249

чобан

преди 9 години

Настроенията срещу краварите не е само в Русия. То се разраства по целия свят.Какво мислите че ще е и у нас? проучване, ама направено, не от платените наши агенции по проучване.

248

Емалия

преди 9 години

Масонската *** назначи една невменяема майуна за президент на която светът дължи все по нарастващото насилие наприязън и омраза към Америка.Нали целта бе фАШИСТКИТЕ им оръжейни тръстове бе продават оръжията си чрез изкуственно създавани конфликти и раздори из цял свят-неща от които юдео масонската изет печели пари. И за най големите *** вече е ясно ,че САЩ е Антихриста който тика света към ядрена анихилация.Черния абизян в тази кървава държава е просто еманация на глобален терор

247

волгоградския

преди 9 години

До от юарБьлгария е близка с Русия??????? Ходи се прегледай "южно-африканецо"

246

волгоградския

преди 9 години

До от ЮАР Ок стой си при "нормалните" в юар и не се прави на такьв какьвто не си защото кой те знае на кого миеш кенефите и ти. А аз ще си продьлжавам да си ги мразя краварите мрьсни

245

От ЮАР

преди 9 години

Близостта с Русия е главната причина за мизерията в България

244

до Юар от 12

преди 9 години

Америка успява да поддържа този висок стандарт на гърба на чуждите народи - взима природните им богатства, използва ги за работна сила, а тези които се противят биват обявявани за терористи и се праща една огромна армия срещу тях. Понеже Русия си има всичко и не зависи от тях и те се страхуват от тях. Коя даржава има над 1000 военни бази в чужбина?? Да не е Русия?? Тези войни с предтекст че се борят с терористи са само за ресурси и влияние, а фанатиците са създадени и спонсорирани от тях

243

Не само в Русия

преди 9 години

479, в Русия безработицата е по-малка от 5%, а в ЕС е двуцифрено число. България като е в Европа минималната почасова заплата 6-16 евро ли е? И кой ми гарантира, че ако отида примерно в Германия ще получавам тези пари, а няма да съм безработен? И кой ще ми признае висшето образование и многобройните квалификации?

242

Българин

преди 9 години

"Настроенията в Русия срещу САЩ са по-силни и от времето на СССР"А какво могат да очакват "властелините на света" ?Те не разбраха ли ,че Русия не е Либия , Афганистан , Ирак ит.н и т.н.Русия е велика държава и с нея отношенията трябва да са като с равноправен партньор ,а не като васал.Русия брани границите си . Тя не трупа войски в ...Мексико . Нали ?

241

от ЮАР

преди 9 години

Само ***, мързеливците и посредствените хора мразят Америка. За нормалните хора Америка е велика, могъща и просперираща държава. На всички е ясно, че в Америка се живее десетки пъти по-добре, отколкото в Русия. И напоследък американската политика дава положително отражение на всеки човек след като сринаха наполовина петрола. Мразели били Америка - кой мрази Америка? Палестинците, талибаните, пакистанците, мадурковците от Венецуела - ***, изметта на света. Нормалните хора не сме от тях.

240

12

преди 9 години

Най-големите престъпници в света са САЩ! Да не забравяме че те единствено са използвали ядрено оръжие за масово изтребление, а даже в днешно време се насажда в младите американци тезата че руснаците са хвърлили атомните бомби...... Според мен трябва да си държим на добрите отношения с братята славяни, а не да се занимаваме с тия двулични терористи американците и техните протежета франция и англия!!

239

Анонимен

преди 9 години

Чуйте само вопъла на автора: "Антиамериканските настроения затрудняват все повече проникването на американската култура в Русия". Горките...Има ли нужда да се коментира останалото...

238

SS

преди 9 години

До АнонименКои долари бе, аз нямам два по един в джобчето *** тва не ме кара да не виждам реалноста.

237

Анонимен

преди 9 години

ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА ИМАТ АНТИАМЕРИКАНСКИ НАСТРОЕНИЯ. СВЕТЪТ МРАЗИ АМЕРИА, ВЪПРОСЪТ Е ДОКОГА ЩЕ СТИГНЕ ТЪРПЕНИЕТО.....................................

236

SS

преди 9 години

До АнонименБе то и ние ще закачим покрай тях . Нали сме им ***.И не къла просто казвам какво ми прави впечатление.

235

Не само в Русия,

преди 9 години

а и в Европа се наблюдава одобрение на политиката на руския президент Владимир Путин. В ЕС хората, които го подкрепят заемат целия партийно-политически спектър - от дясното до лявото, заяви в Киев британския експерт Дейвид Кларк. Традиционното антиимперско ляво крило в Европа възприема Запада като страна, виновна за всички световни проблеми, в това число и украинските, твърди британеца.

234

Анонимен

преди 9 години

До SS (за гадните американци) - Даже мога да кажа , че и господ ги мрази колко природни бедствия им прати...недей лекомислено да кълнеш другите, като че ли си някаква вещица, кажи нещо за своите (дали си българин не е ясно) и бедствията, които преживяват. Щото, който зло желае, зло намира.

233

SS

преди 9 години

Надявам се света да се осъзнае и да скъса всички връзки с гадните американци.Даже мога да кажа , че и господ ги мрази колко природни бедствия им прати последните 3-4 години.

232

Анонимен

преди 9 години

Как ги боли ,,милите",че руснаците не ги обичат и не им вярват.Нали за да успеят да направят нещо трябва да има кой да ги разбира.Сега малко руснаци имат желанието да ги следват и да им помагат да станат световни хегемони.Още повече нито един руснак не се е изказал,че калифорния примерно трябва да е руска,но виж американци се изказаха,че Сибир е много голям за да е само руски.Освен това за да разбият Сърбия я бомбардираха и създадоха Косово,за тях може,но когато руснаците взеха Крим,за тях не .

231

do459

преди 9 години

ku-ku!

230

чугун

преди 9 години

болезнена статия за *** боли ли боли тевденцията е много по сериозна целият свят срещу САЩ