както показва статистиката са украинците!А по отношение на производството Русия и Китай доста добре се допълват, така че нямат проблем. Да не казвам, че започват няколко съвместни производства. Китай и Русия направо заформят коалиция. Най-интересното е, че изследване на общественото мнение в Китай показва, че 88% от китайците харесват Путин.

75

до 126

преди 9 години

Я питай САЩ в момента какви ракети използват за изстрелването на спътниците? Ще ти подскажа, не са американски. :DОтговори си и на въпроса защо Рогозин заплаши САЩ, че в скоро време може да изстрелват космонавти само с батут ахахахах

74

Анонимен

преди 9 години

И Брежнев кова сумати петилетки СИВ и преводната рубла, и ние с него ковахме :) накрая се заковахме с празни магазин и режим на тока и фалирала държава

73

Анонимен

преди 9 години

Кремъслкия аутист така здраво кове, че подпали донбас

72

волгоградския

преди 9 години

До 121Ама ние тук и това и ядем то от ваште санкции друго не остана за ядене. Ама да знаеш само колко са вкусни скоро ще ви пратим и на вас малко да пробвате даже като признак на добра воля абсолютно безплатно. Разбра ли тарикатче?

71

Анонимен

преди 9 години

Абе момче, нацистки учен измисли цялата космическа програма на СССР, мужиците все още използват фау-3 за да изтрелват спътници

70

до сър пичук

преди 9 години

Абе момче, нацистки учен измисли цялата космическа програма на САЩ и ги закара до Луната, преди това американците можеха да изстрелват само заря по случай 4-ти юли.

69

Анонимен

преди 9 години

кови, кови володя, не ми пречиш

68

Анонимен

преди 9 години

До волгоградскияАми, да си ядат бомбите тогава.То по тази логика, селския ***, който е 130кг. и най-як, но най-***...цялото село трябва да му се кланя и да му целува зад**а?Същите са и руснаците.Ние имаме най-много бомби, най-прости и алкохолизирани сме...за това ще ни уважавате и ще се съобразявате с нас.Една комплексирана и мноого изстрадала нация, благодарение на такива като джуджето.

67

Василев

преди 9 години

Аз сьм триполов палавник и искам някой да ме напляска по дуп..о

66

Berlin

преди 9 години

Януари се видях с мой приятел, който живее от много години в Щатите и не се интересува от политика. По едно време, не знам как се извъртя разговорът, аз му казах за Евразийския паричен съюз, в който ще участват Русия, Беларус, Казахстан и Армения. Той така прихна да се смее, че щяхме да катастрофираме. наложи се да отбие колата в аварийното платно, за 2-3 минути, докато се успокои. :)))

65

големи илюзии

преди 9 години

Защо Русия ще го "кове" този паричен съюз???Съдейки по статята и действията на Путин, правилно е да се каже Русия "иска да наложи" паричен съюз в Евразия.Друг въпрос е, дали може пракически да стане с директиви (даже и те да са от Путин). 75-годишният жалък експеримент показа истината.....

64

Боби

преди 9 години

До Василев 100За твое сведение около 85% от потребителската електроника за РФ идва от Китай и Малайзия - както компютри Асус и т.н. тамошни марки такак и всякакви ТВ и прочие. Само навитаците копуват Апъл и то за да се изфукат.

63

волгоградския

преди 9 години

До 100 василевЩо пьк китайците да ни схрускат защото вии не можахте и не можете ли?

62

Боби

преди 9 години

До фил 91Сори фил но 15 банки особенно от тези с пари на олигарсите си се свързаха с китайската система. Все пак трябва да работят някакси нали.

61

Анонимен

преди 9 години

г-н Василев,ще Ви дам един пример от демокрацията: Направете си фирма,отворете магазин,и се опитайте някога да станете конкурент на Лидъл!?? Същото важи и за държавите,не може фирма без пазари да очакваш да стани свет.известнаИ аз мога да създам фабрика за памперси ,но западните капиталисти Отдавна са ги заели пазарите! Не сравнявай фирма на 25г.с фирма като нивея на 120години

60

волгоградския

преди 9 години

До 87-василевПоне си признаваш че пишеш глупостиЕто ти и марката АК-47 сега най добре спри вьобще да пишеш

59

Анонимен

преди 9 години

94 четвърта нация къде на Балканите лиОдисей 1

58

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 85Що си пукаш патроните напразно бре филма още не излязъл ти като Паски казваш няма нищо вярно в него? Е това ако не е Инсинуация и Популизъм какво е?

57

империя на злото

преди 9 години

както си трябва - в този т.нар. "съюз" всичко се диктува от Кремъл, от всесилиния човек там. Казхстан, Беларус - т.н. научават инструкциите от новините.